Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Old Boys Patch 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
E 9
OLD BOYS PATCH 2010/2011

Autorzy: E_9, goofy, Stuart17, Daro969

Wielu z nas deklaruje się w ostatnim czasie, że czas zakończyć przygodę z PESem... Jednak jak to mówi tekst kultowej już piosenki, trzeba wiedzieć kiedy z owej sceny zejść.

Razem z kilkoma innymi doświadczonymi już w te klocki chłopakami postanowiliśmy się wziąć za projekt, którym jest patch pod nazwą Old Boys Patch 2010/2011. Dlaczego Old Boys? Prosta sprawa, chłopaki, z którymi tworzymy ten dodatek to już "stare wygi" w tej dziedzinie, ekipa więc składa się z samym "posezonowców".

Jakieś szczegóły? Spokojnie... Na screeny myślę, że poczekacie kilka dni. Co do szerszej gamy informacji, pytajcie! Proszę was tylko o jedno, nie zadawajcie głupiego pytania "Kiedy wydajemy?". Każda groźba (heh), głupie pytanie, ironia będą nagradzane. Posiadam immunitet Moda i nie zawaham się go użyć... wink.gif

Dodatek tworzą ludzie normalni i umysłowo nieupośledzeni i do takich ludzi ten dodatek kierujemy.

Kończąc - prace, dyskusje, pytania i sugestie czas zacząć!
MaKu23
Fantastyczna informacja. Napiszcie może coś o tym, czego możemy spodziewać się po drużynach - będzie Polska Ekstraklasa? Co poza tym? Będzie OF + kitserver, czy sam OF? No i dosyć ważna sprawa - na jakim etapie są prace? Nie chcę, byście odpowiadali kiedy wydacie, tylko czy można się spodziewać tego za kilka miesięcy, za miesiąc.. Życzę powodzenia i dzięki wielkie, że robicie jeszcze coś dla najlepszego PESa... wink.gif
Tolox11
Very nice to see polish edition on going, i hope will be Ekstraklasa league and be a very polish patch.

wink.gif
Jamnik
Bartuś odezwij się na priva... smile.gif
E 9
Maku23: Będzie Ekstraklasa + 2 ekipy z 1 Ligi. Będą to prawdopodobnie ŁKS i Piast Gliwice. Co po za tym? Oczywiście OF, który już tyle czasu obiecuję, kitserver, oprawa graficzna, oprawa muzyczna i coś tam pewnie jeszcze. Na jakim etapie są prace? Początek, w zasadzie ruszony jest OF i kitserver, jak z resztą widać w temacie goofiego, który pracuje nad kitsami jak tylko może. Nie chcemy mówić kiedy, myślę, że okres początkowy wakacji.

wink.gif
Kamiloxx
Super sprawa. Może moje flagi by się przydały? smile.gif
E 9
Jak najbardziej! Razem z Darem myślę, że stworzycie konkretny zestaw oflagowania, więc pozostaje mi Cię powitać na pokładzie jeżeli jesteś za... wink.gif
arm
Może zamiast Piasta bardziej pasowałoby dać Podbeskidzie?
Roger
No właśnie, pytanie, czy Podbeskidzie będzie?

Bo w końcu po co Piast, skoro prawdopodobnie do Ekstraklasy nie wejdą...

A tak ogólnie zapowiada nam się świetny patch, czekam na niego oczywiście... wink.gif
E 9
Faktycznie... zaniedbałem ostatnio śledzenie 1 Ligi, z tego co widzę to Podbeskidzie jest w premiowanej dwójce, więc będzie raczej tak jak sugerujecie.

wink.gif
Kamiloxx
Oczywiście, że się zgadzam. smile.gif Jeszcze mam trochę OFa dla T-Maca robionego, ale wiem, że Ty jesteś specem, więc pewnie nie potrzebujesz tego. tongue.gif
popolupo
dobra wiadomosc, choc pewnie wielu nie czekalo na kolejnego patch'a i samemu edytowalo
troche dziwny termin wydania patcha - wiadomi juz beda beniaminkowie to fakt, ale jakie beda druzyny w OTHERS?
moze warto poczekac jak juz beda znane kluby ligi mistrzow?
B@rt
Planujecie jakieś nowe stadiony?
GooFy
CYTAT(popolupo @ Apr 23 2011, 21:33) *
dobra wiadomosc, choc pewnie wielu nie czekalo na kolejnego patch'a i samemu edytowalo
troche dziwny termin wydania patcha - wiadomi juz beda beniaminkowie to fakt, ale jakie beda druzyny w OTHERS?
moze warto poczekac jak juz beda znane kluby ligi mistrzow?

Tak, ale wtedy zacznie się zadyma z nowymi kitsami i z transferami letnimi, więc wydamy dopiero na zimę...
Galaktyczny
No to czekamy na pewno będzie bomba biggrin.gif
ślimak
Jak tam dzieje się coś? Może jakieś małe info.
CKM KING
Może jakieś informacje na temat patcha, czekamy niecierpliwie
E 9
Zaszły w planach pewne zmiany, mam nadzieję, że na plus. OF będzie pod obecny sezon, a nie ten poprzedni jak planowaliśmy... To raz, a dwa to czas, goofy z ekipą skończy pracę nad PES 6.5 i wtedy będziemy mogli na ostro ruszyć z robotą, oby. Mógłbym wrzucić screeny z OFa, ale nie mamy jeszcze gotowego nowego tła, puki co używam tego z Ekstraklasa Patch...
Orange_91
CYTAT(E 9 @ Oct 10 2011, 13:52) *
Zaszły w planach pewne zmiany, mam nadzieję, że na plus. OF będzie pod obecny sezon, a nie ten poprzedni jak planowaliśmy... To raz, a dwa to czas, goofy z ekipą skończy pracę nad PES 6.5 i wtedy będziemy mogli na ostro ruszyć z robotą, oby. Mógłbym wrzucić screeny z OFa, ale nie mamy jeszcze gotowego nowego tła, puki co używam tego z Ekstraklasa Patch...

A, że tak spytam. To czym będzie różnił się ten patch od 6.5? I tu i tu ma być ekstraklasa. Nie jest to takie dublowanie?
GooFy
Dokładnie, decyzję o tworzeniu tego patcha podjęliśmy po wieści, że 6.5 się nie ukaże. Nastąpiły jednak zmiany kadrowe i 6.5 jest na najlepszej drodze do wydania. Od podjęcia ponownej pracy nad 6.5 nie konsultowaliśmy tego na poważnie z E9.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.