Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bootpack By Karpik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
karpik17
O to BP

screen :

IPB Image

DOWNLOAD

JEZELI WAM SIE PODOBA MOJA PRACA TO ROWNIESZ MOGE ZROBIC KOMUS BOOTPACKA..
WIEC CZEKAM..
NipponJapanBoy
hehe...kolego szczerze powiedziawszy to wszystko poszlo juz tak do przodu ze kazdy laik potrafi zrobic jush sobie bootpacka...ale sa tez i tacy ktorzy jeszcze kulawi są w temacie dlatego ludzie tacy jak Ty sa potrzebni...ja bootpacka nie zamowie bo sam je robie ponad rok...ale ktos pewnie tak...bootpack fajny, ladne textury...ale jedna rada....troszke za mało zróznicowany ten bootpack...same Nike i Adidasy...wiecej rotacji...lap tez i inne marki...pozdrawiam...
Tomek1902
Fajny,fajny ten BP, ale Danoo7 już powiedział wszystko. widać, że robisz w BP Creator, a to nic trudnego.

Ocenka za BP. 8/10.

PzDr
NipponJapanBoy
no tak własnie smile.gif ale pracuj pracuj...bootpacki sie przydają...jak juz mowilem nie kazdy potrafi je robic...
karpik17
Witam po dluzszej przerwie .. i zapodaje BP

SCREEN :

IPB Image

DOWNLOAD
norek
QUOTE(karpik17 @ Oct 16 2006, 20:25:44) [snapback]92753[/snapback]

Witam po dluzszej przerwie .. i zapodaje BP

SCREEN :

IPB Image

DOWNLOAD

A moze cos z gry bo chcialbym zobaczyc jak ow pack prezentuje sie grze...czy nie posiada dziur i jak z jakościa. Pozdrawiam.
karpik17
nie posiada zadnej dziurki mozeszmi uwierzyc smile.gif
kluivert777
karkik17 mam pytanko smile.gif
robisz bootpack'i na zmównienie?
chodzi mi oto że ja bym ci dał teksturki, a ty byś je poprostu skleił w bootpack'a wink.gif
pozdro from all cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.