niema super uaktualnionych skaladow ale ma za to polska lige. Numerow tez nierobilem ale jak ktos ladnie poprosi to zrobie
EDIT: Screenow dzisiaj niedam net mi sie muli niewiem o co chodzi jak ktos chce moze na sreeny poczekac do jura
k-ten
Sep 13 2008, 19:49
So... jakieś screeny na zachęte?
Kamlot
Sep 13 2008, 19:50
Może opiszesz ten of bardziej. Jakie są zespoły. Czy jest Bundesliga? Of był robiony na podstawie OE Patch'a 4.0?
bartas_x
Sep 13 2008, 20:25
of nie jest na oe 4.0 z bundesligi sa 3 zespoły bayern monachium, werder brema i hamburger SV.Jest liga holenderska angielska wlaska hiszpanska francuska i polska. screeny dam za chwile bo mi sie net muli
Jamnik
Sep 13 2008, 20:48
Ściągnąłem Twojego OFa i musze z przykrością stwierdzić, że nie powala na kolana. Jakieś tam transfery są ale też nie wszystkie, numery złe. Oceniam na podstawie obserwacji z PesFanEditora.
BTW: na bazie jakiego OFa pracowałeś ?
PS: Oczywiście szacun za robotę, za poświęcenie czasu, ale jeżeli za coś się brać to dokładnie (czemu nie jestem tak krytyczny wobec siebie )
Pozdrawiam
MaTi10
Sep 13 2008, 21:01
Słabo mój pierwszy OF też nie był za kolorwy ale teraz wiem że nie warto na odpierdziel pzdr
bartas_x
Sep 13 2008, 21:07
Skoro tak uwazacie to trudno. Jak bede mial czas to go poprawie A co do numerow mowile ze nierobilem
Jamnik
Sep 13 2008, 21:12
Powiem Ci tak - nie należy się zniechęcać. Podobne opinie o pierwszych tworach obojętnie jakiej dziedziny są podobne...
Życzę Ci powodzenia w dalszym robieniu OFa
bartas_x
Sep 13 2008, 21:18
Dzieki Jamnik. Dajcie mi troche czasu a odpicuje tego ofa
MaTi10
Sep 13 2008, 21:31
Błędy tak na szybko które rzucają sie w oczy: Błędy w reprezentacjach i z narodowosciami graczy(Arru turek,Vuković i Buzała grają w kadrze Holandi o_0) staty... niektóre są skopane lekko... Brak Smolińskiego w Legii,jak juz go nie ma to nie powinno byc tez Bronka bo nie zgłoszeni są obydwaj Nie ma co krytykować + za to że próbójesz .pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.