Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z butami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kmiron#10
Czy tylko ja mam problem z butami w Windows 7 (nie ma ich, mimo, że są zainstalowane w KS)? Jeśli nie, istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu?
zibii75
CYTAT(kmiron#10 @ Jan 3 2012, 15:40) *
Czy tylko ja mam problem z butami w Windows 7 (nie ma ich, mimo, że są zainstalowane w KS)? Jeśli nie, istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu?

A zrobiłeś instal kitsa z exe?
kmiron#10
Oczywiście! Dwa razy próbowałem zrobić remove i install... Ty masz WIN7 i Ci chodzi?
zibii75
CYTAT(kmiron#10 @ Jan 3 2012, 19:25) *
Oczywiście! Dwa razy próbowałem zrobić remove i install... Ty masz WIN7 i Ci chodzi?

Tak mam &7
kmiron#10
A jaką wersję? Bo ja mam Home Premium.
zibii75
CYTAT(kmiron#10 @ Jan 3 2012, 21:06) *
A jaką wersję? Bo ja mam Home Premium.

Niestety nie jestem w stanie ci odpowiedzieć, mam go chyba od 2 lat i jedynie zmieniam w nim pliki na aktualne.
kmiron#10
2 lata to 7 nie istnieje biggrin.gif No cóż, może ktoś znajdzie rozwiązanie mojego problemu, bo nie ma mowy o złym wgraniu, patche do 6 instaluję od 5 lat smile.gif
zibii75
CYTAT(kmiron#10 @ Jan 3 2012, 22:09) *
2 lata to 7 nie istnieje biggrin.gif No cóż, może ktoś znajdzie rozwiązanie mojego problemu, bo nie ma mowy o złym wgraniu, patche do 6 instaluję od 5 lat smile.gif

Chodzi o to, że kitsa mam 2 lata no moze 3 a nie system 7, grałem na nim na PC , a jak kupiłem lapka to tylko skopiowałem na niego i smiga.

Jak jeszcze jest gdzieś kits od Siversa gdzie zrobił ekstraklase to może on zadziała.
kksm
Ja mam Win 7 i mi buty śmigają ale jest problem ze stadionami bo co 2 jest defaultowski. Nie wiem z czego to wynika ale chyba przez tą 7 ta checa.
kmiron#10
Już naprawiłem problem, dzieuję chętnym do pomocy smile.gif

Temat do zamknięcia/usunięcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.