Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wybrać Strój Pes 6 ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
mrowa196
Jak mam wybrać strój skoro gdy naduszę na klawisze 1-9 nic się nie dzieje tylko nadal są stroje orginalne?
perONE
CYTAT(mrowa196 @ Jul 22 2008, 13:59) *
Jak mam wybrać strój skoro gdy naduszę na klawisze 1-9 nic się nie dzieje tylko nadal są stroje orginalne?

zobacz co masz usawione w kitserver->keybind-> switch1 i switch2

klawisz odpowiadajacy za switch1 zmienia stroj gospodarzy i analogicznie: switch2->stroj przyjezdnych wink.gif

chyba o to Ci chodzi wink.gif

mrowa196
Niestety nadal nie działa nie mam pojęcia co trzeba zrobić grałem w fife od 2002 r tera pes i jeszcze ten kitserver piłki się nauczyłem korki twarze i stadiony równierz ale ten strój jest moim pierwszym i nie wiem jak to zrobić
perONE
masz tutaj tutorial do wgrywania kitsow. wgraj wszystko wg. niego i bedzie git wink.gif

download

mrowa196
I znów się nie udało zainstalowałem identycznie jak na filmie wchodze w menu wyboru strojów chcę zmienić strój a tu co ? nicnapis jest kits player jest biały duszę na swoje przyciski a tu nie może podam linka niech ktoś sprawdzi czy u was działa bo może strój felerny

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14093
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.