Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagpack's by Kamiloxx
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Kamiloxx
Witam! Będę pokazywał tu moje dodatki.

1899 TSG Hoffenheim flagpack:

Jagiellonia Flagpack:

Manchester United flagpack:

Lech Poznań Flagpack:

Flagpack Cracovii:

Cracovia bandpack:

Juventus ball:

MKS Zagłębie Lubin flagpack:

Proszę o oceny! happy.gif
Jamnik
Kozackie flagi smile.gif Pewnie znalazły by się jakieś mankamenty, ale jak na pierwsze flagi to super smile.gif
perONE
flagi i bandy extra, piłka słaba.

P.S da sie jakos te flagi zainstalowac? wink.gif
Kamiloxx
Da się przez DKZ Studio i przez GGS. smile.gif
Kamiloxx
Collab with Jamnik
C.D Tenerife flagpack:
Jamnik
Dobra robota, dzięki smile.gif
Daro.
Bandy bardzo, bardzo słabe + zły rozmiar... na flagach brakuje falowania i gdzie nie gdzie za ciemny czarny. Czasem flagi odbiegają od realności...
LaPuLg4
No fajne prace wink.gif Przydadzą się do mojego pacza...mógłbyś zrobić flagi dla FK Vetra Rudiskes Vilno?? byłbym wdzięczny smile.gif
Kamiloxx
Zapodaj fotki flag,to pomyśle. smile.gif
WisłaKu***
Widzę że robisz także piłki może zrobił byś mi którąś z tych piłek w razie możliwości smile.gif

Z góry dziękuję
Był bym bardzo wdzięczny
Kamiloxx
Niestety,piłek już raczej nie będę robił.
CF Elche flagpack:

Flagi są realne,żadna nie vlepa (piszę,żeby nikt nie pytał się potem).
Daro.
Nie podobają mi się... Są realne te flagi? Słabe czcionki... a nie wierze, że prawie na każdej fladze występuje taka czcionka. Staraj się dobierać jak najbardziej podobną czcionkę jaka jest na realnej fladze. Staraj się też w miare ładnie ustawiać napisy, logosy itp. na fladze, bo jak narazie nie zbyt estetycznie to wygląda. I brak falowania... tongue.gif
WisłaKu***
CYTAT(Kamiloxx @ Jun 24 2009, 14:52) *
Niestety,piłek już raczej nie będę robił.

Błagam cię przynajmniej jedną np. tą pume smile.gif
unikat
Tak jak Daro smile.gif
Kamiloxx
Arsenal Flagpack:

Flagi są 100% realne,żadna to nie vlepa.
PS.Jak może zauważyliście,te flagi są na nowych texturach,które dostałem od Zeszyciora. Dzięki Zeszycior! smile.gif
unikat
Nie pasują tekstury ;]
Wrzuć te tekstury na serw i linka zapodaj jak byś mógł wink.gif
Daro.
Nie ma za co Kamiloxx. smile.gif Flagi jeszcze słabe... Na 4 i 6 fladze powinny być inne czcionki. Brak falowania. Ale ćwicz dalej!
Kamiloxx
Hiszpania Flags Pack:

Flagi są 100% realne, nic nie wymyślałem. smile.gif
Daro.
Wogóle nie podoba mi się ten wklejony sierp/młot/topór czy co to tam jest. Zdecydowanie za małe literki na 2 fladze. A na 6 za mocny czarny na tych gwiazdeczkach. No i osobiście brakuje mi falowania...
Jamnik
CYTAT(Daro969 @ Jul 1 2009, 19:31) *
Wogóle nie podoba mi się ten wklejony sierp/młot/topór czy co to tam jest. Zdecydowanie za małe literki na 2 fladze. A na 6 za mocny czarny na tych gwiazdeczkach. No i osobiście brakuje mi falowania...

+1 100 % to co powiedział Daro
Kamiloxx
Piast Gliwice flagpack:

Flagi 100% realne, żadna nie vlepa.
Proszę o oceny!
unikat
Słabo nie wysiliłeś się za bardzo.
Jeżeli chodzi o to czy są realne to może i są ale zauważ że na pewno w Polskiej lidze są lepsze flagi i Piast też posiada lepsze flagi.
Jakościowo ok ale nie podoba mi się
Kamiloxx
Sorry za offtopic, ale skoro te ciągle wiszą (oglądałem mecze na jesieni) to czemu miałbym ich nie robić?
Po prostu takie mają. Idziemy w ślady Anglików, mamy coraz łatwiejsze flagi.
Daro.
Szczerze mówiąc to nie wierze, że są one realne... tzn. wierze, że chciałeś je zrobić jak najbardziej by przypominały flagi te ze stadionów ale chyba Ci nie wyszło. Wątpie aby na 2, 3 i 6 fladze widniały takie czcionki (staraj używać jak najbardziej podobnych czcionek do tych co są na flagach). Po co ten cień na każdym logosie? Na 3 fladze napisy są za blisko krawędzi, a na 5 napis jest krzywo... Słabo!
Aha... i jak robisz do PESa flagi to ułóż je chociaż na template 256x256 albo 512x512
unikat
Jestem przekonany że Piast ma dużo więcej flag i są dużo lepsze smile.gif
Nie mam zamiaru się z tobą kłócić ale gdy napisałeś że idziemy w stronę Anglików i robimy coraz łatwiejsze flagi to mogę z faktem stwierdzić że nie znasz się na rzeczy.
Po pierwsze w Polsce kluby z lig okręgowych którzy mają po 20 kibiców na mecz mają flagi lepsze niż te co wykonałeś dla Piasta.
Nie porównuj Polaka do Anglika jeszcze jako kibica smile.gif
Pozdro .. ;]
perONE
Np. takie

reaven
A no z FIFY tongue.gif
Co ja Ci mogę powiedzieć poczytaj posty wyżej i wiesz co poprawić.
Pozdrawiam.
MaTi10
Popraw tego Piasta wink.gif , nie porównuj Polaka do Anglika (oni mają zakazy i flag coraz mniej tongue.gif , a z resztą Polak potrafi biggrin.gif ). Pozdro

SORY za 2 posty , coś z moją operą ; /
MaTi10
Popraw tego Piasta wink.gif , nie porównuj Polaka do Anglika (oni mają zakazy i flag coraz mniej tongue.gif , a z resztą Polak potrafi biggrin.gif ). Pozdro
Kamiloxx
W przerwie od flag, zrobiłem kilka logosów... :

*loga nie mają rozmiaru aby je wgrać. Jak wydam paczkę, to będzie dobry rozmiar.
Jamnik
Loga nawet niezłe, ale prócz światelka to chyba nic więcej nie ma tongue.gif ? Pokombinuj
Kamiloxx
Jest podświetlenie (zwróć uwagę na środku, jest różnica jasności, najlepiej to widać na Legii...) wink.gif

West Ham United:

Flagi 100% realne, wiem że dziwne, ale takie mają ... tongue.gif
unikat
Nie przebiłeś Kuby wink.gif
Jeszcze tak dodam że flagi są sztywne że tak powiem ;]
Kamiloxx
Villarreal CF:

Flagi realne.
Kubbas
Elegancko, lewy dolny róg wyszła najlepiej wink.gif
unikat
Sztywne ...
Praktycznie 3 flagi takie same na których tylko dodałeś herb ..
Kamiloxx
Tottenham Hotspur flagpack:

unikat
Jakościowo dobre ale sztywne ...
Kuby nie przebiłeś ..
MaTi10
Srednie te flagi wink.gif .
Jamnik
Najpierw ja robię WHU, teraz ty, potem Villarreal ja zrobiłem i zaraz potem znowu ty, następnie taka sama sytuacja z Tottenhamem. Teraz na FS Levadia. Jara cię papugowanie mnie ? BTW: zdaje się, że z Darem na ten temat rozmawiałeś, podobno obieciałeś poprawę, widzę że nic to nie dało... Wiem, że każdy robi to co chce, ale to jest lekka przesada

Bez odbioru
unikat
Zgadzam się w 100% z Kubą !
Twoje flagi wyglądają jak vlepki ..
Kamiloxx
Rozmawiałem po tej sprawie, że już nie będę tak robił...
No ale czy to było coś aż tak złego?
PS. To nie vlepki.
unikat
Chodzi mi o to że wyglądają jak vlepki są proste i sztywne i według mnie w niczym nie przypominają flag.. tylko tyle że nałożone na teksture...
Kamiloxx
Bo nie umiem falować ... :/
Kamiloxx
Sorka za post pod postem, ale dawno nic nie dawałem, trzeba coś ożywić temat.
Anorthosis Famagusta v.0.8:

unikat
ACAB tylko fajna reszta słaba ...
Brakuje falowania na każdej z flag
Fajną teksturę dobrałeś do flagi Grecji
Słaba czcionka w 2 fladze
No i oczywiście 2 duże flagi słabo wykonane.
Jamnik
Mi się tylko pierwsza flaga w miarę podoba
Kamiloxx
Ruch Chorzów flagpack:

Cracovia poprawka:

MaTi10
Male realistyczne te flagi coś mi się zdaje wink.gif , pokaż foty z jakich robiłeś to wtedy moze zmienie zdanie tongue.gif
Daro.
To nawet słabo nie jest... Może spróbuj coś innego niż flagi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.