Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje pliku settings.exe
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
rodirqez
Witam
Jak dla mnie mała katastrofa po formacie wsiakł mi gdzies obraz płyty a nie mam jak inaczej tego nagrac przesłał by może mi ktos na poczte te plik

PES 6 --- settings.exe

[email protected]

z góry dzieki rodriqez
Kubbas
Znajdziesz ten plik na płycie z zakupioną grą, w folderze program files z tego co pamiętam
rodirqez
tylko szkoda wlasnie ze nie mam ani cd ani dvd
a tego pliku nie znajdziesz na plycie dopiero po zainstalowaniu bedziesz go miał

chodzi o plik do ustawienia padow detalow itd

Damian.
Wysłałem ci ten plik.
przemek_psg
CYTAT(Kubbas @ Jul 8 2009, 17:47) *
Znajdziesz ten plik na płycie z zakupioną grą, w folderze program files z tego co pamiętam

prawda!

CYTAT(rodirqez @ Jul 9 2009, 10:07) *
a tego pliku nie znajdziesz na plycie dopiero po zainstalowaniu bedziesz go miał

nieprawda! sprawdziłem i dokładnie tam gdzie mówi Kubbas plik się znajduje...

Człowieku, coś Ci poradzę: jeśli masz pirata to:
a.) kup oryginał
b.) nie przyznawaj się

Nie wiem czy na tym forum się nie tępi piractwa ale na każdym innym byś poleciał, pozdro
rodirqez
i to jest w forach najlepsze ze znajdzie sie duzo osob niestety nie kumatych
jezeli nie posiadasz odtwarzacza w lapku to raczej płyta Ci nic nie da a skad wiesz czy nie mam orginału
ja nie prosze o gre tylko o plik ktory znikł mi z kompa a innej mozliwosci nie mam zeby odzyskac gre jak tylko go dograc

a pozatym znajdz na płycie folder program files to jestes hardkorem laugh.gifbiggrin.gif

pozdrawiam i dziekuje
Credt
CYTAT(rodirqez @ Jul 9 2009, 15:02) *

Jak na przykład Ty? happy.gif
CYTAT
jezeli nie posiadasz odtwarzacza w lapku to raczej płyta Ci nic nie da

Jeszcze nie widziałem laptopa bez napędu CD/DVD blink.gif
Zresztą, gdzieś chyba wspominałeś, że masz obraz płyty... o tutaj:
CYTAT
wsiakł mi gdzies obraz płyty

Ciekaw jestem, jak go sobie stworzyłeś z oryginalnej płyty, którą - jak twierdzisz - posiadasz, skoro nie masz w lapsie "odtwarzacza". Tylko nie pisz, że sobie od kolegi pożyczyłeś oryginała i zrobiłeś z tego obraz, bo to jest równoznaczne z piraceniem. Wpadka, koleś.
CYTAT
a skad wiesz czy nie mam orginału

Jakbyś miał, to byś się o takie głupie rzeczy nie pytał.
CYTAT
ja nie prosze o gre tylko o plik ktory znikł mi z kompa a innej mozliwosci nie mam zeby odzyskac gre jak tylko go dograc

Albo chwycić za płytę z grą i sobie dograć, jak mówią poprzednicy. Ale cóż, jak się płyty nie posiada, to i dograć skąd nie ma...
przemek_psg
jezeli nie posiadasz odtwarzacza w lapku to raczej płyta Ci nic nie da a skad wiesz czy nie mam orginału

Credt Ci powiedział wszystko, ja tylko dodam, że niekumaty to jesteś Ty, pięcioletnie dziecko po Twoich słowach by się domyśliło, że masz pirata to raz a dwa to to, że ubliżasz producentom laptopów, którzy rzekomo nie montują CD/DVD ... biggrin.gif

jeśli naprawdę nie masz niby tego CD/DVD to proste: nie grasz w PES-a... albo idź do sklepu i kup czytnik...

a pozatym znajdz na płycie folder program files to jestes hardkorem laugh.gifbiggrin.gif

pozdrawiam i dziekuje

a teraz drogi kolego pozwolisz, że Cię pokieruję:

http://img43.imageshack.us/img43/5980/asddd.png

da się? czy dalej będziesz zgrywał internetowego napinakę?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.