Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard Euro 2012
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kuba12-15
Tak jak w temacie. Czy woogule takowy powstał?
JustMe1987
CYTAT(kuba12-15 @ Jun 10 2012, 19:32) *
Tak jak w temacie. Czy woogule takowy powstał?

http://www.mirrorcreator.com/files/KGM9GNU3/

kuba12-15
Wielkie dzieki tlyko niestety nie wiem zbytnio jak go zainstalowac. Próbuje ale niestety w efekcie wszystko nie jest tam gdzie powinno. Mógłby ktoś napisać jak go zainstalować?
JustMe1987
CYTAT(kuba12-15 @ Jun 10 2012, 20:31) *
Wielkie dzieki tlyko niestety nie wiem zbytnio jak go zainstalowac. Próbuje ale niestety w efekcie wszystko nie jest tam gdzie powinno. Mógłby ktoś napisać jak go zainstalować?

Zwlekalem z odpowiedzia bo prawde powiedziawszy sam nie mialem jeszcze tego ogarnietego. Jednak teraz zrobilem u siebie i dziala.

Masz podzielone na foldery do ktorych trzeba je wrzucic w kitserverze. W grze uruchomilem go i byl jako pierwszy. Nie sprawdzalem ale prawdopodobnie powinien tez byc w online.

http://www.speedyshare.com/255Da/UEFA-EURO...-Scoreboard.rar

U mnie wyglada to tak:

kuba12-15
Wielkie dzięki wszystko działa jak należy happy.gif
JustMe1987

Alternatywna wersja zrobiona przez MrAbdelKarim.

Instalacja identyczna jak poprzednim razem.

kuba12-15
Jaką texturke w p text musze podmienic i jak nazwac plki do o text zeby miec ten scoreboard w meczu pucharowym ?
popolupo
CYTAT(kuba12-15 @ Jun 14 2012, 16:35) *
Jaką texturke w p text musze podmienic i jak nazwac plki do o text zeby miec ten scoreboard w meczu pucharowym ?

podłączam się do pytania - ta paczka podmienia wszystkie scoreboardy a chciałbym mieć go tylko w dwóch przypadkach:
- przy wyborze trybu Puchar-->UEFA Euro
- Mecz towarzyski ---> opcja Wygląd obramowania ustawione na Puchar
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.