Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [online] Transfery Na Dzień 2.09.2008
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Beniou
square.gif
Online Transfers by Benio&Raul

PACZKA ZAWIERA:
Logosy online od Tomiego84
Transfers Benio&Raul 2.09.2008
PES6.exe - z oryginalnymi nazwami drużyn Online !
Nową czionkę do PES (z Evo -Web)

*Jeżeli jeszcze będzie info o jakiś transferach, które nie są zawarte w patchu to wydam update (będzie on zajmował ok 500 kb)

Niespodzianką jest drużyna Sunderland AFC w miejsce PES United smile.gif

Transfery aktualne na dzień 2.09.2008
Proszę o oceny i komentarze smile.gif

LINK do paczki z patchem:==>
Download here

Z racji, że w niektórych drużynach klubowych brakuje zawodników (nie ma ich w PES 6) i nie da się
tworzyć. Podstawiłem wolnych zawodników. Wygląda to tak:

Ruben - (Renan) --> Valencia C.F.
Cesar Martin - (Caceres) --> F.C. Barcelona
De Sousa - (Eduardo Da Silva) --> Arsenal
Bernburg - (Bendtner) --> Arsenal
Bechan - (Bojan) --> F.C. Barcelona
Padovani - (Pato) --> A.C. Milan
Jaja - (Jo) --> Man. City
Manu - (Mata) --> Valencia C

Sergio Garcia - Real Zaragoza --> Real Betis
Di Michele - Torino --> West Ham United
Ilunga - Tolouse FC --> West Ham United
Ludovic Butelle - Valencia C.F. --> Lille OSC
Belhadj - R.C. Lens --> Portsmouth
Park Chu-Young - FREE --> A.S. Monaco
Riordan - Celtic --> FREE
Cousin - Glasgow Rangers --> FREE (Hull City)
Andreoli - A.S. Roma --> FREE
Berbatov - Tottenham --> Manchester United
Robinho - Real Madrid --> Manchester City
Kanga Akale - RC Lens --> Recreativo de Huelva
Voronin - Liverpool --> Hertha Berlin
Vayrynen - PSV --> Heerenveeen
Rachid Bouaouzan - Wigan --> NEC Nijmegen
Eduardo Costa - Espanyol --> Lecce
Obinna - Everton --> Inter (nie dostał pozwolenia na pracę w Anglii)
Kevin Mirallas - Lille OSC --> St. Etienne
Mitea - Ajax --> Free
Diego Milito - Real Zaragoza --> Free
Finnan - Liverpool FC --> RCD Espanyol
Anton Ferdinand - West Ham United --> Sunderland AFC
Jansen (Jargan)- Bayern Munich --> Free (HSV)
Mamadou Samassa- UD Le Mans --> Olympique Marseille
Milan Baros - Olympique Lyon --> Galatasaray SK
Senderos - Arsenal --> A.C. Milan
Brocchi - A.C. Milan --> Lazio
Menez - AS Monaco --> AS Roma
Josico - Villarreal CF --> Fenerbahce SK
Perez - Ajax --> Free
David Suazo - Inter --> Benfica
Hugo - Free --> F.C. Porto
Louis Saha - Manchester United --> Everton FC
James Milner - Newcastle --> Aston Villa
Smolarek - Racing Santander - Bolton Wanderers
Zabaleta - Espanyol --> Manchester City
Makinwa - Reggina --> Lazio
Quaresma - F.C. Porto --> Inter
Oddo - A.C. Milan --> Bayern
To są najnowsze zmiany zaś pełna lista zmian zawarta jest w pliku CzytajTo!
bobex77
Dzieki przyda sie.
A ja mam pytanie czy posiada ktos najnowszego Option File dla zwyklej gry?
Tomi84
Wszystko fajnie, ale moim zdaniem niepotrzebnie dodawałeś fikcyjnych graczy np w miejsce Bojana i Caceresa. Nie mają oni przecież adekwatnych statystyk.
jabolgwardia
dajcie aktualne transfery off line please:)
Beniou
CYTAT(Tomi84 @ Sep 2 2008, 23:13) *
Wszystko fajnie, ale moim zdaniem niepotrzebnie dodawałeś fikcyjnych graczy np w miejsce Bojana i Caceresa. Nie mają oni przecież adekwatnych statystyk.

to znaczy ja ich dodałem bo te kluby mają problem z zawodnikami rezerwowymi na daną pozycję np w Barcy tylko Gudjohnsen rezerwowy napastnik a przydałby się jeszcze ktoś to samo Caceres w razie czerwonej kartki jest rezerwowy obrońca staty starałrem się dobrać podobne jak w pes 2008 np Arsenal bez tych dodanych zawodników nie miał by rezerwowych napastników ;/Valencia też ma tylko jednego bramkarza a co w wypadku gdy jeden ma kontuzję lub złą formę może to nie jest idealne rozwiązanie ale jednak pomocne
Orange_91
CYTAT(Beniou @ Sep 2 2008, 21:25) *
Niespodzianką jest drużyna Sunderland AFC w miejsce PES United smile.gif

Mogę wiedzieć jak to zrobiliście? Przecież jak się zmieni atrybuty typu wzrost, waga, statystyki itp to KONAMI nie wpuszcza na serwery.
Mani3k
Zamienili nazwę drużyny w pliku PES6.exe przy użyciu edytora (PES6.exe Editor), a transfery standradowo już przy użyciu DKZ Studio.
Ot cała filozofia. rolleyes.gif
Orange_91
CYTAT(Mani3k @ Sep 3 2008, 15:35) *
Zamienili nazwę drużyny w pliku PES6.exe przy użyciu edytora (PES6.exe Editor), a transfery standradowo już przy użyciu DKZ Studio.
Ot cała filozofia. rolleyes.gif

A no faktycznie można bo w Sunderlandzie gra teraz nawet dużo piłkarzy, którzy byli w PES 6. wink.gif
Kubbas
Jak mogłeś starać się dobrać staty skoro nie można ich edytować w PES'ie 6 Online?;]

Chyba, że wydałeś patcha, który wywala przy wejściu do online.
Beniou
lol ?! szukałem zawodników którzy już są w grze z podobnymi nazwiskami i statami
żebyśmy mogli zmieniać statsy to nie dodawalibysmy fikcyjnych zawodników zamiast Eduardo czy Bojana smile.gif jedyna nadzieja na dalszy rozwój PES 6 to wymyślenie czegoś co mogło by zmieniać nazwiska atrybuty itp np Juce mógłby takie patche wydawać tylko, żeby to się nie rozeszło jak to robić bo Francuzi już od dawna pewnie szukają takich rzeczy żeby "cheatować"
Bo co z tego że ja mogę zmieniać staty nazwiska itp skoro przy logowaniu na serwery PES 6 wyskakuje mi "błąd zainstalowanych danych" dlatego w swoich patchach nie ingeruję w atrybuty zawodników.
Aha i transferów nie robię przez DKZ Studio tongue.gif
Kubbas
Źle Cię zrozumiałem, moim zdaniem bez sensu jest dodawanie innych graczy, którzy mają "grać" jako prawdziwi gracze.

Tyle czasu już minęło, że na pewno nic się nie zmieni w sprawie statów i nazwisk. Poza tym już "niedługo" PES 6 online zamkną.
Beniou
ja mam Kitserver i twarze prawdziwe dla tych zawodników Zresztą dużo zawodników w PES ma złe nazwiska więc ja wychodzę z założenia, że czemu by ich(brakujących zawodników) nie zastąpić . Serwery PES 6 chyba nie będą zamykane, przynajmniej tak wyczytałem na pewnej stronce tongue.gif (nie będę pisał na jakiej bo może to zostać potraktowane jako kryptoreklama tongue.gif)
Jak się nie podoba to trudno, po to proszę o komentarze żeby poznać wasze opinie, niektórzy uznali to za trafny pomysł, a inni nie więc normalne, że nie wszystkim da się dogodzić tongue.gif Np w patchach Kubbasa jeden chce ligę portugalską inny jeszcze inną więc co kto lubi tongue.gif
Kubbas
Ważne, że gracz ma w czym wybrać wink.gif

Zamknąć zamkną, już mieli dawno zamknąć, ale nie zamknęli dzięki niewypałowi Online PES'a 08. Po premierze PES'a 09 zamkną na 100 %.
Tomi84
QUOTE(Kubbas @ Sep 3 2008, 16:10) *
Zamknąć zamkną, już mieli dawno zamknąć, ale nie zamknęli dzięki niewypałowi Online PES'a 08. Po premierze PES'a 09 zamkną na 100 %.

Oby nie, tym bardziej, że zanosi się na to, że 09 będzie bardzo przypominał pod względem gampley'u ósemkę więc taki sam szajs...tyle, że tym razem nie zmówię już gry w ciemno. Z resztą Konami powinno też patrzeć na to ile jest osób na serverach, a na tych od 6 cały czas pojawia się sporo osób :/ .
Beniou
a odnośnie patcha... Tomi Ty znasz się na wrzucaniu logosów do 0_text tak żeby działały w online ? bo ja bym chętnie wrzucił aktualne logosy dla kilku drużyn i dla tego Sunderland, ale jak wrzucam jedno logo to reszta się rypie ... ;/ jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o kontakt bo czytałem tu na forum tematy odnośnie tego problemu, ale nie ma wyjaśnienia problemu.
warson
Czy Zadziała ten Patch na OE V.4.0?
shady45
Serwer nie dział wrzućcie na inny Prosze i wielki dzięki za Aktualizacje a dokładnie w k\jakim Patchu będzie działaś
Mani3k
CYTAT(Kubbas @ Sep 3 2008, 16:10) *

Coś mi się nie chce wierzyć, że KONAMI udostępnia serwery online dla danej częsci na 1 sezon.
Skąd masz te informacje?
Tomi84
a odnośnie patcha... Tomi Ty znasz się na wrzucaniu logosów do 0_text tak żeby działały w online ? bo ja bym chętnie wrzucił aktualne logosy dla kilku drużyn i dla tego Sunderland, ale jak wrzucam jedno logo to reszta się rypie ... ;/ jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o kontakt bo czytałem tu na forum tematy odnośnie tego problemu, ale nie ma wyjaśnienia problemu.

Wiem jak to robić, tylko musisz mi napisać czy ma to być dla defaultowego zestawu drużyn i za którą ma być Sunderland.

EDIT:

ZESTAW DLA DEFAULTOWEGO ZESTAWU DRUŻYN

Czyli takiego jakim możemy grać w online (Sunderland za PES United):

simian raticus
Nakamura ma cos dopalone statsy chyba ma, bo nie moge z roznych juz wkrecic jak na starym kodzie ;/
jabolgwardia
bedzie to dzialac te wszystkie transfery na master league normalnie nie grajac w sieci?????odpowiedzcie
Tomi84
QUOTE(simian raticus @ Sep 3 2008, 23:02) *
Nakamura ma cos dopalone statsy chyba ma, bo nie moge z roznych juz wkrecic jak na starym kodzie ;/

Jakby było cokolwiek zmienione w jego statach to byś nie wszedł na server, więc nie pisz takich bzdur.
Beniou
Tomi wielkie dzięki za logosy smile.gif
EDIT: Mam jeszcze prośbę. Mógłbyś wrzucić te logo dla drużyny z ligi francuskiej Valenciennes
I wyraźniejsze logo celticu - takie bardziej zielone
Może mógłbyś jakiś tutorial napisać jak to się dodaje te loga (jakie programy są potrzebne do tego)? to ja bym sam spróbował, a może i ludzie by skorzystali smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.