Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By Zywy19 For Orange Ekstraklasa Patch V 4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Zywy
OF by Zywy19 v2 for Orange Ekstraklasa Patch v 4.0.

http://files.filefront.com/OF+by+Zywy19+fo...;/fileinfo.html

OF zawiera:

- wszystkie transfery na dzień 4 sierpnia,
- aktualne wyjściowe jedenastki Lige 1 i Ekstraklasy na podstawie Skarbu Kibica z Przeglądu Sportowego oraz najlepszych europejskich drużyn,
- składy reprezentacji na EURO 2008,
- fuzję Groclinu i Polonii Warszawa,
- poprawione składy reprezentacji,
- kilka małych poprawek.

OF nie jest wypasiony, ale do czasu aż ekipa Polevo zaktualizuje OEP v4 mozna na nim grac mając w miare aktualne składy.
Teco
CYTAT(Zywy @ Aug 4 2008, 16:31) *
OF by Zywy19 v2 for Orange Ekstraklasa Patch v 4.0.

http://files.filefront.com/OF+by+Zywy19+fo...;/fileinfo.html

OF zawiera:

- wszystkie transfery na dzień 4 sierpnia,
- aktualne wyjściowe jedenastki Lige 1 i Ekstraklasy na podstawie Skarbu Kibica z Przeglądu Sportowego oraz najlepszych europejskich drużyn,
- składy reprezentacji na EURO 2008,
- fuzję Groclinu i Polonii Warszawa,
- poprawione składy reprezentacji,
- kilka małych poprawek.

OF nie jest wypasiony, ale do czasu aż ekipa Polevo zaktualizuje OEP v4 mozna na nim grac mając w miare aktualne składy.

no wszystkich nie masz na 100%smile.gif ale spoko robota hehe kilka braków jest:)
luigi7
niezła sprawa:)
dzięki za ofa
WKS
No OF na + nareszcie jest przyjemnosc z gry wink.gif
Mooner
Wyczapisty OF, teraz moge sobie pograć w miare optymalnymi składami. wink.gif Szczególnie, że skład Lecha drastycznie sie zmienił.. wink.gif
Pozsrawiam. wink.gif
qazwsx
Widzę, że trochę popracowałeś nad tym OFem
Wyłapane błędy:
Radosław Matusiak -> Już nie gra w Wiśle, teraz kopie w Heerenveen
Felipe Santana > Nie widzę go w Borussi Dortmund, jakby coś to >Tu< masz jego statsy, wyciągnięte z któregoś z OFów z gamingaccess.
Christian Wörns -> Bodajże już bez kontraktu, chyba powinieneś go usunąć z Borussi Dormund
Jan Schlaudraff -> Aktualnie w Hannover 96, u Ciebie jeszcze w Bayernie
Florian Fromlowitz -> Z Kaiserslautern przeszedł do Hannoveru 96 (Szukałem dosyć chwilę jego statsów, nie znalazłem)
Petit -> Wywalić z Benfici Lizbona, poszedł do Koln
Thomas Buffel -> Wywalić z Rangesów, gra w Cercle Brugge
Miralem Sulejmani -> Wytransferować do Ajaxu, wcześniej grał dla Heerenveen. Statsy >Tu<, z jakiegoś OFa z gamingaccess
Sun Jihai -> Wywalić z Man City, przeszedł do Sheffield United

Uff... Nie chciało mi się więcej szukać biggrin.gif biggrin.gif

Nie żebym się czepiał czy coś wink.gif Fajny OF tylko jak już napisałem w innym temacie, uaktualnij transfery. Już Ci podawałem niezłą stronę z listą transferów.

Jeszcze jeden transfer :
Sergio Almirón -> Wypożyczenie do Fiorentiny, u Ciebie w Juve gra
RaTaJ
Czy będzie wersja na PlayStation2 jeżeli jest prosze o namiary.
pkar
Szkoda że nie ma beniaminków...
czubinho
fajnie zrobiles z ta polonia. juz sobie logo i stroje wrzucilem i zajebiaszczo. dzieki za ofa
Zywy
RaTaJ ja sie za PS nie biore niestety.

qazwsx dzięki za wskazówki, na pewno zostaną poprawione
djclanv1r00z
w Polonii to kilkunastu graczy brak ...

tu masz na tym obrazku czego brakuje w Poloni W. :

potem oblukam reszte tongue.gif

pozdro cool.gif
qazwsx
Mam nadzieję, że nie zaprzestałeś pracy nad OFem ?
Po kilku dniach testów i drobnych poprawkach tudzież aktualizacjach składów OF prezentuje się znakomicie.
Czekam na kolejne wersje OFa ! wink.gif
Kamiloxx
zajefajny OF, bo są all nowi zawodnicy są w Cracovii,Lechu i Legii ;] Dzięki!!!
warson
Brawa dla Kolegi, Pobieram smile.gif

I jeszcze jedna Poprawka Stilić z Lecha gra Lewą Nogą a jest prawa ale już sobie zmieniłem tongue.gif
zgredzik90
dajcie aktualizacjie tego of do oragne 4 prosba
__SaNd1__
bedzie EP v 5 tongue.gif Inaczej brawo biggrin.gif

core
WIDZEW:
1)Kisiel - jest obrońcą nie bramkarzem
2) Grzelczak, Gustawo, M.Broz, Bogunovic już nie grają w Widzewie
Kamiloxx
core ale i tak kolegów pochwal że w ogóle zrobili wink.gif a samemu łaska nie zedytować ?
CYTAT
2) Grzelczak, Gustawo, M.Broz, Bogunovic już nie grają w Widzewie

To daj ich do kategorii "Bez klubu" smile.gif Będzie wszystko OK i nie będą w żadnym klubie smile.gif
Mooner
Właśnie dobrze, że core wychwytuje błędy, ale wątpie, aby Zywy ciągnął dalej prace na ofem.. Nie ma sensu. ;]
core
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 26 2008, 20:39) *
core ale i tak kolegów pochwal że w ogóle zrobili wink.gif a samemu łaska nie zedytować ?

To daj ich do kategorii "Bez klubu" smile.gif Będzie wszystko OK i nie będą w żadnym klubie smile.gif

po prostu zauważyłem błędy, może przydadzą się autorowi
Zywy
Swojego ofa aktualizuje ale tylko transfery i myslę że nie warto dawać aktualizacji tych paru transferów, a pozatym we wrześniu bedzie nowy of od polevo
zgredzik90
Kiedy bedzie of do ORage 4
Mooner
Zywy, czy mógłbyś udostepnic nam swojego najnowszego ofa? :] Bo podobno aktualizujesz sobie sam.
Zywy
Hmmm a są chetni? Musze go troche ulepszyc bo od dwoch dni nawet nie usiadłem przed kompem na dłuzej niz 15 minut, ale pomyślę
Mooner
No cuż, myślalem, że masz już gotowego, jeśli prace nie wymagają dużego wysiłku to fajnie by było.. ;]
qazwsx
Ja też z chęcią przetestuję ale jeśli o mnie chodzi to najwcześniej będę miał czas go zobaczyć dopiero w weekend wink.gif
zgredzik90
DAJCIE AKTUALIZACJIE ORANGE 4 bez zmian druzyn tylko transfery staty i numery
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.