Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokemon Arena
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Bakel
Dla relaksu, od czasu do czasu będę zaglądał do tej "kuźni talentòw". Jeżeli uważasz, że wykonana przez Ciebie twarz nadaje się do publikacji, wrzuć ją tutaj, używając opcji THUMBNAIL na imageshack.us
Jeśli nie zostaniesz wyśmiany przez forumową lożę szydercòw, to znaczy, że jest w Tobie jakaś iskra Boża i będziesz mògł spokojnie pracować nad doskonaleniem swojego warsztatu.
W przeciwnym wypadku, krzyżyk na drogę.
onix_the_chosen
nom i teraz nikt nie bedzie musial zakladac osobnych tematow typu "face by". Miejmy nadzieje ze trafi tutaj sporo DOBRYCH twarzy a nie jakis kulfonow czy "pasztetow" (jak to powiedzial Bakel) laugh.gif cool.gif
abus
no to ja sobie wrzuce jako pierwszy pokemona tongue.gif
user posted image
poprosze o ocenki!!
kemot
QUOTE(onix_the_chosen @ Aug 17 2005, 19:00:09)
nom i teraz nikt nie bedzie musial zakladac osobnych tematow typu "face by". Miejmy nadzieje ze trafi tutaj sporo DOBRYCH twarzy a nie jakis kulfonow czy "pasztetow" (jak to powiedzial Bakel)  laugh.gif  cool.gif
[right][snapback]32763[/snapback][/right]

Onix: "face by'je" sa na kazdym znaczacym forum, i posiada taki temat kazdy osobnik ktory (jak to napisal Bakel) ma iskre Boza... u nas rownierz maja PRZYPIETE tematy tacy user'zy...
onix_the_chosen
QUOTE(kemot @ Aug 18 2005, 00:03:21)
Onix: "face by'je" sa na kazdym znaczacym forum, i posiada taki temat kazdy osobnik ktory (jak to napisal Bakel) ma iskre Boza... u nas rownierz maja PRZYPIETE tematy tacy user'zy...
[right][snapback]32784[/snapback][/right]

tak, ale mi chodzilo o userow ktorzy nie maja "iskry Bozej" i zakladaja tematy typu "face by". I miejmy nadzieje tacy "facemakerzy" nie bede musieli juz tematow o takiej nazwie zakladac. Pomijamy oczywiscie tak jak wspomnialem Mani3k'a, GHOSTA, T-maca i Norka jak narazie cool.gif
Capitan Tsubasa
user posted image
BartekRym
Baszczyński jest na prawdę dobry. Capitan Tsubasa oby tak dalej!
Mortin
user posted image
a Baszczu naprawde b.dobry
Karol Johnn
dobra to teraz Pikaczu Smolarek 2 wersja bardziej kolorowa heh:
http://img290.imageshack.us/my.php?image=smo0larekebi9xr.jpg
kemocik
Dawno fejsòw nie robiłem smile.gif. Ale się wziąłem i zrobiłem piłkarza nadal bez dobrej twarzy w pesie smile.gif - Franka :]
Oceńcie smile.gif
user posted image

Baszczu na specjalnej powinien być ładniejszy niż ten co zrobiłeś, ale i tak nie jest strasznie smile.gif
Ronaldo - ekhm ... tongue.gif
abus
user posted image
user posted image
kcma
Twarze dobre a nawet b. dobre, ale dobrze ze @Bakel zalozyl taki temat, po co robic 50 tematow typu "Face by ...", jak mozna w tym temacie podawac nam twarze, a np. @Norek czy @T-mac beda wylaniac nowe talenty i piszac kto moze zalozyc swoj wlasny temat.
abus
Emre Belozoglu
user posted image
abus
user posted image

P.S. poda ktoś linka lub zrobi ktoś tutorial jak zrobić włosy do PES4?
Capitan Tsubasa
Jesli moge cos powiedziec Abus to ty narazie odczep sie od wlosow i zajmij sie twarzami bo ida ci naprawde cienko wink.gif
norek
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 20 2005, 17:43:09)
Jesli moge cos powiedziec Abus to ty narazie odczep sie od wlosow i zajmij sie twarzami bo ida ci naprawde cienko wink.gif
[right][snapback]32993[/snapback][/right]

zgadza sie. na poczatku opanuj podstawy photoshopa a przedewszystkim jakosc a pozniej probuj z wlosami smile.gif a tutorial o wlosach robil IMJAMES z SG
onix_the_chosen
Ten Frings wogole niepodobny. Popracuj nad jakoscia BMP bo jest strasznie rozmazana a tym samym trudniej zgadnac co to za zawodnik. Jedynie mozna sie zasugerowac Nazwiskiem na screenie i koszulka Bayernu tongue.gif
tomek828
QUOTE(Mortin @ Aug 18 2005, 15:23:24)
user posted image
a Baszczu naprawde b.dobry
[right][snapback]32809[/snapback][/right]

Ten Ronaldo naprawde wygloąda jak jakiś pokemon laugh.gif ta mina jakby się obraził (może nie dostał na hot-doga rolleyes.gif )
kosa
QUOTE(tomekronaldo @ Aug 20 2005, 21:07:21)
Ten Ronaldo naprawde wygloąda jak jakiś pokemon  laugh.gif  ta mina jakby się obraził (może nie dostał na hot-doga  rolleyes.gif )
[right][snapback]33012[/snapback][/right]

A mi to tak Zorro zalatuje... albo jakims muszkieterem
michau000
uahahaaha dzieki Bakelos za ten temat, Portos (vel Ronaldos) po prostu powalił mnie z fotela(-; masakra (maszkara!) biggrin.gif
Capitan Tsubasa
Tomekronaldo ten Ronalodo wyglada jak twoj avatar :DDDD
onix_the_chosen
QUOTE(tomekronaldo @ Aug 20 2005, 21:07:21)
Ten Ronaldo naprawde wygloąda jak jakiś pokemon  laugh.gif  ta mina jakby się obraził (może nie dostał na hot-doga  rolleyes.gif )
[right][snapback]33012[/snapback][/right]

skad u niego taki zaje**sty wąs ? Dla tego pana ktory wykonal tego "Ronaldo" wielkie brawa bo wreszcie stworzyl twarz, ktora zgodna jest z nazwa tego tematu tongue.gif biggrin.gif
kemocik
Zrobiłem nową wersję franka (narazie taka początkowa). Screen robiony przez sapera (tzn zrobił screen jeszcze z włosami Bergkampa, ale zmontowałem fryz ze wcześniejszego screena frania smile.gif) A wszystko dlatego, że nie mam pesa zainstalowanego (do jutra albo jak kto woli do dzis smile.gif)
user posted image
WBman
QUOTE(kemocik @ Aug 22 2005, 01:34:10)
Zrobiłem nową wersję franka (narazie taka początkowa). Screen robiony przez sapera (tzn zrobił screen jeszcze z włosami Bergkampa, ale zmontowałem fryz ze wcześniejszego screena frania smile.gif) A wszystko dlatego, że nie mam pesa zainstalowanego (do jutra albo jak kto woli do dzis smile.gif)
user posted image
[right][snapback]33084[/snapback][/right]

Troche za 'tłusty' ten Franio smile.gif
Mortin
user posted image
Pocker
Zbyt ogromnie widoczna inna kolorystyka pomiędzy szyją a twarzą..

I wogòle jakiś taki inny, jakby miał z 15 lat..

3.5/10 dry.gif
kemocik
Poprawiłem Franka i pozwoliłem sobie zrobić jego twarz na specjalnej palecie - w końcu inni robią każdą twarz na specjalnej... smile.gif Pierwsza wersja na zwykłej, a z prawej na specjalnej (dla niekumatych) biggrin.gif
user posted image user posted image
BartekRym
Frankowski fajny oby tak dalej. Ale i tak zorro rządzi biggrin.gif
kubek12
user posted image

Posiedzialem przy jednej twarzy z trzy dni i zdaje mi sie ze jest dobra biggrin.gif
GHOST
QUOTE(kubek12 @ Aug 24 2005, 08:56:43)
user posted image

Posiedzialem przy jednej twarzy z trzy dni i zdaje mi sie ze jest dobra biggrin.gif
[right][snapback]33243[/snapback][/right]

śmierdzi mu tu wałem dry.gif , jeśli możesz pochwal sie bmp to wtedy sie upewnie smile.gif
kosa
user posted image

cos nie moge uwierzyc ze to twoja mordka, pokaz zdjecie z ktorego robiles i .bmp
kubek12
user posted image
GHOST
user posted image

Człowieku ty chyba coś z tym głupim łebem masz przecież to jest twarz Kinasa chwile posiedziałem i znalazłem na necie.
Tutaj zamieszczam dowòd rzeczowy DOW
T-Mac
QUOTE(kubek12 @ Aug 24 2005, 07:56:43)
user posted image

hehehe fajny plagiat
kosa
ale typek... n/c
kemot
Nikt nie bedzie plul nam w twarz --> zbanowany...
onix_the_chosen
hahahah czekamy na wypowiedz mr. kubka, dotyczaca twarzy Tiage i tego co napisal GHOST (plagiat, face by Kinas) cool.gif

EDIT: jak mi przykro laugh.gif
GHOST
QUOTE(onix_the_chosen @ Aug 24 2005, 11:48:29)
hahahah czekamy na wypowiedz mr. kubka, dotyczaca twarzy Tiage i tego co napisal GHOST (plagiat, face by Kinas)  cool.gif

[right][snapback]33265[/snapback][/right]

"Niestety" nie doczekamy sie wypowiedzi kubka smile.gif ale z tego co pamiętam to to jest ta sama osoba ktòra wałowała w temacie z twarzami laugh.gif wtedy chyba jako duszek ( skąd on te nicki bierze laugh.gif ). Jedyne co moge o tym powiedzieć to że są ludzie i parapety na tym świecie rolleyes.gif
BartekRym
To jest poprostu żałosne. Nawet jeśli on nie potrafi robić twarzy (tak jak ja na przykład) to lepiej by było gdyby zrobił beznadziejną twarz sam niż żeby kradł. Dobrze, że już go nie ma dzięki naszemu kemotowi. AVE KEMOT!!!
abus
Zrobiłem w wolnym czasie dwie mordki myśle że nie są az takie złe smile.gif
DEJAGAH
user posted image

MADOUNI
user posted image

Ja przynajmniej niekradne twarzy smile.gif
BartekRym
A ten Dejagach ma taką ładną wypucowaną mordkę, że aż mu się świeci biggrin.gif
kemocik
Zdecydowałem, że każdy face będę robił na zwykłej i na specjalnej palecie - w końcu jak rzucę binami to każdy będzie mògł sobie wybrać werszyn smile.gif

Zrobiłem kolejnego Polaczka smile.gif - Sebuś Mila biggrin.gif (zwykła paleta - pierwszy screen smile.gif)

Z tej foty user posted image Podziękowania dla GHOST'a za nią smile.gif
Pocker
No nie jest zły i ten pierwszy i ten drugi, ale jak na specjalną palete to i tak słabo biggrin.gif
kemocik
Powiedz dokładniej, co poprawić w modelu albo w bmp - poprawię. Nie wiedziałem już, co poprawiać to dałem tu właśnie po to, żebyście powiedzieli co zmienić :]
GHOST
QUOTE(kemocik @ Aug 24 2005, 14:23:14)
Zdecydowałem, że każdy face będę robił na zwykłej i na specjalnej palecie - w końcu jak rzucę binami to każdy będzie mògł sobie wybrać werszyn smile.gif

Zrobiłem kolejnego Polaczka smile.gif - Sebuś Mila biggrin.gif (zwykła paleta - pierwszy screen smile.gif)
[right][snapback]33290[/snapback][/right]

Nawet nawet ten Mila smile.gif zdecydowanie lepiej wyszedł na specjalnej bo na zwykłej ma dziwne usta tongue.gif

QUOTE(kemocik @ Aug 24 2005, 14:23:14)
Z tej foty user posted image Podziękowania dla GHOST'a za nią smile.gif
[right][snapback]33290[/snapback][/right]

Niema za co smile.gif

PS
nie pyskuj tongue.gif
Kris Dee
Po paru miesięcznej przerwie powracam ONLINE biggrin.gif ciekawe czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta

Tomasz Frankowski
user posted image
Pocker
No Tomek naprawde b.dobry blink.gif Jeden z lepszych do tej pory ! dry.gif 7.5/10

A co do twarzy Mili : Ten Seba na nie specjalnej palecie, ma takie dośc zrombane kolory twarzy ..Np wspomniane usta i ogòlnie taki szaro-bury..A na tej specialnej widać takie fajne zarysy koloru (czerwień na policzkach no ogòlnie taki żywszy color dry.gif 7.5/10 biggrin.gif
kemocik
Kris Dee - pamiętam cię smile.gif i słynny spòr o to czy twòj Ronaldo był podobny czy nie biggrin.gif Ale ten Franek szczerze mòwiąc taki dziwny ... huh.gif

Pocker - normalne, że na zwykłej palecie są cienkie kolory smile.gif
Pocker
QUOTE(kemocik @ Aug 24 2005, 20:51:51)
K

Pocker - normalne, że na zwykłej palecie są cienkie kolory smile.gif

[right][snapback]33364[/snapback][/right]

No to każdy z tych bardzej zaawansowanych fanòw pes'a wie wink.gif A na palecie specjalnej można zrobić baaardzo wiele dry.gif I tego się wymaga od tych, ktòrzy robią twarze własnie na takiej palecie dry.gif

A Franek, mnie się podoba, taki jakiś wychudzony, i te oczy takie dziwne, ale ogòlnie fajny wink.gif
tomek828
QUOTE(Kris Dee @ Aug 24 2005, 21:36:08)
Po paru miesięcznej przerwie powracam ONLINE biggrin.gif ciekawe czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta

Tomasz Frankowski
user posted image
[right][snapback]33346[/snapback][/right]

boże beznadziejny Frankowski !! Wogule nie podobny !! Już leprzy był ten ze strony wcześniej (taki gruby na twarzy) blink.gif

PS: Pocker nie wiem czemu napisałeś że jest dobry blink.gif może nigdy nie widziałeś Franka ph34r.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.