Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Twarza
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
chrisq
Witam, nie wiedzialem dokladnie gdzie moge zamiescic taki temat, wiec padlo na dzial Pokemon. Chcialbym zapytac lepszych i starszych stazem facemakerow o dwie bardzo wazne dla mnie osobiscie rzeczy. Mianowicie nie moge sie uporac z bardzo dziwnym problemem. Ostatnio zrobilem wydaje mi sie dosyc niezla jak na 1 raz bmp Giggsa lecz gdy ja wgrywam do Pesa przez GS'a to zamaist mordki w grze pojawia mi sie postac bez twarzy z zebami na wierzchu wink.gif Jako swiezy czlowiek w tych sprawach chcialbym sie wiec zapytac jak sobie z tym poradzic, z gory dziekuje za odpowiedz.

PS: Jesli uporam sie z tym problemem, takze zaloze swoj temat z robieniem twarzy... kazdy mzoe sprobowac wink.gif

PS2: czy ktos moglby podac link do PES oedit convertera? z gory dziekuje smile.gif

PS3: Robie twarze zgodnie z poradnikiem T-maca, byc mzoe robienie w pesie 4 czyms sie rozni?
bayer9
QUOTE(chrisq @ Dec 30 2005, 09:12:47)
Witam, nie wiedzialem dokladnie gdzie moge zamiescic taki temat, wiec padlo na dzial Pokemon. Chcialbym zapytac lepszych i starszych stazem facemakerow o dwie bardzo wazne dla mnie osobiscie rzeczy. Mianowicie nie moge sie uporac z bardzo dziwnym problemem. Ostatnio zrobilem wydaje mi sie dosyc niezla jak na 1 raz bmp Giggsa lecz gdy ja wgrywam do Pesa przez GS'a to zamaist mordki w grze pojawia mi sie postac bez twarzy z zebami na wierzchu wink.gif Jako swiezy czlowiek w tych sprawach chcialbym sie wiec zapytac jak sobie z tym poradzic, z gory dziekuje za odpowiedz.

PS: Jesli uporam sie z tym problemem, takze zaloze swoj temat z robieniem twarzy... kazdy mzoe sprobowac wink.gif

PS2: czy ktos moglby podac link do PES oedit convertera? z gory dziekuje smile.gif

PS3: Robie twarze zgodnie z poradnikiem T-maca, byc mzoe robienie w pesie 4 czyms sie rozni?
[right][snapback]47106[/snapback][/right]

Musisz ustawic przezroczystosc BMP jak wgrywasz ta twarz przez GS!:)
lookass
PS2: czy ktos moglby podac link do PES oedit convertera? z gory dziekuje

Bez obrazy ale trzeba być ułomnym żeby nie umieć znaleźć a ty znająć życie pewnie nawet nie próbowałeś poszukać i czekasz tylko na gotowe ... dry.gif

poszukaj na socceraccess powinien w ktoryms dziale byc... huh.gif
chrisq
Wszystko juz znalazlem i proadzilem sobie z problemami. Dziekuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.