Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ruch Chorzów Profesjonalnie Zrobiony Do Pesa 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
mati--14
jest ktoś kto poświęcił by chwile czasu tworząc Ruch Chorzów do pesa 6?? chodzi mi o stroje,przyśpiewki,twarze(jakby można było)i inne.Piszcie
michal rw
Siema.daj te Dopingi Ruchu Chorzow to ja ci je przkonwertuje zebys sobie je wrzucil do Pesa 6.Jestem Kibicem Widzewa.Braci sie nie traci WIDZEW I RUCH PRZYJACIOL DWOCH.Wrzuc tutaj dopingi Ruchu Chorzow jakie chcesz miec w pesie 6 tylo zeby byly dobrej jakosci.Pozdro
mati--14
QUOTE(michal rw @ Dec 10 2006, 22:14:53) [snapback]102762[/snapback]

Siema.daj te Dopingi Ruchu Chorzow to ja ci je przkonwertuje zebys sobie je wrzucil do Pesa 6.Jestem Kibicem Widzewa.Braci sie nie traci WIDZEW I RUCH PRZYJACIOL DWOCH.Wrzuc tutaj dopingi Ruchu Chorzow jakie chcesz miec w pesie 6 tylo zeby byly dobrej jakosci.Pozdro

te przyśpiewki znajdziesz na wielu stronach ruchu.wystarczy jak wpiszesz w google ruch chorzow i na pierwszej lepszej stronie powinno być
mati--14
dlaczego nikt nie chce pomóc?
PES34
http://www.ruch.chorzow-online.pl/mp3.php tu są przyspiweki ruchu rts+hks
michal rw
W tym tygodniu nie dam rady ale w nastepnym tygodniu postaram sie zrobic ciezko z czasem.Pozdro
mati--14
dobra ale jak zrobisz postaraj się to wrzucić na filefronta lub rapida ok??

Niebiescy!!!Niebiescy!!!
kusik
Panowie co to gadu gadu?
mati--14
i co masz już coś z tych przyśpiewek??i czemu nikt nic nie pisze o stroju,zawodnikach i ich statsach,i o stadionie
Ruchu Chorzów?
LYJO
QUOTE(mati--14 @ Dec 15 2006, 16:13:20) [snapback]103791[/snapback]

i co masz już coś z tych przyśpiewek??i czemu nikt nic nie pisze o stroju,zawodnikach i ich statsach,i o stadionie
Ruchu Chorzów?

Bo nikt nie będzie robił takiego badziewia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Po co komu blond grziwy w pesie rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.