PRO EVOLUTION SOCCER XTREME

Gra będzie zawierać:
- nową czcionkę
- ok.1000 stadionów, większość z lepszymi teksturami jak mi się uda
- previewy HD stadionów
- face & hair dla wszystkich zawodników
- obszerny ballpack i bootpck - ile wlezie ;P
- kitsy dla wszystkich drużyn w jakości HD
- dla większości teamów będą dostępne stroje z poprzednich sezonów oraz aktualne
- nowa muzyka
- komentarz Szaran&Szpaq, angielski z fify, i jak sie uda lepszy hiszpański
- nowe loga
- nowy odgłos kopnięcia piłki, gwizdka
- nowy odgłosmiędzy przęłączaniem przycisków
- nowy wyglą instalatora
- przyśpiewki, flagi i mam nadzieję stadiony do wszystkich klubów
- wszystkie ligi europejskie (51) i bodajże 2 z Bliskiego Wschodu (patch switcher zapewni po 7 lig w jedej z wersji gry. Wersji gry będzie 8 [każda z innymi ligami] i jak nie trudno obliczyć zostaje jeszcze 5 lig, które pewnie zajmą drużyny z ameryk, afryki, azji (odp. dla damiank9) i australii. Poniżej podaję szczegółowe dane:
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
- w każdym patchu będą inne reprezentacje np. Saint Kitts and Newis
- nowy design gry
- oryginalne nazwy klubów i lig
- lepsze bandy reklamowe
- nowe intrA (każdy wybierze sobie jakie chce np. z ManU, Barcą, Realem, Chelsea itp.)
Chyba by było na tyle, nie wiem, mogłem o czymś zapomnieć...Mam natomiast 3 zgrzyty i proszę was o pomoc. Po 1 trzeba mi program, który po zindexowaniu logosa zostawia cień (widać to w pes 6.5 v3). Po 2 intro, które skonwertowałem nie odtwarza się na pełnej długości i wcześniej się kończy i po 3 to nie wyświetla mi wszystkich piłek podczas wyboru i jak wybiorę tą gdzie nie widać piłki to wywala do wina...Jak ktoś ma coś do powiedzenia w tej kwestii, to zachęcam do udziału w dyskusji. Możliwe będą też pewne "niespodzianki" o których Wam nie powiem ;P
EDIT: Mój PESX będzie się opierał na v3, jeżeli Kubbas, Goofy i spółka się zgodzą
EDIT2: Jak coś sobie przypomnę co będzie w paczu to będę dodawał
- nową czcionkę
- ok.1000 stadionów, większość z lepszymi teksturami jak mi się uda
- previewy HD stadionów
- face & hair dla wszystkich zawodników
- obszerny ballpack i bootpck - ile wlezie ;P
- kitsy dla wszystkich drużyn w jakości HD
- dla większości teamów będą dostępne stroje z poprzednich sezonów oraz aktualne
- nowa muzyka
- komentarz Szaran&Szpaq, angielski z fify, i jak sie uda lepszy hiszpański
- nowe loga
- nowy odgłos kopnięcia piłki, gwizdka
- nowy odgłosmiędzy przęłączaniem przycisków
- nowy wyglą instalatora
- przyśpiewki, flagi i mam nadzieję stadiony do wszystkich klubów
- wszystkie ligi europejskie (51) i bodajże 2 z Bliskiego Wschodu (patch switcher zapewni po 7 lig w jedej z wersji gry. Wersji gry będzie 8 [każda z innymi ligami] i jak nie trudno obliczyć zostaje jeszcze 5 lig, które pewnie zajmą drużyny z ameryk, afryki, azji (odp. dla damiank9) i australii. Poniżej podaję szczegółowe dane:
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
- w każdym patchu będą inne reprezentacje np. Saint Kitts and Newis
- nowy design gry
- oryginalne nazwy klubów i lig
- lepsze bandy reklamowe
- nowe intrA (każdy wybierze sobie jakie chce np. z ManU, Barcą, Realem, Chelsea itp.)
Chyba by było na tyle, nie wiem, mogłem o czymś zapomnieć...Mam natomiast 3 zgrzyty i proszę was o pomoc. Po 1 trzeba mi program, który po zindexowaniu logosa zostawia cień (widać to w pes 6.5 v3). Po 2 intro, które skonwertowałem nie odtwarza się na pełnej długości i wcześniej się kończy i po 3 to nie wyświetla mi wszystkich piłek podczas wyboru i jak wybiorę tą gdzie nie widać piłki to wywala do wina...Jak ktoś ma coś do powiedzenia w tej kwestii, to zachęcam do udziału w dyskusji. Możliwe będą też pewne "niespodzianki" o których Wam nie powiem ;P
EDIT: Mój PESX będzie się opierał na v3, jeżeli Kubbas, Goofy i spółka się zgodzą
EDIT2: Jak coś sobie przypomnę co będzie w paczu to będę dodawał