Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Indeksowanie logosow
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
seba
Mam pytanie i prośbę zarazem do osób które tworzyly i dodawały loga do o_text.

W jaki sposób zaindekswoać logo, żeby dobrze wygladalo w grze. Mam problem z poszarpanymi brzegami loga.

Liczę na jakąś pomoc i z góry dziękuję.
tomaj
CYTAT(seba @ Aug 19 2010, 10:44) *
Mam pytanie i prośbę zarazem do osób które tworzyly i dodawały loga do o_text.

W jaki sposób zaindekswoać logo, żeby dobrze wygladalo w grze. Mam problem z poszarpanymi brzegami loga.

Liczę na jakąś pomoc i z góry dziękuję.

No nie, do PES'ów 08 i 09 jakoś Ci loga wychodziły, a tu nie możesz sobie dać rady! No fakt faktem, logosy w EPatchach 08 i 09 nie były może oszałamiające, ale źle nie było tongue.gif
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Aug 19 2010, 11:09) *
No nie, do PES'ów 08 i 09 jakoś Ci loga wychodziły, a tu nie możesz sobie dać rady! No fakt faktem, logosy w EPatchach 08 i 09 nie były może oszałamiające, ale źle nie było tongue.gif

Co do wnosi do tematu Tomaj ? Lepiej siedż cicho, bo w dobrej sprawie te logosy powstaną rolleyes.gif
seba
Prosba nieaktualna, doszedłem juz sam w jaki spsób to zrobić

CYTAT
No nie, do PES'ów 08 i 09 jakoś Ci loga wychodziły, a tu nie możesz sobie dać rady! No fakt faktem, logosy w EPatchach 08 i 09 nie były może oszałamiające, ale źle nie było.

Do pes 2008 i 2009 sprawa indeksowania i aplikownia logosów wygladała nieco inaczej, a do pes 6 tego nigdy nie robiłem.
A ty Pyro jedna nie podskakuj, bo logosy w ep 2009 byly zajebiste tongue.gif.
No ale w sumie dzięki bo ten Twój durny post (godny jednak autora biggrin.gif tongue.gif) zmobilizowal mnie do samodzielnego rozwiązania problemu. smile.gif
unikat
trzeba to jakimś specjalnym programem indeksować, a nie photoshopem bo miałem to kiedyś w flagach ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.