Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer Xtreme aka PES 6.5 v3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
LaPuLg4
PRO EVOLUTION SOCCER XTREME

Gra będzie zawierać:

- nową czcionkę
- ok.1000 stadionów, większość z lepszymi teksturami jak mi się uda
- previewy HD stadionów
- face & hair dla wszystkich zawodników
- obszerny ballpack i bootpck - ile wlezie ;P
- kitsy dla wszystkich drużyn w jakości HD
- dla większości teamów będą dostępne stroje z poprzednich sezonów oraz aktualne
- nowa muzyka
- komentarz Szaran&Szpaq, angielski z fify, i jak sie uda lepszy hiszpański
- nowe loga
- nowy odgłos kopnięcia piłki, gwizdka
- nowy odgłosmiędzy przęłączaniem przycisków
- nowy wyglą instalatora
- przyśpiewki, flagi i mam nadzieję stadiony do wszystkich klubów
- wszystkie ligi europejskie (51) i bodajże 2 z Bliskiego Wschodu (patch switcher zapewni po 7 lig w jedej z wersji gry. Wersji gry będzie 8 [każda z innymi ligami] i jak nie trudno obliczyć zostaje jeszcze 5 lig, które pewnie zajmą drużyny z ameryk, afryki, azji (odp. dla damiank9) i australii. Poniżej podaję szczegółowe dane:
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
- w każdym patchu będą inne reprezentacje np. Saint Kitts and Newis
- nowy design gry
- oryginalne nazwy klubów i lig
- lepsze bandy reklamowe
- nowe intrA (każdy wybierze sobie jakie chce np. z ManU, Barcą, Realem, Chelsea itp.)
Chyba by było na tyle, nie wiem, mogłem o czymś zapomnieć...Mam natomiast 3 zgrzyty i proszę was o pomoc. Po 1 trzeba mi program, który po zindexowaniu logosa zostawia cień (widać to w pes 6.5 v3). Po 2 intro, które skonwertowałem nie odtwarza się na pełnej długości i wcześniej się kończy i po 3 to nie wyświetla mi wszystkich piłek podczas wyboru i jak wybiorę tą gdzie nie widać piłki to wywala do wina...Jak ktoś ma coś do powiedzenia w tej kwestii, to zachęcam do udziału w dyskusji. Możliwe będą też pewne "niespodzianki" o których Wam nie powiem ;P

EDIT: Mój PESX będzie się opierał na v3, jeżeli Kubbas, Goofy i spółka się zgodzą

EDIT2: Jak coś sobie przypomnę co będzie w paczu to będę dodawał

Kubbas
x
LaPuLg4
dzieki biggrin.gif
Daro.
Od kiedy to AIK Solna i Djurgårdens grają w Finlandii? blink.gif Ale logosy nawet fajnie wykonane. wink.gif Rób w formacie 64*64.
LaPuLg4
oj pochrzaniło mi sie biggrin.gif toż to szwedzka - okej za niedługo będą w 64x64 happy.gif
qwerte
Zajebiste! Rób je 64x64 i indexuj.

LaPuLg4
ludzie dawajcie mi jakieś zamówienia bo sie nudze tongue.gif (sory za posta bo nikt nie pisze)
qwerte
Zrób La Ligę.
p@blo
Loga sa dobre. pracuj dalej. na niektorych przesadziles z plastic warp czy jak to sie zwie
LaPuLg4
CYTAT(lasser @ Mar 4 2009, 15:06) *
Zrób La Ligę.

Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik

3maj biggrin.gif

PS Taki mój nowy patent, ale jakby ktoś wolał poprzedni styl to na życzenie mogę przerobić ;P
unikat
U niego jest tak samo jak u mnie loga po zindeksowaniu pikselują się smile.gif
LaPuLg4
i właśnie to jest najbardziej wnerwiające sleep.gif
LaPuLg4
A nie miałem co robić, to sie pobawiłem photoshopem i wyszło mi to: biggrin.gif

PS Troche za dużo cienia po lewej dolnej stronie, ale nie wiedziałem jak sie go pozbyć tongue.gif
qwerte
CYTAT(Lewy_13xBARCA4EVER @ Mar 10 2009, 13:45) *

Dzięki.
Cudinho 7
Loga naprawdę świetne!:D Może mógłbyś zrobić Bayern Monachium i Werder Bremę? Fajnie byłoby,żeby ktoś zamieścił logo niestandardowe, którym można byłoby oznaczyć np. drużynę ALL Stars.
LaPuLg4

i taka inna wersja biggrin.gif :
PS Coś widze, że mój nowy styl powoli zjada stary tongue.gif ...które wydają się dla mnie troche zbyt mdłe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aaa i to logo all stars...może ono i ni za jakie ale dobre i to laugh.gif

Edit: Może to i nie ten dział, ale moja twórczość tongue.gif (nie chce zakładać nowego rolleyes.gif )
Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Śmiejcie, sie śmiejcie.... biggrin.gif to narazie mój pierwszy wyrób....dla mnie podobny w 10% biggrin.gif
A z Messim wiecie o co chodzi??!!! taki jakiś dziwny łeb - pierwszy raz mi sie takie coś zdarza. Może ktoś pomóc ???
Michae(L) 1916
Można prosić o logo Marsyli ?
Jamnik
Dla mnie fejs o tyle podobny że kolor skóry sie zgadza. BTW załóż topic w Face Edit
damiank9
mógłbyś mi zaindeksować to logo

byłbym serdecznie wdzięczny smile.gif
LaPuLg4
CYTAT(Michae(L) 1916 @ Mar 14 2009, 20:55) *
Można prosić o logo Marsyli ?

proszszszszsz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
LaPuLg4
CYTAT(damiank9 @ Mar 14 2009, 22:29) *
mógłbyś mi zaindeksować to logo

byłbym serdecznie wdzięczny smile.gif

Proszę: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Jak chcesz mogę ci eje wykonać swoją techniką cool.gif
unikat
Zobacz jak wygląda po zindeksowaniu spikselowane ;/
Michae(L) 1916
Dzięki Lewy
damiank9
dzieki smile.gif
a jak chcesz to możesz zrobić swoją wersje biggrin.gif
LaPuLg4
I kolejna modyfikacja (pod tym postem będą same loga z nowej produkcji). A tak poza tym to powiedzcie który styl bardzie preferujecie - ten pierwotny czy ten nowy?? tongue.gif

Kliknij, aby zobaczyć załącznik (taki jakiś ....zara zrobie całą angielską) tongue.gif Kliknij, aby zobaczyć załącznik

za niedługo będą nowe wink.gif
jadoleq
ja poprosze logo Legii oraz Wisły kraków..tylko , zeby byly zindeksowane i 64x64
Cudinho 7
Dzięki Lewy! Mam pytanie: Nie masz może herbów własnej
produkcji podobnych do herbu klubu FC Nordsjaelland lub Hull City? Takie motywy tygrysów,
lwów, jaguarów, niedźwiedzi połączone z wizerunkiem piłki czy boiska naprawdę pięknie się
prezentują w herbach piłkarskich!
Przynajmniej ja tak uważam. Jak byś mógłbyś zrobić jakiś herb tego typu,na którym byłby
umieszczony napiś AST lub All Stars Team byłbym bardzo wdzięczny.
ODP: Bardziej podoba mi się pierwotny styl, ten nowy jest jak dla mnie zbyt
"cukierkowy"! ;D Pozdro!
LaPuLg4
sory za nieobecność, ale mam ostatnio mało czasu....myślę, że będe mógł zająć się zamówieniami pod koniec tygodnia pzdr.
LaPuLg4
A więc po długiej nieobecności odkurzam temat ;D Tutaj prezentuję kilka logosów z l'ligi, które będą w moim paczu wink.gif :

Mam nadzieję na miłe ocenki i jakby coś uwagi ;P
Jamnik
Jakieś info o patchu proszę
damiank9
a bedzie w tym patchu kilka druzyn japonskich bo pograł by torche japoncami biggrin.gif
LaPuLg4
Odpowiadając na post Jamnika:
gra będzie zawierać:
- ok.1000 stadionów, większość z lepszymi teksturami jak mi się uda
- previewy HD stadionów
- face & hair dla wszystkich zawodników
- obszerny ballpack i bootpck - ile wlezie ;P
- kitsy dla wszystkich drużyn w jakości HD
- dla większości teamów będą dostępne stroje z poprzednich sezonów oraz aktualne
- nowa myzyka
- komentarz Szaran&Szpaq, angielski z fify, i jak sie uda lepszy hiszpański wink.gif
- nowe loga
- przyśpiewki, flagi i mam nadzieję stadiony do wszystkich klubów
- wszystkie ligi europejskie (51) i bodajże 2 z Bliskiego Wschodu (patch switcher zapewni po 7 lig w jedej z wersji gry. Wersji gry będzie 8 [każda z innymi ligami] i jak nie trudno obliczyć zostaje jeszcze 5 lig, które pewnie zajmą drużyny z ameryk, afryki, azji (odp. dla damiank9) i australii.
- nowy design gry
- lepsze bandy reklamowe
- nowe intrA (każdy wybierze sobie jakie chce np. z ManU, Barcą, Realem, Chelsea itp.)
Chyba by było na tyle, nie wiem, mogłem o czymś zapomnieć...Mam natomiast 3 zgrzyty i proszę was o pomoc. Po 1 trzeba mi program, który po zindexowaniu logosa zostawia cień (widać to w pes 6.5 v3). Po 2 intro, które skonwertowałem nie odtwarza się na pełnej długości i wcześniej się kończy i po 3 to nie wyświetla mi wszystkich piłek podczas wyboru i jak wybiorę tą gdzie nie widać piłki to wywala do wina...Jak ktoś ma coś do powiedzenia w tej kwestii, to zachęcam do udziału w dyskusji. Możliwe będą też pewne "niespodzianki" o których Wam nie powiem ;P

EDIT: Mój PESX będzie się opierał na v3, jeżeli Kubbas, Goofy i spółka się zgodzą wink.gif

EDIT2: Jak coś sobie przypomnę co będzie w paczu to będę dodawał smile.gif
Kamiloxx
O,fajnie. Szkoda że polskiej ligi nie będzie. Aha,i wydaj 2 wersje uni: kitsy HD i kitsy zwykłe. Tylko nie wrzucaj całości tak jak PES 6.5,lepiej np. stadiony osobno, uni osobno itp.
Bo np. po co ktoś ma ściągać 1GB stadionów,skoro stadionów nie chce?
LaPuLg4
CYTAT(Kamiloxx @ Jun 23 2009, 10:46) *
O,fajnie. Szkoda że polskiej ligi nie będzie. Aha,i wydaj 2 wersje uni: kitsy HD i kitsy zwykłe. Tylko nie wrzucaj całości tak jak PES 6.5,lepiej np. stadiony osobno, uni osobno itp.

Polska liga będzie, może nawet zespoły z II-giej ligi...Kitsy tak jak powiedziałeś zrobię w 2 wersjach. Nad wrzucaniem jeszcze się zastanowię. Stadiony natomiast będą zajmowały ok. 8-9GB ;P mówię serio wink.gif
ShockER
A po co ktoś ma kupować całego PES'a 2010, jak np nie chce trybu treningu? ;p Dlatego, że to element gry, tak samo jak stadiony integralnym elementem patcha i bez stadionów to już nie jest PES 6.5 Patch ^^
CYTAT(Kamiloxx @ Jun 23 2009, 10:46) *
Varies.
1000 stadionow ? to ile ten pacz bedzie zajmowal,jak 1 stadion ma 6-9 mb * 1000 = 6-9 gb. + 0_text,p_text,kitsy,piłki,buty itp. Mam nadzieję że masz jakas ekipe (sporą)...Sam 51 lig do roboty to ok. 2 lata...
Cóż powodzenia smile.gif
Ryu
CYTAT(Varies. @ Jun 23 2009, 15:57) *
1000 stadionow ? to ile ten pacz bedzie zajmowal,jak 1 stadion ma 6-9 mb * 1000 = 6-9 gb. + 0_text,p_text,kitsy,piłki,buty itp. Mam nadzieję że masz jakas ekipe (sporą)...Sam 51 lig do roboty to ok. 2 lata...
Cóż powodzenia smile.gif

Tylko 2 lata ? Może przy maksymalnej ilości czasu i motywacji. A poza tym co pół roku i tak trzeba składy aktualizować. Samemu ciężko jedną wersję zrobić, a co dopiero osiem. Na początek prubój zrobić jedną, a porządną, bo przy 51 ligach szybko stracisz zapał. smile.gif

Pozdrawiam. smile.gif
LaPuLg4
CYTAT(Ryu @ Jun 23 2009, 16:40) *
Tylko 2 lata ? Może przy maksymalnej ilości czasu i motywacji. A poza tym co pół roku i tak trzeba składy aktualizować. Samemu ciężko jedną wersję zrobić, a co dopiero osiem. Na początek prubój zrobić jedną, a porządną, bo przy 51 ligach szybko stracisz zapał. smile.gif

Pozdrawiam. smile.gif

spokojnie panowie wink.gif wydaje się być trudne ale dla mnie wakacje starczą ;P Nie ma żadnej ekipy, jestem tylko ja. Codziennie poświęcam temu ok.7godz., a już podstawy mam zrobione. Wystarczy cierpliwie czekać smile.gif
Tomaszzz
CYTAT(Lewy_13xBARCA4EVER @ Jun 23 2009, 17:54) *
Codziennie poświęcam temu ok.7godz.,

biggrin.gif

Życzę utrzymania wytrwałości. smile.gif
El Polacco
Stary, nigdy tego nie zrobisz. 51 lig i face&hair dla kazdego gracza? Sam??? A skad staty dla wielu anonimowych graczy?
siwers99
nie moge w to uwierzyc;p już kiedys byl tu taki patch (co niby miał być) z zespolami z ligii japonskiej i tak dalej ale jak widać kogoś przerosło to . W 51 lig jakos nie wierze ale mam nadzieje że sie mylę. Zapału do pracy życze;)
damiank9
ale trzeba miec nadzieje ze da rade ! ;D a my pozniej bedziemy cieszyc sie grą smile.gif
Kubbas
Skąd masz zamiar brać statystki dla wielu anonimów?

Jak dla mnie ten cały projekt to bajka, za tydzień napiszesz, że nie masz z czego robić, nie ma kitsów itd itp, ale jakby Ci się jakimś cudem udało to na tą chwilę pozwalam używać 6.5
LaPuLg4
CYTAT(Kubbas @ Jun 24 2009, 14:27) *
Skąd masz zamiar brać statystki dla wielu anonimów?

Jak dla mnie ten cały projekt to bajka, za tydzień napiszesz, że nie masz z czego robić, nie ma kitsów itd itp, ale jakby Ci się jakimś cudem udało to na tą chwilę pozwalam używać 6.5

Dzięki za pozwoleństwo do używania 6.5. Dla mnie to jak dotąd najlepszy patch do pesa6. Stron mam ze strojami, faceami, hairami,stadionami, zespołami i statsami bardzo dużo więc nie będę za bardzo narzekał na brak źródeł... tongue.gif
Kamiloxx
Jak chcesz,to możesz brać moje dodatki do patcha,jeśli Ci się podobają. (twarze,flagi,bandy itp.) tongue.gif
A jak dasz radę to zrobić,to Kubbas Cię chyba do ekipy przyjmie. xD
Powodzenia!
Kubbas
Ja to w ogóle proponuje Ci abyś zrobił Ruską Ligę na start, wrzucił OF'a powiem Ci, czy warto dalej robić, czy te staty, formacje i ogólnie OF'a nie ma sensu wydawać i robić następnych lig. Jak zrobisz dobrze Rusków to przy okazji z korzyścią dla 6.5 v4.
Tomaszzz
CYTAT(El Polacco @ Jun 24 2009, 02:36) *
Stary, nigdy tego nie zrobisz. 51 lig i face&hair dla kazdego gracza? Sam??? A skad staty dla wielu anonimowych graczy?

Zrobi tyle ile znajdzie w necie. happy.gif Oczywiście, jeśli będzie to robił, na co bardzo czekam. biggrin.gif Po co szerzyć takie pesymizm? tongue.gif
El Polacco
CYTAT(Tomaszzz @ Jun 24 2009, 18:40) *
Zrobi tyle ile znajdzie w necie. happy.gif Oczywiście, jeśli będzie to robił, na co bardzo czekam. biggrin.gif Po co szerzyć takie pesymizm? tongue.gif

To realizm a nie pesymizm. NIKT nie znajdzie ani nie stworzy sam tylu tysięcy twarzy ani realnych statów do 51 lig. "Zrobi tyle ile znajdzie w necie" - otóż to, więc po co napisał że face & hair dla WSZYSTKICH zawodników?
LaPuLg4
Chłopacy nie nerwujcie się tak biggrin.gif . Oto, czy znajdę tyle face&hair to już mój problem. Jak napisałem że wszystkie to wszystkie tongue.gif

EDIT: Kubbas, ja zacząłem już inną ligę, bo mam połowę zrobioną. Nie ma sensu w tym momencie zaczynać ruskiej, bo zrobi to tylko niepotrzebny zament.
Kamiloxx
Chłopie,tyle twarzy to nikt nie ściągnie. Same stadiony 6gb. ohmy.gif No bez przesady. Trzeba tu coś zmienić... Według mnie wystarczy 14 lig (2 patche). A 51 to ogrom pracy, i na 99% patch nie wyjdzie. Tak jak El Polacco, to nie pesymizm a realizm.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.