Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Classic Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
darnoczek
Cześć wszystkim, wpadłem na pewien pomysł i szukam chętnych do realizacji. Otórz wiem że dopiero co wyszedł nowy patch, jestem w trakcie jego ściągania, ale od jakiegoś czasu chodził mi po głowie inny pomysł, patche wydawane do tej pory rozbudowywały tryb gry dla jednego gracza, aktualne składy, twarze,stroje, a ja chciałbym np. pograc takimi druzynami, ktorych już np nie ma, chciałbym pokopać piłke składem Man U. z 99r. Francją z 98, czy np Polską z 74. W skróciechciałbym mieć do dyspozycji wiele klasycznych druzyn, i klasycznych składów, do tego oczywiscie mocniejsze ekipy z teraźniejszości, prawda jest taka że jak schodzą sie do mnie ludzie pograć, to nikt nie patrzy na takie druzyny jak getafe, górnik, czy choćby totenham, a często wspominamy stare finały czy to ligi mistrzów czy m. europy, świata. Myślę, że duzo osób chciało by odtworzyć na swój sposób finałowe mecze z dawnych lat, dobór drużyn jest oczywiście do ugadania, tutaj chciałbym sie dowiedzieć kto by sie skusił na tego patcha i kto by go przedewszystkim wykonał, bo sam nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać, ewentualne informacje o składach, nr koszulek itp. mógłbym poszukać. Jeszcze jedna sprawa, wiem że praca nad patchem jest długotrwała i wyczerpująca i tu pada moje pytanie, kto byłby skłonny zapłacic za patch? nie wiem jaka była by cena, to już realizatorzy mogliby nad tym pomyśleć, ale myśle ze nawet te 20zł za pliki to nie tak dużo. Czekam na odpowiedzi.
djclanv1r00z
jeżeli dobrze pamiętam to ktoś już zrobił taki patch i chyba jest w downloadzie ISS smile.gif

pozdro cool.gif
darnoczek
no rzeczywiście, coś w podobie jest, dzieki za info
Orange_91
Ale dział wybrałeś. Przenoszę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.