Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagi kilku kard
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
keraj27
Siema. Potrzebuje 5 flag kadr których mi brakuje w moim pesie oczywiście na mundial 2010 wink.gif a mianowicie :

- RPA
- Algieria
- Nowa Zelandia
- Korea Północna
- Honduras

w takim stylu jak mam w grze daje obrazek :

jak ktoś ma lub posiada takie to prosiłbym o wrzucenie tutaj smile.gif

P. S. i jak można jeszcze to może ktoś mi wytłumaczyć jak je wrzucić do gry za inne kadry np za Arabie Saudyjska wrzucę sobie Nowa Zelandię

proszę o pomoc w tej sprawie z góry dzięki
radek8891
Ściągnij sobie Ekstraklasa patch 2009/2010 i tam masz RPA itd. podmienione już.
keraj27
no łał ale mnie oświeciłeś -.-

mam już tego po swojemu i tak dalej i nie chce mi się wszystkiego znów ciągnąć z neta by podmienić 5 flag. . .

proszę o realną pomoc z tym problemem

pozdro
Orange_91
Te flagi masz już w swoim PESie. Otwórz w GGS pliki 00535 i 00536, kiedy próbujesz otworzyć każdy z nich wyskakuje Ci takie okienko, w którym masz dwa pola do wpisania w tym po lewej zostawiasz 1 a w tym po prawej zamieniasz 100 na 296 i wtedy otwierają Ci się wszystkie flagi.
keraj27
CYTAT(Orange_91 @ Jun 17 2010, 11:28) *
Te flagi masz już w swoim PESie. Otwórz w GGS pliki 00535 i 00536, kiedy próbujesz otworzyć każdy z nich wyskakuje Ci takie okienko, w którym masz dwa pola do wpisania w tym po lewej zostawiasz 1 a w tym po prawej zamieniasz 100 na 296 i wtedy otwierają Ci się wszystkie flagi.

otworzyłem sobie te dwa pliki smile.gif

wyskakują mi te flagi tylko mam pytanie jak np zamienić jedną za drugą bo nie wiem co i jak jak naciskam PPM na flagę to się robi czarna ... i jak te flagi wyjąć z tego pliku a potem ewentualnie zamienić?

a i proszę o wrzucenia takiej flagi jak można Korei Północnej i Nowej Zelandii bo nie mam w tym stylu sad.gif
Szakal21
Jak masz otworzone te pliki z flagami znajdz jaka tam chcesz podmienic

Uploaded with ImageShack.us
i po prostu przeciagnij ją LPM(tą co masz w tym wiekszym oknie) na druga co jest niżej i juz masz zamienioną. A jak chcesz je wyjąc to po prostu klikasz na nią PPM(tą w oknie wyżej) i Save as, wybierasz gdzie chcesz zapisac i Zapisz, a jak wczytac to tak samo tylko dajesz tam Open i szukasz na jaki chcesz zamienic i już tongue.gif

A i masz tutaj jeszcze te flagi

Uploaded with ImageShack.us
keraj27
dzia za flagi i za wytłumaczenie wszystkiego wink.gif działa wszystko smile.gif tylko sobie graczy poprzerabiam i już smile.gif

jednak maniacy PES-a 6 nadal są wśród nas smile.gif

jeszcze raz wielkie dzięki

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.