Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Padem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
pedrossi
Kolejny problem i pytanie:

Robi mi się coś dziwnego podczas strzelania. Zawodnik zamiast normalnie strzelić, LOBUJE. Gram na padzie Logitech Cordless RumblePad 2, mam zmienione kółko z kwadratem (strzał z dośrodkowaniem, przyzwyczajenie z fify). Ktoś miał podobny problem?? Co z tym zrobić, bo się nie da normalnie grać. Zamiana z powrotem kółka z kwadratem nie wchodzi w grę.
p3sman
CYTAT(pedrossi @ Mar 9 2010, 12:58) *
Kolejny problem i pytanie:

Robi mi się coś dziwnego podczas strzelania. Zawodnik zamiast normalnie strzelić, LOBUJE. Gram na padzie Logitech Cordless RumblePad 2, mam zmienione kółko z kwadratem (strzał z dośrodkowaniem, przyzwyczajenie z fify). Ktoś miał podobny problem?? Co z tym zrobić, bo się nie da normalnie grać. Zamiana z powrotem kółka z kwadratem nie wchodzi w grę.

w czasie gry zrób przerwę, wejdź w ustawienia konfiguracji (czy coś w tym stylu) i tam zamień funkcję przycisków.
pedrossi
I tak za każdym razem...??

Te zmiany mam zrobione nie w grze, tylko w setings.

Wydaje mi się również, że gdy zaczynam grać to wszystko jest ok, w miarę "rozgrzania" pada się tak robi. Sprawdzałem to jednak na innym padzie i jest to samo.
Mateusz13
Bo masz na pewno przycisniety przycisk sprintu w momencie strzału biggrin.gif
Tez tak miałem, ale na klawiaturze...
pedrossi
No ale z jakiej racji lobuje?? On nie strzela wysoko. Robi tego loba z reguły tak lekko, że mu piłka to gdzieś na wysokości pasa leci. Sam bym nie wiedział co to jest, gdyby nie komentarz.
Mateusz13
CYTAT(pedrossi @ Mar 9 2010, 16:36) *
No ale z jakiej racji lobuje?? On nie strzela wysoko. Robi tego loba z reguły tak lekko, że mu piłka to gdzieś na wysokości pasa leci. Sam bym nie wiedział co to jest, gdyby nie komentarz.

No tak lekko, mowie Cie nie wciskaj sprintu miałem tak samo tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.