Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Luke & Ryba
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
luke
Witam, postanowiłem otworzyć temat z moimi mordkami, ponieważ chciałbym na tym etapie mordoróbstwa być oceniany, a przede wszystkim poprawiany. Tak więc liczę na waszą pomoc w wychwytywaniu moich błędów. Na początku postanowiłem potrenować na twarzach kumpli smile.gif .

Póki co oceńcie jakość, a co do podobieństwa zobaczy się później rolleyes.gif :

1

2

Jakość tego 2 jest całkiem niezła. Nic wiecej powiedzieć nie mogę.

Co do 1 musiałbyś się więcej bawić z kolorami, prawdopodobnie też fotka nie byłą za dobra.

Niezły start, z BMP o modelach nic nie wiem tongue.gif
matthew
Fajny Rydzowski, niezły początek! smile.gif
Voytec
Proponowałbym ci robić piłkarzy bo nie można powiedzieć nic o podobieństwie. A jakość...też mało pod tym względem, ponieważ nie wiem jaka jest jakość i wielkość fotki wink.gif. Jak już robisz kolegów, to pokazuj od razu zdjęcia. Ogółem niezły start i powodzenia życze.
luke
Dziękuje za komenty. Dziś wykonałem essiena, próbowałem także dorobić włosy, ale niestety moje umiejętności okazały się niewystarczające. Pozwoliłem sobie zrobić go na modelu norka(mam nadzieje, że autor nie będzie miał nic przeciwko), jednak nieco go zmieniłem. Wiem, że nie powinienem się brać za twarz którą robił już norek, s'n i mystiq, no ale cóż stało się. Kolejnymi moimi twarzami będą raczej słabsi zawodnicy Premiership.
preview
IPB Image

pozdro
olo
"Robiłem go na modelu Norka"... Nastepnym razem zrob z jakiegos modelu od KONAMI..
Po pierwsze nie rób twarzy na cudzych modelach, ot taka rada na przyszłość wink.gif Wiem z doświadczenia ohmy.gif

Po drugie, BMP jest bardzo słabe, za bardzo się pośpieszyłeś z pokazaniem twarzy.
luke
Skoro uważasz że bmp jest słabe to powiedz co konkretnie bo nie wiem; ja na mordce jakiś rażących niedoróbek nie widzę sad.gif Wiem, że źle zrobiłem używając czyjegoś modelu, ale bardzo zależało mi na dobrym essienie, przepraszam autora jeszcze raz. A i tak apropo nie śpieszyłem się z tą mordką tak bardzo bo w sumie to około 4 h czasu spędziłem nad nią, bo twarz na fotce jest w połowie zacieniona
IPB Image
bobex77
Luke zrob kogos kogo nie ma w grze na konamowskim modelu wes jakas normalna fotke bo jak narazie trudno ocenic twoje umiejetnosci smile.gif
Pozdro
Damian.
Wyglada jakby mial pomalowane oczy
Bartezz
Jak bym juz te twarze kiedyś widzial dawles juz na forum ?
rav
Zrób go lepiej z tego zdjęcia ...

IPB Image
luke
QUOTE(Bartezz @ Jan 14 2007, 01:05:33) [snapback]112656[/snapback]

Jak bym juz te twarze kiedyś widzial dawles juz na forum ?

Możliwe, że skojrzyłeś twarz kolegi numer 1 bo pokazywałem już tego screena.

QUOTE(rav @ Jan 14 2007, 12:04:00) [snapback]112694[/snapback]

Zrób go lepiej z tego zdjęcia ...

IPB Image

Mam tą fotke, ale tutaj essien nie wygląda tak charakterystycznie dla siebie.

No więc posiedziałem dzisiaj i udało mi się zrobić takie coś biggrin.gif :

PREVIEW Kasper Schmeichel
IPB Image

pozdrawiam luke
matthew
hmm.. nawet podobny, ale jakośc slaba, rozmyte bmp. wink.gif
luke
Przepraszam, że nabijam ale proszę o komenty sad.gif
Pokaż fotkę... bo nie znalazlem i nie mogę się wypowiedzieć.
Karol Johnn
QUOTE(alter @ Jan 13 2007, 21:22:20) [snapback]112513[/snapback]

Po drugie, BMP jest bardzo słabe, za bardzo się pośpieszyłeś z pokazaniem twarzy.

Bmp wlasnie jak na poczatek i z takiej foty jest bardzo przyzwoite...
pzdr
luke
QUOTE(alter @ Jan 15 2007, 00:10:58) [snapback]113023[/snapback]

Pokaż fotkę... bo nie znalazlem i nie mogę się wypowiedzieć.

proszę:
IPB Image
Jakieś tam podobieństwo jest, twarz powinna być grubsza, chyba w Edit Mode da się to załatwić. Ściemnij też światło na nosie.

Początek masz na prawdę niezły.
Voytec
Niestety musze przyznać że mordka niepodobna. Z tej forki można naprawde dużo zdziałać.
luke
QUOTE(Voytec @ Jan 15 2007, 15:45:58) [snapback]113134[/snapback]

Niestety musze przyznać że mordka niepodobna. Z tej forki można naprawde dużo zdziałać.

Tak więc będę nad nim pracował jeszcze.
BiG
Daj linka do foty bo nie widze tongue.gif Twarz narazie słaba ale widac ze początki tongue.gif
olo
QUOTE(B.I.G @ Jan 15 2007, 07:59:35) [snapback]113210[/snapback]

Daj linka do foty bo nie widze tongue.gif Twarz narazie słaba ale widac ze początki tongue.gif

okulary se kup laugh.gif
Co to twarzy to calkiem, calkiem, ale BMP jest rozmazane i za jasne wink.gif Pozdro

PS. Big, czemu juz nie robisz mord?
luke
Postanowiłem trenować jeszcze na twarzach kumpli (wiadomo łatwe fotki), a że akurat ta mi jako tako wyszla postanowiłem się pochwalić (wiem, wiem przemawia przeze mnie wrodzona skromność). No więc, oto dowód, że nadal nad swoimi face'makerskimi umiejętnościami pracuje:

3
IPB Image

pozdrawiam
bobex77
ocenic mozna własciwie jakosc, a ta jest bardzo dobra
Pelas
sorki ale nie moge nic powiedziec na temat tej twarzy. Chyba wiesz czemu
Dominoz
Daj fotki dla porownania...Jak mamy to oceniac biggrin.gif
Voytec
Dawaj od razu zdjęcia bo raczej nikt oprócz Ciebie i Twojego środowiska go nie zna. Jakościowo bardzo ładnie ale nic więcej nie można powiedzieć.
luke
No, dobra. Proszę:
IPB Image
Dominoz
Ladna jakosc i calkiem podobny do fotki wink.gif
Wlosy tylko sie nie zgadzaja xD
BoBaN
dobra morda;p
szolpas
QUOTE(Dominoz @ Jan 24 2007, 21:51:06) [snapback]116162[/snapback]

Ladna jakosc i calkiem podobny do fotki wink.gif
Wlosy tylko sie nie zgadzaja xD

Zgadzam się z tobą smile.gif
Mortin
no niezle
moze zrob teraz mordke jakiegos pilkarza?
pozdro
matthew
QUOTE(luke89 @ Jan 24 2007, 21:38:02) [snapback]116150[/snapback]

Postanowiłem trenować jeszcze na twarzach kumpli (wiadomo łatwe fotki), a że akurat ta mi jako tako wyszla postanowiłem się pochwalić (wiem, wiem przemawia przeze mnie wrodzona skromność). No więc, oto dowód, że nadal nad swoimi face'makerskimi umiejętnościami pracuje:

3
IPB Image

pozdrawiam

Jakosciowo super. no i na podstawie fotki mozna stwierdzic
ze podobienstwo tez niezle wink.gif
luke
QUOTE(Mortin @ Jan 25 2007, 19:21:05) [snapback]116307[/snapback]

no niezle
moze zrob teraz mordke jakiegos pilkarza?
pozdro

Myślę, że jeszcze potrenuję na łatwych fotkach kumpli, bo mimo wszystko nie do końca jestem jeszcze zadowolony z jakości moich prac. Poza tym obiecałem im to smile.gif Pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
Bo0os
dla mnie genialna twarz!

powodzenia w dalszej pracy
luke
Zrobiłem kolejnego kolegę i zamieszczam od razu jego foto:
IPB Image

Tylko jakoś nie umiem zrobić dobrego bmp na czole :/ No nic, proszę, oceniajcie:

4
IPB Image

pozdrawiam
matthew
QUOTE(luke89 @ Jan 25 2007, 21:38:22) [snapback]116408[/snapback]

Zrobiłem kolejnego kolegę i zamieszczam od razu jego foto:
IPB Image

Tylko jakoś nie umiem zrobić dobrego bmp na czole :/ No nic, proszę, oceniajcie:

4
IPB Image

pozdrawiam

i jakość i podobieństwo na najwyzszym poziomie.
pozdro wink.gif
ComeBack
Fajnie fajnie;)
POZDRAWIAM;)
Dominoz
Moze zrob wreszcie jakiegos pilkarza...
Ale nie takiego, ktory jest w grze... xD

Ladny face,pozdro!
luke
Postanowiłem dokończyc Schmeichela którego zacząłem. Proszę o komenty i piszcie co poprawic smile.gif

preview
IPB Image
BoBaN
nawet nawet ta mordka, to syn petera??
bilak
taaaaaa
to jego syn

co do twarzy to nie podoba mi sie
pokaz fote
luke
Robiłem go z dwóch fot, jednak nadal nie moge sobie wyobrazic go jak wygląda sad.gif . Dlatego może się wam nie podoba. Piszcie co poprawic! Oto te fotki:
IPB Image
IPB Image
luke
Zrobiłem kolejnego kolegę. Oto jego zdjęcie:
IPB Image

Jestem dumny z tej pracy ponieważ to moje pierwsze włoski smile.gif (on takie ma nacodzien, a nie takie jak na fotce).
Oczywiście proszę o komentarze, których u mnie jak na lekarstwo sad.gif

kolega 5
IPB Image
olo
dobraq twarz, wloski tez ujda ale popraw laczenie z czolem wink.gif
Dominoz
Do fotki podobny smile.gif
Robisz postepy- mysle,ze warto zrobic juz jakiegos pilkarza xD
Pelas
zgadzam się z Dominozem. Myślę że zbierasz tak mało komentów ponieważ nie robisz piłkarzy. Bo tak szczerze mówiąc chuj mnie obchodzą twoje ziomki^^. Dlatego może skrobnij jakiegoś piłkarza
BoBaN
Powiem Ci tyle, że jak na początkującego facemakera to najlepiej Ci wychodzą twarze twoich kumpli, moze zasłyniesz z tego, że bedziesz robił twarze userów tego forum..
Dominoz
QUOTE(BoBaN @ Jan 28 2007, 21:13:05) [snapback]117402[/snapback]
moze zasłyniesz z tego, że bedziesz robił twarze userów tego forum..

Luke- jakby co, moge fotke Ci dac xD
Chetnie powierze komus zrobienie mojego fejsa biggrin.gif
Ten w edit mode mnie nie satysfakcjonuje biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.