Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mati10 Option File
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
MaTi10
OF by Mati10 & Kamil.
-Aktualne ligi na sezon 2008/09 (brak FC Volendam!)
-Aktualna Ekstraklasa i 8 zespołów I Polskiej Ligi
-Nowe reprezentacje: Izrael, Mali, Egipt.
-Nowe zespoły.
-Ogrom młodych pereł w PES-Shop i klubach

OF Wersja 2.0 by Mati10 & Kamil.
Zagłębiak
CYTAT(MaTi10 @ Aug 12 2008, 10:51) *
Witam Panów bd tu pokazywać postępy pracy z moim OF'em tongue.gif

Pierwsze screeny:
Sniper:

i Takie niespodzianki: PS.tu na kitsy nie patrzcie jeszcze bo robię;] dopiero

no zapowiada się grubo!!! oby tak dalej...Pozdro z Sosnowca
Legia i Zagłębie Takich Braci się nie traci!!!
Tomek775
spoko ale jakie kluby będą...???
MaTi10
Tajemnica;p

Polska,Hiszpanska,Rosyjska,Angielska,Francuska a w others nie wiadomo dokładnie.
Zywy
Kurde napisałem wiadomosc to to głupie forum mnie wylogowało samo

Zrób dużo talentów w klubach i młodych brazylijczyków w nieprzyporządkowanych. W Others daj Boca Junior i Porto Alegre bo to najlepsze drużyny Ameryki Południowej. I fajnie że liga rosyjska, bedzie mozna zagrac kariere Zenitem lub CSKA tongue.gif Kiedy można sie spodziewac wydania OFa?
Orange_91
CYTAT(MaTi10 @ Aug 12 2008, 14:44) *
Tajemnica;p

Polska,Hiszpanska,Rosyjska,Angielska,Francuska a w others nie wiadomo dokładnie.

Wywaliłeś Serie A? Myślę, że lepszy pomysł to usunięcie Ligue 1.
Kempu
No nieźle nieźle, liga rosyjska, good idea, ale zrób też Larisse...

Pozdro...
MaTi10
Ojć sorki moj bląd Serie A jest;] a jakies propozycje do others??

Po wakacjach pełna wersja OFa a niedługo być moze bete wydam do testowania i wyłapania bledów.
Orange_91
CYTAT(MaTi10 @ Aug 12 2008, 18:10) *
Ojć sorki moj bląd Serie A jest;] a jakies propozycje do others??

Po wakacjach pełna wersja OFa a niedługo być moze bete wydam do testowania i wyłapania bledów.

Czyli Serie A jest a czego nie ma? Ligue 1? W others ma być kolejna liga? Czyli nie będzie wolnych drużyn w others? Jeśli tak to ja bym proponował lige Portugalską albo Szkocką.
abdel1908
Ja tam bym proponował ligę turecką: Fenerbahce, Galatasaray, Sivaspor te klimaty smile.gif
MaTi10
Orane pisze Ci dokładnie po kolei;] :
Angielska,Francuska,Włoska,Polska,Hiszpanska,others a i b,Rosyjska

Abdel jak by były staty to może bym zrobił a z FMa są nie dokładne np.Skaba lepszy niz Mucha,Rasiak czasami lepszy niz Smolarek duuzo takich ojebany** statów jest.

pzdr;]
potter
Skasowac Ligue1 ? zel.peel
Ale kazdego w sumie wybor, wolalbym Francje od Wlochow sto razy.Dobry pomysl z Rosyjska Liga ale i tak Ofa do OEP nie pobijesz tongue.gif

EDIT:
A no chyba ze ze Bundeslige. I tak bym sie nie zdecydowal, jakby sie dalo i ta i ta tongue.gif I Eredivisie tongue.gif
MaTi10
Nie mam zamiaru ich przebijać bo Chłopaki odwalili kawał świetnej roboty i chwała im za to,a robie tego OFa bo podoba mi się szperanie w OFie;]
Zywy
Brak reszty świata w others? Nie lepiej dać Angielską, Rosyjską, Włoską, Hiszpańską i Polską??? A Others zostawić
Ryu
CYTAT(MaTi10 @ Aug 12 2008, 18:55) *
Orane pisze Ci dokładnie po kolei;] :
Angielska,Francuska,Włoska,Polska,Hiszpanska,others a i b,Rosyjska

Abdel jak by były staty to może bym zrobił a z FMa są nie dokładne np.Skaba lepszy niz Mucha,Rasiak czasami lepszy niz Smolarek duuzo takich ojebany** statów jest.

pzdr;]

CYTAT(Zywy @ Aug 12 2008, 19:15) *
Brak reszty świata w others? Nie lepiej dać Angielską, Rosyjską, Włoską, Hiszpańską i Polską??? A Others zostawić

Czytaj uważnie. tongue.gif
MaTi10
Macie może jakieś propozycje na drużyny w Others A i B??? albo nowe Reprezentacje??Piszcie;]
Zywy
Ja proponuje takie:

Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Feyenord Rottherdam, Borussia Dortmund, Bayern Monachium, Schalke 04, Hamburger SV, Werder Brema, VfB Stutgart, Sporting Lizbona, FC Porto, Panatinaikos Ateny, Olimpiakos Ateny, Benfika Lizbona, Szachtar Donieck, Celtic Rangers, Glasgow Rangers, Fenerbahce Stambuł, Galatasaray, Slavia Praga, Boca Juniors, Porto Alegre, CFR-Ecomax Cluj, AaB Aalborg
MaTi10
Zywy takie ekipy mają być oprócz: Ecomax Cluj, AaB Aalborg bo statów nie mam;/
szejk
Proponuje Palmerias lub River Plate. Bdb pomysł z rosyjska liga
Zywy
Świetnie. Daj za to Setue Bukareszt i River Plate
MaTi10
Czekam na innych moze ktoś coś wymyśli póki co za to się nie zabieram.
Damian.
Co tutaj tak cicho?
Ruchy (L) smile.gif
MaTi10
Spoko Damianq ;] ja pracuję nie zależnie od pogody;p żeby nie było że nic nie robie kolejne skriny;]
Na stroje nie patrzeć bo robie tongue.gif
"Pogromcy"Legii

Czekam na sugestie wink.gif
djclanv1r00z
fajnie to wszystko wygląda smile.gif czekam na kolejne elementy smile.gif

pozdro cool.gif
MaTi10
No to kolejny element mojej układanki tongue.gif komentować;] i pisać jakie screeny chcecie.

Narazie tylko to;p a i zrobiłem Chicago Fire w Others A;]
djclanv1r00z
CYTAT(MaTi10 @ Aug 23 2008, 18:30) *
No to kolejny element mojej układanki tongue.gif komentować;] i pisać jakie screeny chcecie.

Narazie tylko to;p a i zrobiłem Chicago Fire w Others A;]

czyli Franek będzie??biggrin.gif hehe to ładnie ładnie ;D

pozdo cool.gif
Krzysiu12
wszystko fajnie tylko w West Bromwich masz nieaktualny skład ;P
MaTi10
OF poszedł w pi.... więc wydam z opóznieniem góra do końca Września.
Jamnik
uu szkoda sad.gif Ale poczekamy
MaTi10
OF napewno wyjdzie we wrześniu troche zdązyłem nadrobić;] takie oficjalne info i z I ligi robie Zagłębie Lubin i Motor Lublin.
artysta germanista
CYTAT(MaTi10 @ Sep 5 2008, 13:03) *
OF napewno wyjdzie we wrześniu troche zdązyłem nadrobić;] takie oficjalne info i z I ligi robie Zagłębie Lubin i Motor Lublin.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE biggrin.gif to już wiem na jakim OFie gram tongue.gif zaraz podeśle Ci na PW to o co prosiłeś
Kubbas
Popraw brak brożka, ulubioną nogę Lewandowskiego.
Jacmen
Z całym szacunkiem ale zrobienie Motoru jest trochę śmieszne chyba że chodzi o najlepszą drużynę i najgorszą, już bardziej pasuje Podbeskidzie chociaż jedna drużyna w tą czy w tamtą to bez znaczenia ;d Czekam na owoce twojej pracy zobaczymy co tam uda Ci się zrobić, życzę powodzenia i mam nadzieję że będzie lepszy od poprzedniego ;d
MaTi10
Taki przedsmak tego co nadchodzi;p nie patrzec na strój i wzrost bo tylko chciałem pokazać ryjek;]

http://images25.fotosik.pl/271/e0e04675a8b108a9.jpg

Jacmen dzięki za namaszczenie;p,mam nadzieje ze teraz lepiej bedzie bo transfery ligami jade;]
djclanv1r00z
nawet fajny pysk. sam będziesz pozostałe tworzył ?? tzn te pyski które nie zostały wyprodukowane?? smile.gif

pozdro cool.gif
MaTi10
Nie ja nie robie;] ale jest Ktoś na koniec go wymienie;] ale pojawi się jeszcze pare pyszczków pod mój OF;]

MaTi10
Sorki od razu za post pod postem... Ale nikt nie pisze to ja już nic na to nie poradze;(

Mam w planach dodać albo Izrael albo Czarnogórę za Słowenię więc piszcie co chcecie i jakieś inne repry też wchodzą w grę;]
Damian.
CYTAT(MaTi10 @ Sep 11 2008, 17:40) *
Sorki od razu za post pod postem... Ale nikt nie pisze to ja już nic na to nie poradze;(

Mam w planach dodać albo Izrael albo Czarnogórę za Słowenię więc piszcie co chcecie i jakieś inne repry też wchodzą w grę;]

Może Macedonia??
hehe,
Reprezentacji IMO nie ruszaj, chyba że w Afryce się pobawisz smile.gif
MaTi10
Myślę Damianqu nad Egiptem;] jeszcze się zobaczy jak to będzie smile.gif
abdel1908
Moja wielka propozycja to Albania - jest tam kilku bardzo dobrych zawodników.
MaTi10
Albania to słabawy zespół,lepiej sobie radzą Czarnogórcy.Ale piszcie jaką ekipe chcecie ale lepszą jakąś;] a zapomniałbym ; D Egipt dodany;]
F.C. Barcelona
ja bym proponowal Cypr lub Litwe ale bardziej jestem za tym pierwszym. jest to bardzo ambitna druzyna i szybko sie rozwija pilka nozna w tym panstwie a maja kilku znakomitych pilkarzy jak np. Okkas czy Konstantinou. pozdro wink.gif
Kamil.
Może Białoruś? biggrin.gif
MaTi10
Ty rób co robisz tongue.gif się zobaczy myślałem nad tym ale też nad Izraelem smile.gif zobaczy się
abdel1908
Albania obstaję przy swoim. Ma niektórych bardzo dobrych zawodników typu Lorik Cana, Jahmir Hyka , Ervin Skela, Altin Lala, Edmond Kapllani czy Erjon Bogdani. Zdecydowanie polecam.
MaTi10
Abdel zobaczymy smile.gif ale póki co robie kilka innych rzeczy i nowych kadr póki co nie dodaje narazie Egipt tylko dodałem smile.gif pozdrowejszyn ; D

Poprawka ; D dodałem Izrael w miejsce Słoweni czy tam Słowacji;p za to gorsze ;p i za Łotwe chyba pojawi się Czarnogóra
Bartoromero
Ja bym dał za Łotwe-Czarnogórę, za Irlandie pół- Bośnie i Harcegowine i ewentualnie za Węgry Izrael
MaTi10
Screeny z ukończonych prac;] do skończenia mam Ekstraklase troche w Rosjii poprawić i będzie wsio; DD a i jeszcze kilka mniejszyszych spraw

Zywy
A gdzie jest Rafael w Manchesterze? Pozatym Possebon i Fabio to obrońcy
MaTi10
Rafael jest w obronie closedeyes.gif a Possebon to defensywny pomocnik wink.gif pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.