Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Wgraniem Dodatkow
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
piskor{barca}
siemka mam pesa 6 i chcialem zainstalowac sobie menu i scoreboardy ale niewiem jak to zrobic...szukalem wszedzie i nigdzie nie znalazlem wiec prosze was o pomoc smile.gif w folderze scoreboard mam 2 foldery 0_text i e_text wiem ze to trzeba przez dkz studio zainstalowac tylko niewiem w jaki sposob, a w folderze z menu mam 5 plikow o nazwach: unknow_00000, unknow_00016, unknow_00356, unknow_00364, unknow_00387 i tez niewiem co zrobic :/
PROSZE NAPISZCIE JAK TO ZAINSTALOWAC !! smile.gif z gory dzieki
LaPuLg4
proste biggrin.gif otwierasz o_text z zainstalowanego pes'a dkz-etem (archivo>abrir un archivo) po zaimportowaniu wchodzisz w edicion>importar>importar todos los archivos i wgrywasz te pliki co masz z menu i scorebordami. Zapisujesz na desktopie i podmieniasz za ten w folderze dat w Pro evo itd. Tak samo robisz z tymi plikami e_text tylko importujesz je do e_text. To by było na tyle tongue.gif Jak coś pokręciłem to sorry happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.