no więc ja z takim pytaniem. Czy możliwe by było stworzenie patcha do pes 6 z animacjami tłami drużynami strojami itp z pes 2009 np Start Screen wiecie taki "import" pes 2009 do pes 6 bo to by było ciekawe, ja sam z pes 2008 z wersji ps2 powrzucałem sobie te tabelki co np jest (wczytywanie pliku opcji) tła różne, koszulki do 0_text bo wersja z ps2 normalnie posiada 0_text itp.
Jak najbardziej jest taka możliwość, ale żeby to wyglądało "jakoś" to trzeba by mieć skriny w dobrej jakości, zedytować je ładnie i wrzucić. Jak na razie Konami pokazało chyba tylko menu startowe więc nie wiem z czego chciałbyś robić takiego patcha? Chyba, że chciałbyś to wykonać już po premierze PES'a 09 to nie było by problemu poprzerzucać grafiki.
no tak po premierze oczywiście

myślę, że graczom spodobałby się pes 6 w klimacie 2009 np dźwięki też można by poprzerzucać
Widzę że niektórym się nudzi.
nie nudzi tylko chcą mieć podbajerzonego pes'a

i poza tym nie wiadomo czy pliki z nowego pes'a nie będą się "gryzły" se starym ... bo nie wiadomo czy nie zrobią np. na nowym bądź ulepszonym/pozmienianym silniku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.