Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Gwidon
witajcie,
mam troche czasu więc postanowiłem zrobić kilka stadionów
tutaj postaram się je zamieszczać

jeżeli macie ochote możecie je skomentować ale odrazu mówie że no request

pozdrawiam triangle.gif square.gif x2.gif circle.gif

Na pierwszy ogień AWD Arena Hannover w stylu World Cup 2006

no i drugi stadion

Veltins Arena Auf Schalke w stylu World Cup 2006

dzisiaj coś poskubie więc wkrótce postaram się coś zamieścić
albin99
no ten veltins arena ciekawy stadion mis ei podoba
Gwidon
QUOTE(bartosz05 @ Feb 11 2006, 10:53:04) [snapback]52384[/snapback]

Czy stadiony są edytowane hexeditem? smile.gif

hehehe nie są edytowane hexeditem, bo używam troche innego hexedytora, a tak pozatym to mam troche inne podejście do edytowania structury 3d stadionu wink.gif
torin
Bardzo ladne stadiony wink.gif Tez mi sie wlasnie wydawalo ze edytowane sa ich modele 3d, chociazby dach w AWD Arena wink.gif Pozdrawiam i zycze owocnych prac.
Tomak
made hexedited by gwidon.

Może dlatego wygląda tak samo ;]

Cheers!
Gwidon
QUOTE(tsuyoshi @ Feb 11 2006, 16:24:53) [snapback]52421[/snapback]

wyglada tak samo jak ten wybudowany przez NT 89 z Socceracces.Ale to moze byc czysty zbiek okolicznosci

hehehe ale LOL
no NT89 nie jest autorem tych stadionów niestety tongue.gif

dzieki za komentarze .do usłyszenia triangle.gif square.gif x2.gif circle.gif
kostek
nom fajne stadiony smile.gif ale na veltins mi sie krzesełka nie podobaja :/ pzdr
Gwidon
QUOTE(::kostek:: @ Feb 11 2006, 17:13:32) [snapback]52438[/snapback]

nom fajne stadiony smile.gif ale na veltins mi sie krzesełka nie podobaja :/ pzdr

bo mam słabą karte graficzną i nie wyświetla mi tych 'lepszych' krzesełek tongue.gif
siano
QUOTE(tsuyoshi @ Feb 11 2006, 16:24:53) [snapback]52421[/snapback]

Nie jestem podejzliwy ale jak cos wyglada identycznie to samo sie nasuwa Aed Arena wyglada zajebiscie ale stadion wyglada tak samo jak ten wybudowany przez NT 89 z Socceracces.Ale to moze byc czysty zbiek okolicznosci huh.gif

http://www.gamingaccess.com/forums/showthread.php?t=2973

Stadium: AWD Arena

Capacity: 39 297 seats

Year of Construction: 2004

made hexedited by gwidon.

jest napisane dosc wyraznie tongue.gif

Gwidon: witamy ponownie na scenie PES wink.gif
tsuyoshi
Jeszcze chyba dobrze nie wytrzezwialem po wczorajszym zwracam honor. wink.gif
Gwidon
Stadioniki na gotowo - NT89 mi pomogł w texturkach wink.gif)

IPB Image IPB Image IPB Image

tsuyoshi
QUOTE(Gwidon @ Feb 12 2006, 00:03:47) [snapback]52483[/snapback]

Stadioniki na gotowo - NT89 mi pomogł w texturkach wink.gif)

Podoba mi sie szczegulnie ten AWD Arena juz nie moge sie doczekac tego Patcha no chyba ze mozna dostac stadionik przedpremierowo. rolleyes.gif
Gwidon
nastepny projekt: Fritz Walter Stadion, Kaiserslautern w stylu World Cup 2006,
heh ciekawe jak to wyjdzie - pierwsze fotki około środy

najgorsze jest to że żaden stadion nie jest do tego podobny więc będzie ciężko żeby na czymś bazować sad.gif

tsuyoshi
QUOTE(Gwidon @ Feb 13 2006, 16:46:31) [snapback]52697[/snapback]

nastepny projekt: Fritz Walter Stadion, Kaiserslautern w stylu World Cup 2006,
heh ciekawe jak to wyjdzie - pierwsze fotki około środy

najgorsze jest to że żaden stadion nie jest do tego podobny więc będzie ciężko żeby na czymś bazować sad.gif

Najbardziej podobny jest St James Park Tylko musisz pokombinowac z dachem ja pokombinowalem i wyszlo to:)
IPB Image
Gwidon
QUOTE(tsuyoshi @ Feb 13 2006, 15:25:08) [snapback]52703[/snapback]

Najbardziej podobny jest St James Park Tylko musisz pokombinowac z dachem ja pokombinowalem i wyszlo to:)

ej no faktycznie... przegapilem ten stadion tongue.gif
to ja chciałem wyrzucić górną część trybun SanSiro+dach i na to wrzucić dach z highbury <lol>

dzieki za rade - tak właśnie zrobie...

pozdro square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif
Gwidon
Witam ponownie,
obiecany screen Fritz Walter Stadion Kaiserslautern
niedlugo zamieszcze ich więcej gdyż na tym textura jest jeszcze mała(128x128) wiec nie za ciekawie to wygląda, ale niedlugo zrobie update textur oraz murawy na murawy Frankie'go
pozdro square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif

zapraszam do komentowania
IPB Image
szyma
Bardzo dobre stadiony Gwidon do tsuyoshi'ego jeszcze troche ci brakuje ale mysle ze z czasem dasz rade go dogonic tongue.gif
tsuyoshi
Gwidon napiszesz mi jak ty edytujesz te stadiony w hexie a moge wam pomoc z texturami zawsze bedzie szybciej. rolleyes.gif
mcraczek
QUOTE(szyma2 @ Feb 15 2006, 22:53:58) [snapback]52913[/snapback]

Bardzo dobre stadiony Gwidon do tsuyoshi'ego jeszcze troche ci brakuje ale mysle ze z czasem dasz rade go dogonic tongue.gif

To raczej Tsuyoshiemu brakuje i to calkiem sporo do Gwidona ( oczywiscie bez obrazy dla tego pierwszego smile.gif Zauwaz ze Gwidon stara sie edytowac na tyle ile to mozliwe obiekty 3D tworzac cos calkiem nowego a nie zmieniajac kolory siedzen, muraw, nieba czy ewentualnie dachu tak jak to robi Tsuyoshi i inni smile.gif Widzialem kiedys screen stadionu Lecha ktory Gwidon przekonwertowal z Fify do Pesa i prezentowalo sie to calkiem calkiem tylko ciekawe czemu porzucil dalsza prace nad tym stadionem...
szyma
wiem ze Gwidon edytuje objekty i tworzy cos zupelnie nowego ale nie wiem czemu bardziej do gustu przpadaja mi stadiony tsuyoshi'ego moze to niedlugo sie zmieni zobaczymy pzd
mcraczek
QUOTE(szyma2 @ Feb 15 2006, 23:31:34) [snapback]52926[/snapback]

wiem ze Gwidon edytuje objekty i tworzy cos zupelnie nowego ale nie wiem czemu bardziej do gustu przpadaja mi stadiony tsuyoshi'ego moze to niedlugo sie zmieni zobaczymy pzd

Racja o gustach sie nie dyskutuje i nie mam zamiaru tego robic smile.gif Wiadomo jednak ze Gwidon jak i Tsuyoshi odwalaja kawal dobrej roboty to chyba przyznacie no nie? biggrin.gif
albin99
QUOTE(mcraczek @ Feb 15 2006, 23:27:52) [snapback]52924[/snapback]

To raczej Tsuyoshiemu brakuje i to calkiem sporo do Gwidona ( oczywiscie bez obrazy dla tego pierwszego smile.gif Zauwaz ze Gwidon stara sie edytowac na tyle ile to mozliwe obiekty 3D tworzac cos calkiem nowego a nie zmieniajac kolory siedzen, muraw, nieba czy ewentualnie dachu tak jak to robi Tsuyoshi i inni smile.gif Widzialem kiedys screen stadionu Lecha ktory Gwidon przekonwertowal z Fify do Pesa i prezentowalo sie to calkiem calkiem tylko ciekawe czemu porzucil dalsza prace nad tym stadionem...

potwierdzam te słowa ale Tsuyoshi tesz robi dobra robote i tesz widziałem jak pszerobił stadion z fify do pes ja widziałem screena jak było widac napis duzy lech poznań ale było troszke zamazane jak dobrze pamietam
tsuyoshi
QUOTE(mcraczek @ Feb 16 2006, 01:27:52) [snapback]52924[/snapback]

Ja tez musle ze mi brakoje do niego ale jakie kolory siedzen ja chce zeby to wygladalo naturalnie i czasami robie trybuny zupelnie od nowa tak jak w tym przypadku STAMFORD
IPB Image
Gwidon
QUOTE(mcraczek @ Feb 15 2006, 23:27:52) [snapback]52924[/snapback]

Widzialem kiedys screen stadionu Lecha ktory Gwidon przekonwertowal z Fify do Pesa i prezentowalo sie to calkiem calkiem tylko ciekawe czemu porzucil dalsza prace nad tym stadionem...

hehehe szkoda że stadionu Śląskiego nie wiedziałes <lol>

EDIT:

tutaj nowe screeny poprzedniego stadionu , tym razem już na gotowe - textury 2x większe więc mam nadzieje że już nikt nie będzie narzekał tongue.gif,,, ale ciągle bez zaktualizowanej murawy...

pozdrawiam jeszcze raz triangle.gif square.gif circle.gif
Tomak
Fenomenalne stadiony ! Cud miód benzyna!
Na miejscu modów bym przypiął i przeniósł temacik ;d
korzen
Ano, swietne stadiony, podoba mi sie stadion Kaiserslautern, widac ze wlozyles w niego duzo pracy. Pzdr. Oby tak dalej
drako1
Moze moglbys odchudzic stadion online zeby byly mniejsze lagi w grze online biggrin.gif I zrobic jakas fajna murawe szerokie pasy wink.gif Juz pisalem to wczescnie4j w temacie tsuyoshi ,ale niestyty nie doczekalem sie stadionu online sad.gif
Gwidon
QUOTE(drako1 @ Feb 17 2006, 02:43:56) [snapback]53077[/snapback]

Moze moglbys odchudzic stadion online zeby byly mniejsze lagi w grze online biggrin.gif I zrobic jakas fajna murawe szerokie pasy wink.gif Juz pisalem to wczescnie4j w temacie tsuyoshi ,ale niestyty nie doczekalem sie stadionu online sad.gif

ok zaraz to zrobie, mam nadzieje że wersja day/fine wystarczy. pozdro
kostek
nooooooooo wielkie brawo Gwidon smile.gif świetne stadioniki smile.gif bez dwóch zdań wink.gif jeszcze raz brawooo
Dorin
Stadionik pierwsza klasa

Btw. Widze że jest tu mowa o Stadionie Śląskim i mam takie pytanie czy może macie gdzieś ten stadjonik bo bardzo go poszukuje ???? Jeśli nie to Gwidon skoro potrafisz zmienieć modele może stworzyłbyś Ślązaka ??? biggrin.gif smile.gif
Gwidon
Empty Stadium for Online (Day/Fine)

Opis:
Ten stadion nie ma żadnych kibiców, structur 3d oraz innych tego typu rzeczy które spowalniają grę jeśli macie stare karty graficzne tak jak ja wink.gif
Nie udało mi się usunąć flag bo coś nie mogłem ich poszukaćtongue.gif
ale podczas meczu ich nie widać wink.gif
Stadion używany do gry online oraz jako bonusowy 'Chucko Arena' chociaż nie warto na nim grać normalnych meczy, no chyba że ktoś ma tego GF2 wink.gif
pozdro

IPB Image

Pobieralnia:
http://rapidshare.de/files/13461255/EmptyStadion.rar.html
zizek
Ej Gwidon super stadioniki. A masz może zammiar zrobić całkowicie nowe Santiago Bernabeu?? Bo forzaroma miał już dawno wydać poprawione satiago wersję final a jeszcze jej chyba nie zrobił i nie wiem kiedy ma zamiar skończyć a ja się nie mogę doczekać!!

Pozdro.
P.S. naprawde super stadioniki ciekawe jak u mnie będą wyglądały
drako1
QUOTE(Gwidon @ Feb 17 2006, 13:53:33) [snapback]53102[/snapback]

Empty Stadium for Online (Day/Fine)

Opis:
Ten stadion nie ma żadnych kibiców, structur 3d oraz innych tego typu rzeczy które spowalniają grę jeśli macie stare karty graficzne tak jak ja wink.gif
Nie udało mi się usunąć flag bo coś nie mogłem ich poszukaćtongue.gif
ale podczas meczu ich nie widać wink.gif
Stadion używany do gry online oraz jako bonusowy 'Chucko Arena' chociaż nie warto na nim grać normalnych meczy, no chyba że ktoś ma tego GF2 wink.gif
pozdro

IPB Image

Pobieralnia:
http://rapidshare.de/files/13461255/EmptyStadion.rar.html

Dzieki serdeczne.Pozdro
Szkoda ze tylko dzien fine bo w lidze gramy na random tongue.gif I roznie z tym bywa:)
korzen
Bardzo ciekawy pomysl z tym pustym stadionem. Mam pytanie, czy przy pomocy tych programow dało by się przerobic model, na wzor np. Stadionu slaskiego?Pzdr
Gwidon
QUOTE(korzen @ Feb 17 2006, 16:54:47) [snapback]53151[/snapback]

Bardzo ciekawy pomysl z tym pustym stadionem. Mam pytanie, czy przy pomocy tych programow dało by się przerobic model, na wzor np. Stadionu slaskiego?Pzdr

FIFA:IPB Image PES4:IPB Image PES5:IPB Image

także sami widzicie wink.gif
bayer9
Gwidon zajebiste robisz te stadiony! Czy mogłbys chociaz sprobowac Santiago Bernabeu?
drako1
Dziek ijeszcze raz za stadion Online biggrin.gif Mam jeszcze jedna Wilelka prosbe.W pes 4 był stadion de kuip i murawa na nim wygladala tak http://img451.imageshack.us/my.php?image=stadion2uq.jpg .Czy moglbys wrzucic to do stadionu Online odchudzonego i zrobic wiekszy kontrast miedzy pasami tzn zeby jedna trawa byla ciemniejsza a druga bardziej jasna biggrin.gif .Tu jest link do tego stadionu ph34r.gif http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=click&id=62
Bede bardzo wdzieczny jak uda Ci sie to zrobic.Dziek iz gory i pozdrawiam serdecznie smile.gif
LYJO
GWiDON i Ty tutaj biggrin.gif
Co za "spotkanie po latach" tongue.gif

Stadioniki bardzo fajne. A nie chciało by Ci sie zrobić... eeeeeee nawet nie pytam bo znam odpowiedź laugh.gif
Gwidon
QUOTE(drako1 @ Feb 17 2006, 20:21:43) [snapback]53199[/snapback]

Dziek ijeszcze raz za stadion Online biggrin.gif Mam jeszcze jedna Wilelka prosbe.

murawka kiepska na screenie a link do pobrania nie działa bo prosi o jakieś zalogowanie się a ja nie mam konta smile.gif

QUOTE(LYJO @ Feb 17 2006, 21:03:11) [snapback]53208[/snapback]

GWiDON i Ty tutaj biggrin.gif
Co za "spotkanie po latach" tongue.gif

Stadioniki bardzo fajne. A nie chciało by Ci sie zrobić... eeeeeee nawet nie pytam bo znam odpowiedź laugh.gif

nie nie kategorycznie nie ;D
żadnego stadionu GKS i żadnego Banika Ostrava:P

też miło Ciebie tutaj spotkać smile.gif
korzen
Śląski moze byc smile.gif A własnie. Wiadomo cos czy ci Ruscy doszli do tego jak edytowac 3D ? Bo kidys byl news na IO. Pzdr
Gwidon
QUOTE(korzen @ Feb 17 2006, 21:18:43) [snapback]53218[/snapback]

Śląski moze byc smile.gif A własnie. Wiadomo cos czy ci Ruscy doszli do tego jak edytowac 3D ? Bo kidys byl news na IO. Pzdr

jacy ruscy? nic mi nie wiadomo
patrixes
QUOTE(Gwidon @ Feb 17 2006, 21:35:18) [snapback]53223[/snapback]

jacy ruscy? nic mi nie wiadomo

to poszkuaj na stronce w newsach
drako1
http://rapidshare.de/files/13498115/de_kuip.rar.html Top jest ten sauper stadionik DE kuip z pes 4 .Jezeli zrobisz taka murawe w stadionie online w pes5 to jestes dla mnie Bogiem biggrin.gif Jezeli mialbys czas to prosilbym o ten stadionik odchudzony tylko z taka murawa i tak jak pisalem wczeniej zeby bardziej bylo widac te pasy.
Z gory dzieki pozdro smile.gif
Gwidon
QUOTE(drako1 @ Feb 17 2006, 22:01:10) [snapback]53230[/snapback]

http://rapidshare.de/files/13498115/de_kuip.rar.html Top jest ten sauper stadionik DE kuip z pes 4 .Jezeli zrobisz taka murawe w stadionie online w pes5 to jestes dla mnie Bogiem biggrin.gif Jezeli mialbys czas to prosilbym o ten stadionik odchudzony tylko z taka murawa i tak jak pisalem wczeniej zeby bardziej bylo widac te pasy.
Z gory dzieki pozdro smile.gif

nie zrobie -wczytaj się dokladnie w pierwszy post w tym temacie (mój)

papa square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif
drako1
Powiedz mi tylko czy to jest do zrobienia
??!!Jezeli tak to jestem w stanie zaplacic za taki stadion.Tylko musi byc identyczna murawa ph34r.gif
theluki
a ja bym chcial wiedzieć czy da sie wogole jakos szybko zamieniac podmieniac same murawy miedzy stadionami w pes5, tzn przykladowo murawe z old traford prezeniesc na St James Park itd.... pewnie sie da ale moze ktos podpowie jak???
norek
QUOTE(theluki @ Feb 18 2006, 04:03:24) [snapback]53251[/snapback]

a ja bym chcial wiedzieć czy da sie wogole jakos szybko zamieniac podmieniac same murawy miedzy stadionami w pes5, tzn przykladowo murawe z old traford prezeniesc na St James Park itd.... pewnie sie da ale moze ktos podpowie jak???

Pewnie ze sie da..w GGS (czyt. GameGraphicStudio) wystarczy przekladac bmp z jednego stadionu
na drugi..
przesuwasz bmp na bialy ekranik,przechodzisz do stadionu w ktorym ma byc nowa murawka,przesuwasz z bialego ekraniku na nowy plik...pozdro
Reszte pytan prosze kierowac PM, moze odpowiem...
drako1
Norek wiem ze tak mozna zrobic ale jak biore mouurawe na stadion online to wychodzi inna bo tam sa chyba jakies inne tekstury(roznia sie wielkosci itp),a przybajmniej tak mi sie wydaje sad.gif Chcialbym bardzo murawe z De Kuip z pes4(z patcha Wolfa chyba) na stadionie online w pes5 ,ale niestety sam nie potrafie tego zrobic sad.gif
tsuyoshi
QUOTE(drako1 @ Feb 17 2006, 22:21:43) [snapback]53199[/snapback]

Dziek ijeszcze raz za stadion Online biggrin.gif Mam jeszcze jedna Wilelka prosbe.W pes 4 był stadion de kuip i murawa na nim wygladala tak http://img451.imageshack.us/my.php?image=stadion2uq.jpg .Czy moglbys wrzucic to do stadionu Online odchudzonego i zrobic wiekszy kontrast miedzy pasami tzn zeby jedna trawa byla ciemniejsza a druga bardziej jasna biggrin.gif .Tu jest link do tego stadionu ph34r.gif http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=click&id=62
Bede bardzo wdzieczny jak uda Ci sie to zrobic.Dziek iz gory i pozdrawiam serdecznie smile.gif

ONLINE ST
drako1
Dzieki ,ale niesytety nie o to mi chodzilo sad.gif Sam juz tak robilem ze przenoscilem murawe i pasy,ale wychodzi cos zupelnie innego sad.gif niz ta murawa na de kuip.Gwidon jak mi podeslal swoj stadion bez trubun to tam jesty zupelnie inna struktura tekstur .Jest ich o wiele wiecej niz w tym stadionie online(oryginalnym)Myśle ze on by potrafił cos takiego zrobic ,ale ........ sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.