Przemoo90
Jan 4 2007, 16:47
to nie jest gdb manager. tylko narzędzie (w przyszłości świetne

) innego autora do dodawania twrzy,włosów i butów. na razie to wczesna wersja i np mi nie działa
mi akurat działa i uważam że jest zajefajne a przedewszystkim ułatwia bardzo wrzucanie dodatków
mi tez dziala. baaardzo przydatny program
tu stornka od autora jesli komus wyskakuje ten komunikat
http://ozmorrowind.planetelderscrolls.game...or_messages.htmnie wiem o co w tym chodzi bo nie czytalem bo mi dziala
niektórym zadziałał program po zainstalowaniu NetFrameworks 2.0...a tak to program rzeczywiście przydatny, zwłaszcza teraz, do BS...
dawdi17
Jan 4 2007, 20:52
Da mi ktoś linka do tego proga co robił map.txt? Nazywał się Players ID, ale nie mogę go opdnaleźć
Hmn ja zaintalowałem Net Frameworks 2.0 i dalej nic. Poczekam na finala

Próbował ktoś z tej strony podanej na błąd "Comdlg32.ocx" ściągac go z tamtej strony ?? Bo pisze ze na własne ryzyko, a nie chce kombinowac, zważając, że niewykorzystam tego programu w 100%
macinho
Jan 4 2007, 21:50
Wrzuci ktos na jakis server ten program ?

Z góry THX
fajnie jakby wyszla wersja tego programu z previewem. mozna by ogladac zawodnika i kombinowac. ale i tak program jest bardzo pomocny
macinho
Jan 5 2007, 13:14
To jak moze ktoś wrzucic na jakis server ? Nie moge sie zarajesstrowac na forum wevolution.org ;/
No właśnie czy mógłby ktoś wrzucić na serwer i dac linka??
Bo mam konto na WE ale nie chce mi wejsc w tematy forum jak sie zaloguje nie wiem czemu.
Prośba!!
Z góry dzięki!!
macinho
Jan 7 2007, 10:12
Mam tak samo jak ty zizek ;/
Tomaszzz
Jan 7 2007, 17:50
Proszę, najnowsza wersja, 0,5:
http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=...634178094897062 
EDIT: macinho, mam nadzieję, że działa.
macinho
Jan 7 2007, 17:54
WIELKIE DZIEKI !
krzysiu
Jan 8 2007, 22:59
mam tego net frameworka 2.0 ale mi i tak ten błąd wyskakuje co zrobić aby nie wyskakiwał??
a u mnie wyskakuje bład 'runtime(...)' polecili mi sciągnąc biblioteki runtime i nie pomogło
banolli
Jan 15 2007, 09:43
Mam wersje 0.8 tego programu tylko nie wiem co się dzieje!!!
żadna wersja mi nie działa, nie wiem dlaczego. Może wy wiecie o co chodzi. Wszystko robię poprawnie.

A tu
LINKI do Player GDB Manager 0.8
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.