Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zwody I Kiwki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
mietek_
Jak sie robi Przewrotke i wrzutke z Krzyzaka w pes?Wymieniajcie tez inne zwody wszystko oczywiscie na klawiuaturze.
demiano7
Mi tez by sie przydało tyle że na pada wink.gif bez analogów i z analogami smile.gif
matiq94
Żeby zrobić przewrotkę usi być dobrze wrzucona piłka i podobno 3 razy strzał (u mnie D) a co do krzyzaka to zawodnik musi miec częstotliwość używania słabszej nogi małą i wtedy np. jak jest prawonozny to schodzisz na jego lewa noge i strzela z krzyzaczka nie ma takiej dokladnej kombinacji.
matiq94
mietek_ a jak ci sie podoba nasz OF ? innych tez zapraszam do naszego tematu Evolution Option File...

Reklamę rób sobie gdzie indziej. Założyłeś temat i kto będzie zainteresowany ten wejdzie, nie musisz pisać o tym w innych tematach i naucz się edytować posty.///Orange_91
djclanv1r00z
ja przewrotki robie jak na dobrej wysokości jestem i naciskam strzał i strzałke do tyłu (w dół) tzn w strone bramki smile.gif i czasem wpadnie czasem nie smile.gif

pozdro cool.gif
unikat
Już napisze to w nowym temacie ;] jak wykonać cudo z 1:05 ,http://www.youtube.com/watch?v=632lVj-jYtM...=1&index=19
A i jak kopnąć mierzony strzał bo nie mogę ;D
Chodzi mi o pada;]
empek
r2 i strzalke do gory i w dol
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.