Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szablony do strojòw :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Łuki1615
Chciałbym zacząć robiić jakieś stroje ale nie mam na czym i dlatego poszukuje szablony do robienia strojòw:) jakby ktos miał to niech wrzuca tyle ile sie da smile.gif zgòry dzięki!!!
Hedbang
Here you will find what you need!!! smile.gif
http://pes4.edgegaming.com/editkits.html
Łuki1615
dzięx!!
Łuki1615
Ma ktoś jeszcze jakies szablony?? prosze !! może jest tu ktoś na tym forum ktòry robi stroje i jak ma jakies szablony inne to niech wstawi lub da strone skąd moża ją ściągnąć!
Ja wstawiam 2 szablony ktòre znalazłem:
user posted image
user posted image
Łuki1615
Przepraszam że to nie na temat ale nie chciałem tworzyć nowego smile.gif
Mam pytanie czy ktoś może ma nowe stroje polski a szczegòlnie mi chodzi o stroje bramkarza:) Dzisiaj był mecz Polska vs. Izrael i bramkarz miał żòłty stròj czy może ktoś go ma jak tak to prosze wrzucić na forum! z gòry dzięki !:)
Hedbang
Od KEL:
user posted image
Łuki1615
QUOTE(Hedbang @ Aug 18 2005, 00:12:34)
Od KEL:
user posted image
[right][snapback]32791[/snapback][/right]

wielkie dzięki!
Łuki1615
Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jak zrobić to co jest zaznaczone na obrazku i w jakim programie?? Fajnie to wyglda na strojach smile.gif

user posted image
norek
QUOTE(Łuki1615 @ Aug 20 2005, 10:06:08)
Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jak zrobić to co jest zaznaczone na obrazku i w jakim programie?? Fajnie to wyglda na strojach smile.gif

user posted image
[right][snapback]32957[/snapback][/right]

robi sie to w photoshopie a robie sie to taki sposob ze robi sie kropeczke i powiela(w przypadu clima)a te paseczki to pattern
Łuki1615
mam pytanie a raczej prośbę czy ktoś może tutaj wstawić najnwszy stròj angli??
Będe wdzięczy ! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.