Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Jest Taka Opcja?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
damiank9
Witam czy może być tak że w pliku P_Sound są wymawane nazwiska graczy których albo nie ma w pesie albo ich nazwiska nie ma?
Czy jest takie coś możliwe?
whan
CYTAT(damiank9 @ Jan 5 2009, 21:55) *
Witam czy może być tak że w pliku P_Sound są wymawane nazwiska graczy których albo nie ma w pesie albo ich nazwiska nie ma?

Bardzo możliwe... Kwestie komentatorów są nagrywane znacznie wcześniej, dopiero na samym końcu tworzona jest ostateczna baza zawodników w poszczególnych zespołach. Stąd takie "kwiatki".
matiq94
CYTAT(damiank9 @ Jan 5 2009, 21:55) *

Myśle że są wolne pliki do wsadzenia dowolnego komentarza ale musiałbyś wziąść z internetu albo nagrać sam jakieś nazwisko ( lub jak z internetu to kawałek jak np. Szpaku lub Szaran mówi ) i później wkleić ten plik do P_sounda. Wiem bo sam nagrywałem swój komentarz ... ale mi się przestało chcieć ale napewno do tego wróce bo to świetna sprawa mieć w grze swój głos ...
damiank9
bo mam głos kilku takich graczy takich jak np
Sato,Yano,Sogohata,Abe,Motoyama.
A tych graczy w pesie nie ma i jak nawet (chciało mi sie) kazde nazwisko właczac to nie znalazłem ich głosu.
i tak jakos troche dziwnie właczam P_sound to jest ich głos a w grze nigdzie nie moge znalezc;.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.