Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Personki By Cichy10
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Cichy10
Witam , chcialem spróbować sił w personalizacjach do PES 6 . Może początkowo prace nie będą idealne ani piekne ale z biegem czasu będzie lepiej wink.gif Trening czyni mistrza . wink.gif Niektóre persony będą realne niektóre fikcyjne .Pozdro.wink.gif

Kaka :

Gerrard :

Ribery :

C.Ronaldo New :

C.Ronaldo :

Pozdro.;D
Pes6 rlz
Oszz ty konkurencje mi robisz tongue.gif
Jak na początki to spox biggrin.gif
Cichy10
Pes6 rlz Robię konkurencje żebyśmy mieli rywalizacje między sobą biggrin.gif efekt- Coraz lepsze prace , Pozdroo
Jutro po sql spróbuje coś zrobić biggrin.gif

MÓJ 100 POST !!
Cichy10
No komentujcie . sad.gif Następna porcja butów wink.gif

Wayne Rooney :

Cristiano Ronaldo New 2 :

Gael Clichy :

Pozdro. i zapraszam do komentowania ! wink.gif
Kenny
Witam. Świetne buciki smile.gif A masz może jakis tutorial do robienia butków? Pozdrawiam smile.gif
Cichy10
Wielkie dzięki wink.gif a co do tutoriala to robie jak mi serce każe tongue.gif Nie , nie mam tutoriala , jak bym miał to bym dał . Pozdro .
Kenny
No tak, ale robiąc pierwsze butki chyba nie robiłeś na "slepo" nie wiedząc jak zrobić biggrin.gif Pozdrawiam smile.gif
dj_adriano
Kenny z personkami to żadna filozofija wystarczy tylko znać podstawy Photoshopa i tutoriala raczej na to nie znajdziesz.
A co do prac spoko te ostatnie luksik biggrin.gif
Cichy10
Witam , dzięki za komentarze , mam nadzieje że następnym razem będzie ich więcej .wink.gif (oby pozytywnych) wink.gif
Przygotowałem kolejną porcje moich beznadziejnych personków smile.gif pOzdroo .

Nani NEW :

Pirlo (w ostatnim meczu grał właśnie w takich) :

C.Ronaldo Nike Talaria SL :

Cristiano Ronaldo :

Zapraszam do komentowania wink.gif! pozdro.biggrin.gif
perONE
Nawet niezłe wink.gif
Cichy10
Uuu tu już doświadczony człowiek komentował , no i "nieźle" za pierwszym razem biggrin.gif dzięki , pozdro . może jutro coś po sql zrobie , składajcie zamówienia !;d
Pes6 rlz
NANI i Pirlo super, CR7 słabe
oby tak dalej Pozdro biggrin.gif
A co do zamówienia to zrób Coś POLSKIEGO (Błaszczyk, Ebi itd)
Cichy10
Witam , dziś tylko to bo wiadomo nauka ..;/ ale jak tylko znajdę coś wolnego czasu to zrobię więcej biggrin.gif
Dzięki za komentarze , tylko żeby więcej było ;p

Kuba Błaszczykowski :

Ebi Smolarek BETA (w dokańczaniu) :

Pozdro.
Kamiloxx
Dobre bootsy,zrób niedługo GigaBootpack wink.gif
Cichy10
Dzięki za łagodne komentarze wink.gif co do bootpack'a to pomyśle bo nie wiem czy warto wydawać pack'a z takimi słabymi personami ;/ Narazie przygotowałem tylko tyle bo wiadomo sql ;/ ale w weekendy znajdę czas na coś lepszego biggrin.gif

Ebi Smolarek FINAL :

Jacek Krzynówek :

Andrea Pirlo :

Pozdro.biggrin.gif
Pes6 rlz
Ebi słaby, Krzynio dobry, Pirlo 99% znakomitości biggrin.gif
Cichy10
Witam , szkoda że tak mało komentarzy ;/ Ale nie zrażajmy się , Robimy dalej biggrin.gif Oto kolejna porcja personów mojej roboty wink.gif

Raul 2002 :

Ronaldo :

Pes6 rlz
Raul fajny efekt
Ronaldo nieczytelny i słabo ci wyszedł
Możesz na GG mi wysłać czyste tekstury
C.Ronaldo Nike Talaria SL
Pirlo (pierwsze)
a brakiem komentarzy się nie zrażaj biggrin.gif
Cichy10
Dobra , wysle Ci ale jutro ;P Jutro też popracuje nad nowymi trampostrzałami biggrin.gif POzdro
Cichy10
Witam , czekam na oceny sad.gif ale nie będę się zrażał i robię dalej , oto moje kolejne prace :

Ashley Cole :

Frank Lampard :

Raul 2008/2009 :

Raul 2008/2009 v.2 :

Czekam na ocenki , pozdro. ;D

perONE
Dla mnie spoko wink.gif
empek
Fajne te buciki biggrin.gif
Cichy10
Dzięki , a jak narazie nic nie robie bo sql i trenigi wkoło ;/ Pozdro
Cichy10
Witam , po prawie roku nieobecności . wink.gif Postanowiłem wrócić do robienia moich 'personów' ze względu na wielką chęć gry w PES 6. Wciągnęło mnie to . Więc to moje nowe prace. Na pewno nie są dobre , no ale wyszedłem trochę z wprawy .. Ale myślę (jak zawsze) następne będą lepsze . Pozdrawiam wink.gif

C.Ronaldo :

Karim Benzema v1. :

Karim Benzema v2. :

Xabi Alonso :

Jeszcze raz Pozdrawiam smile.gif
11A
o widze ze na mojej produkcji zrobiles dla ronaldo biggrin.gif
jakos nie znam sie na personach (wole edytowac/tworzyc od podstaw) ale mi sie podobaja
Cichy10
Tak, to są chyba Twoje trampostrzały. wink.gif Jutro postaram się coś 'wymodelować'. dzięki za pozytywny komentarz wink.gif
Pozdrawiam biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.