Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Baros & Pika
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Baros
!!! Witamy zainteresowanych naszym tematem !!!

Będziemy tutaj publikować nasze prace związane z tworzeniem facjat do PES'a
( czyli fotka + link pliku )

Narazie jesteśmy we wczesnym etapie tworzenia twarzy w związku z czym komentujcie nasze "wyroby" a konkretniej co szczegółowo należy według was poprawić .

>>> Oceny jak najbardziej wskazane <<<

Uwaga : nie robimy twarzy na zamówienie chyba że zamieścimy taką deklarację w post'cie

biggrin.gif POZDRO ALL biggrin.gif

..........................................................................

Na 1-szy dym idzie Ronni By Pika
IPB Image

>>> PREVIEW <<<
IPB Image

Oceniajcie .
Jeśli się podoba to dam link.
Smoti
moja rada jest taka nie zaczynajcie robienia twarzy od tych ktore sa super wykonane(Roni np.Cigman)sprobujecie robic twarze pilkarzy ktorzy nie maja swoich facjatek w PESIE!!bo teraz to ciezko was ocenic sad.gif według mnie Roni bardzo słaby,choc niewatpliwie go przypomina...zycze powodzenia smile.gif
Baros
Postanowiłem zrobić twarz Xaviego i zrobiłem.
a oto on:
IPB Image

robiłem o z tejoto foty:
IPB Image

Prosze o ocenki i co mam poprawić

P.S.
jeśli wiecie jak zrobić mu fryzure jego taką jak na focie to pisać bo zrobiłem jego włosy i niemoge ich znaleźć w grze.

biggrin.gif Pozdro biggrin.gif
SOLIDUS
Kiedy zobaczylem tego RONALDINHO pomyslalem ze zapowiada sie naprawde ciekawy temat z twarzami......jednak po XAVIM widze ze jeszcze duzo pracy was czeka.Więc do roboty.POZDRO
rav
Ronnie byłby niczego sobie, gdyby nie fatalne usta smile.gif
Xavi już kiepski, bardzo jasny.
Pozdro i powodzenia.
Baros
nie moje wina że za jasny próbowałem bardzo dużo razzy z kolorkiem twarzy i nic mi niewychodziło ale niedziw sie że słaba jest ta twarz to dopiero moja 2 twarz robiona do PES.

P.S.
ten Rooni niebył mój tylko Piki a ja robiłem Cecha jako pierwszego tylko mi niewyszedł strasznie.
Baros
Zrobiłem Kake i poprwiałem kilka razy ale lepiej juz sie nieda
KAKA:
IPB Image
a to jest bmp:
IPB Image
a to jest fota:
IPB Image

bym go zrobił lepszego ale bym musiał mieć lepszą fote i bardziej uśmiechniętą bo na tej miał nie zabrdzo usmiechniętą minę.

ocenki biggrin.gif

Pozdro biggrin.gif

Smoti
Xavi dramatyczny!!! Kaka duzo lepszy i nawet podobny,z tych fotek co miales mozna wykonac super fejsy:)wiec nie opowiadaj ze gdybys mial inna fotke to bys cuda narobił,bo to nieprawda:P
pozdro smile.gif
bobex77
rzeczywiscie xavi slaby ale kaka wypas tylko poprawisz niedociagniecia w oedicie co do fotki a bedzie dobra twarz dobra jakosc bmp pozdro
Baros
Chciałem poprawić kake i go troche poprawiłem i oceńcie czy jest lepsza ta wersja czy poprzednia bo już sam niewiem.

Kaka:
IPB Image

prosze o ocenki i ewentualnie co ma iść do poprawki.

Pozdro biggrin.gif smile.gif
bobex77
nos usta oczy policzki do porawy smile.gif
Baros
ale która wersja jest lepsza ??
bobex napisz co dokładnie
oczów nieda rady bo on takie ma (zobacze se na fote)

i o ocenki prosiłbym
Capitan Tsubasa
QUOTE(Baros @ Feb 19 2006, 23:03:28) [snapback]53406[/snapback]
oczów

blink.gif laugh.gif niezle, niezle nie powiem ...

A co do samych twarzy to jest narazie baaaaaardzo slabo ... i nie mow ze nie da rady " oczów " poprawic bo taka jest fota poniewaz da sie poprawic i to znacznie. Trenuj, trenuj ...
Baros
a teraz lepiej czy gorzej ?? chyba dużo gorzej akke sami powiedzcie i czy te usta mam bardziej w dół wziąść ??

IPB Image

Pozdro...
Baros
I zrobiłem oto następnego piłkarza a mianowicie
PHILIPPE SENDEROS
:

IPB Image

robiłem go z tej foty:
FOTA:
IPB Image

Wiem że ta twarz senderosa jest fatalne ale jednak poprosze o ocenki. sad.gif
tongue.gif

Pozdro...
tomek828
no masz racje cieki ten Senderos przyda ci sie jeszcze troche treningu !! smile.gif

3m sie
Baros
Zrobiłem twarz C.Ronaldo i nie jest dobra bo wręcz przeciwnie ale oceńcie sami

Cristiano Ronaldo

IPB Image
tą fryzure sam robilem i wiem że tez jest fatalna.
robiłem z tej foty:
IPB Image

prosze o ocenki o co mam poprawić.

Pozdro biggrin.gif
Baros
Poprawiłem C.Ronaldo to co mogłem poprawić i to co umiałem.

C.Ronaldo

IPB Image

prosze o ocenki biggrin.gif

pozdro... biggrin.gif
Smoti
very very bad sad.gif
Tomek16
Słaby Ronaldojak dla mnie to 2/10,a dlatego że widziałem dużo lepszego.
Baros
Zrobiłem Dudka i wiem że jest strasznie słaby ale może troszke lepszy od pozostałych twarzy.

DUDEK:
IPB Image
FOTA:
IPB Image

oceniajcie i co do poprawki sad.gif

Pozdro biggrin.gif
olivier
popraw bmp twarzy i troche model twarzy a będzie lepszy
mazzyZiom
Dudek nawet nawet...tylko bmp...i jest całkiem dobra robota..
PS. Twarz duzo lepsza od poprzednich
Baros
Pika podpowiedział mi Żeby zrobić Piłkarza i nazwisku Hartson więc ja po długim namyśle zobiłem go i wyszło mi coś takiego:

HARTSON

IPB Image

a zaś robiłem go z tej foty:
IPB Image

prosze o ocenki i co mam poprwić i prosze żeby ktoś mi powiedział jak mam poprawić te brzydkie brwi po bokach po nigdy czegoś takiego nie robiłem i wem tylko że w Oedit tongue.gif
ale powiedzcie mi dokładniej i jak możecie to zróbcie screena.

P.S.
Prosze was o podsuwanie pomysłów jakie twarze możmy robić najlepiej takie jakie nie były jeszcze robione.(jak możecie to dawajcie tez fotke) biggrin.gif

Pozdro...
olivier
popraw brwi górną wargę mu pogrub to będzie dobry narazie 6,5/10 ćwicz
rav
Wygląda trochę, jakby miał wodogłowie. Zarost zbyt widoczny.
Niech pika coś pokaże.
Baros
QUOTE(rav16 @ Feb 27 2006, 22:45:10) [snapback]54529[/snapback]

Wygląda trochę, jakby miał wodogłowie. Zarost zbyt widoczny.
Niech pika coś pokaże.

Czemu wygląda jakby miał wodogłowie ??
mówiem mu żeby swoje prace też tu wystawiał ale on cały czas tylko wystawia na Pro-evo.pl (nieweim czemu)
a jak mam zmienic mu ten zarost albo jak mam te brwi ?? bo próbowałem ale nic nie wychodzi w oedit z tymi brwiami.

peosze was podsuwajcie mi pomysły na twarze(jakie mam robić)
a Hartsona Poprawie tylko musicie powiedzieć jak mam te brwi poprawić i czy ten Fryc jest dobry czy dać jakiś inny ??
oceńcie czy ta praca jest lepsza od innych czy gorsza ?? bo sam nieweim czy robie lepsze czy słabsze i czy staje sie coraz lepszy czy słabszy !!!!!

Pozdro... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Baros
Poprawiłem troszeczke Hartsona i Zrobiłem Piłkarza o nazwisku BARNETTA i nieweim czy dobrze ale zdaje mi sie że robimy teraz troszke lepsze twarze od tych pierwszych naszych biggrin.gif.

HARTSON (poprawka)
IPB Image

Barnetta
IPB Image

Robiłem go z tej oto foty:
IPB Image

Prosze o ocenki i ewentualnie co ma iść do poprawki

P.S.
Wiem że te oko jest zrypane ale nieumiem teo poprawić może wy umiecie więc jak umiecie to pomóżcie mi prosze.

Pozdro...
>Kornel<
wg Barnetta na razie najbardziej podobny biggrin.gif a moze sie nie znam biggrin.gif pzdr
pika
Hey , sorki że tak długo nie wystawiałem swoich facjat w tym temacie ale nawet nie wiedziałem że on istnieje na issonline .

W każdym razie wystawie teraz wszystkie do tej pory zrobione prze ze mnie twarze i fotki z kórych je robiłem.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Proszę o ocenki i co najważniejsze porady od specjalistów czyli co konkretnie mam poprawić np. "wyostrz bmp takim i takim narzędziem..." albo "popraw nos a konkretnie..." . Bardzo cenię sobie takie tipy i oczekuję pomocy z waszej strony .

Pozdro

Ps. jeśli ktoś chce to zapodam fotki z których robiłem te twarze.
Maciek2
Niedzielan najlepszy:)
olivier
no to tak powiem jak na pierwszy raz to dobre twarze

Sand 4,5/10 zrób go z zamkniętą mordką czyli ustami

Niedzielan 6/10 najlepszy

Ashley Cole model nie zabardzo dobry i bmp srednie 4/10

Prso 5,5/10 popraw bmp twarzy to bedzie lepiej

Saha tez dobry 6/10

Cicinho jakies usta ma dziwne pokaz z jakiej foty go robiłes bmp nawet dobre 5,5/10

Phillips tez dobry 6/10
pika

Podaję fotki z których robiłem .

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Lanek
Niedzielan najlepszy z wszystkich twarzy, ale ogólnie słabo. smile.gif
pika
No ok , ale w takim razie co poprawić .
Mogę przyjąć krytykę ale piszcie następnym razem co konkretnie wymaga korekty !
JuveR
Według mnie najlepszy jest Sand i Niedzielan. W Cicinho nie podoba mi sie dolna cześć głowy (to coś pod ustami) gdyby nie to byl by dosyć dobry.Reszta twarzy mi się nie podoba (moze dlatego że slabe BMP ???)
pika
No własnie nie wiem jak te bmp poprawić , wyostrzałem i rozmazywałem , ale nie wiem jak zrobić aby było w sam raz . Zauważyłem że twarzy topowych facemakerów mają taki charakterystyczny połysk i przy tym są bardzo wyrażne , ale niestety w shopie jestem amatorem i dlatego nie wiem jak to zrobić . Liczę na pomoc :-)
pika
Ronni prawdopodobnie na modelu norka ale saha mój w 100% na modelu konami . Nie wiem po czym wnioskujesz że saha nie jest mój ? Czy to takie dziwne że początkującemu facemakerowi mogło coś wyjść ?
pika
Voronin

IPB Image

IPB Image

Ocenki
olivier
popraw oczy i usta chudsze mają być
kostek
i bmp jest jakby zbyt ostre...no i oczy...sie rzucaja w oczy wink.gifwink.gifwink.gif pzdr
pika
Pewnie chodzi o prawe oko , więc je trochę podniosłem a usta wydają się grubsze bo sreen z gry jest większy od fotki . Acha i nos na czubku pogrubiłem .To co udało mi się wyłuskać :

IPB Image
olivier
no teraz lepszy wyostrz troche bmp
olivier
no voronin jest twoją najlepszą twarzą jak na razie
Baros
To jest twarz którą robiłem najdłużej i myśle ze to docenicie i wychodzą skutki mojego długiego treningu:
CALLSEN - BRACKER
IPB ImageIPB Image

Mówcie co poprawiać i prosze o ocenki najszczersze i powiem wam że napewno go poprawie dobrze. tongue.gif

Pozdro... :cool_prv:
rav
Kształt szczęki w oedicie popraw, a będzie całkiem nieźle.
pika
Balde

IPB Image

IPB Image

Wiem że jest małe podobieństwo ale jak widzicie wyłuskałem go z małej i starej fotki , więc bmp też nie jest jakieś rewelacyjne . Jak ktośby miał dużą i obecną jego fotkę to zapodajcie , chętnie zrobę go jeszcze raz laugh.gif

Ps. Spoko Bartosz , nie ma sprawy smile.gif
tomek828
jak na taką fotke to twarz wyszła ci naprawde super blink.gif

Lanek
taa Balde dobry, a nawet bardzo gdy się patrzy na tę fotęwink.gif
pika
Dzięki za komenty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.