Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by Patryk123456789
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Patryk123456789
To moja pierwsza twarz do 6-steczki prosze o pomoc to w nim poprawić.
O ustach wiem.Macie tutaj zdjęcie.
P.S Jak dawać takie screny ja daje np szolpas
Szakal21
nawet podobny, popraw twarz zdecydowanie wyżej powinna być i ogólne coś popraw, bmp, model itp wink.gif jak chcesz zrobić takie zdjęcie jak szolpas to musisz zrobić screena tak jak robiłeś na całą szerokość ekranu i potem wyciać np w paincie tak zeby bylo widac twarz o tak np

tongue.gif , a zeby miec rozmiary takie z gry to np na imageshack zaznaczasz resize image i to drugie wgrywasz pilik i na forum,wtedy powinienes miec w orginalnej wielkosci takiej jak masz w pesie wink.gif moze cos zrozumiesz pozdro tongue.gif
Patryk123456789
Dzięki za komentarz Sz4kL21
To moja pierwsza twarz więc za bardzo nie wiem jak zrobić żeby twarz była wyżej ale popróbuje.
Prosze jeszcze o komentarze i wskazówki.
Patryk123456789
moja druga produkcja James McCarthy - Wigan
Prosze o komentarze bo nikt nie komentuje.
A to zdjęcie

Mógł by ktoś krok po kroku napisać jak robić takie screeny co szolpas i inni
ryba
W ogole nie podobny ,ale bmp calkiem przyzwoite jak na 2ga twarz
Patryk123456789
Dawno nie robiłem twarzy to moja ostatnia twarz jaką zrobiłem.
Zawodnik AC Siena.
http://yfrog.com/e4facesbypatryk123456789p
Patryk123456789
Siemanko dawno mnie tu nie było ale jestem licze na oceny.
Niestety nawet nie ruszyłem modelu bo nie mam pes oedit conventer jak by ktoś mógł zażucić linkiem bo na forum wszystko wygasło.

BVB: Subotić http://img210.imageshack.us/i/previewop.jpg/

P.s jak wrzucać na forum normalne screeny a nie linki tak jak jest w drugim poście
Szakal21
Jak wrzucisz na imageshack to po lewej stronie masz napis kod forum, skopiuj link pod nim, wklej na na forum i git powinno być. smile.gif
A co do face'a to jak możesz pokaż fotkę.
Patryk123456789

Uploaded with ImageShack.us

Musze jeszcze nad nim popracować ale nie mam pes oedit conventer ktoś by mógł podać linka
Szakal21
Co do tekstury to za dużo sharpenu na oczach, nosie i zaroście. Złe nie jest, ale z takiej fotki można dużo więcej wyciągnąć.
unikat
chyba musisz wiele potrenować ?

ps. kiedy premiera twoje patcha ; D wszyscy czekamy rolleyes.gif
Patryk123456789
Nie rozumiem aż taki zły ten subotic wie że trzeba wiele w nim poprawić ale najgorszy nie jest,premiera patch w nic takiego sie nie angażowałem.
Jamnik
Miałbyś patch z 56 ligami (?) pamiętam xD Ale Rzepa nie nawołuj do kłótni, prowokacji itp... zaśmiecony temat hip hop wystarczy

Co do twarzy: z tej foty bmp można dużo lepsze wyciągnąć. No a co co modelu, dużo roboty
unikat
Zapytałem z ciekawości, czy zaśmiecony ? kolega Przemek spiął się .

w twarzy mało zrobione jest .
Patryk123456789
Dobra widze że każdy komentuje a nikt nie chce zapodać pes-oedit conventer ; / nawet nie moge nad nim popracować.
P.S Naprawde patrząc na wasze komentarze aż chce sie dalej pracować ; / ,lepiej niech ktoś powie jak zmniejszyć sharpen na bmp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.