Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wgrywanie Butow
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
hugo92
Witam!
Moglby mi ktos napisac jak wgrac buty przez program Game Graphic Studio ?
Z gory dziekuje smile.gif .
perONE
A jest sens wgrywania w ten sposób butów? dry.gif Lepiej wgraj przez kitserver'a wink.gif
Pro-Evo-S
łatwiej jest wgrywać przez gdb managera ;]
hugo92
podajcie mi linki do tych programow zebym sobie sciagnal
perONE
download na stronie glownej, poszukaj huh.gif
hugo92
sciagnalem PGM 1.7 i jak wlaczam Player GDB Manager.exe to mi wyskakuje blad : Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135).
O co chodzi ?
Orange_91
CYTAT(hugo92 @ Aug 31 2008, 13:56) *
sciagnalem PGM 1.7 i jak wlaczam Player GDB Manager.exe to mi wyskakuje blad : Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135).
O co chodzi ?

Ściągnij Jave albo Net Framework.
JuveR
CYTAT(Orange_91 @ Aug 31 2008, 11:59) *
Ściągnij Jave albo Net Framework.

Lepiej pierwsze sprobuj NET Framework smile.gif Bo ja właśnie ten program musiałem zainstalować rolleyes.gif
hugo92
Ok program mi juz chodzi. A teraz moglby mi ktos napisac jak sie obsluguje ten program bo pierwszy raz go uzywam. Jak np mam wgrac korki do pesa ?
p@blo
Uruchamiasz Player GDB Manager i wpisujesz profiles. Potem wyszukujesz pliki pes 6.exe, option file i plik gdb z folderu z kitservera i naciskasz ok. potem masz okno players i wybierasz klub jaki cie interesuje i po prawej stronie masz boots i pod spodem manage. klikasz na manage i dajesz import file i wyszukujesz butki jakie chcesz i otworz jak wybierzesz to ok i save all.
hugo92
Ok dzieki smile.gif juz mi chodza buty ... pozdrawiam
hugo92
mam jeszcze jedno pytanie ... bo sciagnalem satdiony w formacie .png czy moge je zainstalowac przez program PGM czy jakos inaczej trzeba ?
perONE
stadiony nie sa w formacie png laugh.gif byc moze to tylko preview, ktory bedziesz widzial podczas wyboru stadionu w grze. pobierze jakas paczke stadionów i wklej do GDB, najlepiej z OEP 4.0 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.