walczu
Jan 21 2005, 12:06
Chcę was troszkę wprowadzić w klimat ligi polskiej, ktòrą właśnie tworzymy. Będę w tym temacie pokazywał stroje, ktòre (najprawdopodobniej) pojawią się w patchu. Chciał bym żebyście mi tu dawali jak najlepszej jakości zdjęcia strojòw dla drużyn z pierwszej polskiej ligi.
Na początek komplecik strojòw Amici Wronki:
PogonMKS
Jan 21 2005, 12:11
super stròj pavlos a by tak dalej jak już zrobiłeś jakieś stroje to dawaj wrzucaj je na forum te tak jak amice wrzucaj!!
walczu
Jan 21 2005, 12:41
Teraz Cracovia Krakòw:
PogonMKS czlowieku wyluzuj, nie udostepnimy tego przed wypuszczeniem patcha musisz czekac
walczu
Jan 21 2005, 16:59
GKS Katowice:
Stroje bramkarskie będą poprawione.
no łądnie ładnie...
ten patch to bedzie full wypas:D
Jocker
Jan 21 2005, 20:44
no no jestem bod dużym wrażeniem mam teraz pytanko cfzy stroje Legii też będziecei przerabiać chodzi mi o bramkarskie bo te co są teraz to są kiepskie i wogle nie podobne
walczu
Jan 21 2005, 23:44
Legia Warszawa:
walczu
Jan 22 2005, 10:55
I Wisła Krakòw. Kołnierzyki na strojach: wyjazdowy i dwa bramkarskie mają złe kolory. Oczywiście poprawie to. Poprawie też barki na bramkarskich, bo strasznie szpecą stròj. Więc nie narzekać na te dwa elementy.
P@wlos mam tylko małe ale co do strojòw Legii mianowicie ten canal + na strojach bramkarskich jest pod znaczkiem adidasa , więc troche musisz go na prawo dać PS.

sorry ze sie czepiam ale jak super Patch to super:):]
Aa i jeszcze jedno na wszystkich strojach Legii po prawej stronei spodenek jest napis canal+ a na drugie znaczek Adidasa a na koszulkach po lewej stronei na rękawie jest znaczek LOT-u a po prawej znaczek adidasa:)
tylko bedzie 1 liga? bo bym bardzo prosil o RUCH CHORZOW ;] jak ktos by zrobil to z gory thx
PS na kiedy jest planowanie wydanie tego patcha?
P@vlo$ żyjesz???

mam pytanie troche inne ale tu je zadam powinienes znac na nie odpowieć czy w tym nowym patch bedzie estadio WP jak tak to ja moge sprobować w czyms pomòc robienie flag czy czegos tam pozdrawiam
kucharz
Jan 23 2005, 00:03
Cytat
tylko bedzie 1 liga? bo bym bardzo prosil o RUCH CHORZOW ;] jak ktos by zrobil to z gory thx
:? tylko pierwsza liga :!: :!: P.S. watpie aby ktos na Twoje zamowienie zrobil Ruch Chorzow......moze sie myle :roll: pozdro

Cytat
dokuja mnie takie wypowiedzi
TYLKO 1 LIGA
nie jeszcze robimy 2 i 3
walczu
Jan 23 2005, 10:57
Cytat
Aa i jeszcze jedno na wszystkich strojach Legii po prawej stronei spodenek jest napis canal+ a na drugie znaczek Adidasa a na koszulkach po lewej stronei na rękawie jest znaczek LOT-u a po prawej znaczek adidasa:)
Spodenki są zrobione tylko na screenach nie widać

. Na rękawach to z obu stron jest lot. Pisałem, że to wersje beta. W patchu wszystko będzie wypasione na maxa
Cytat
Co znaczy "tylko pierwsza liga". Wiesz ile to roboty? Powinieneś mòwić "Aż pierwsza liga", a jak ci rucha zabraknie to se doròb w Edit Mode <ściana>
no to good z tymi strojami Legii . POZDRO
Stęga64
Jan 23 2005, 13:30
przy strojach GieKSy dało by rade pomniejszyc troche napis D*****??
walczu
Jan 23 2005, 20:50
Będzie pomniejszony
Powiem tak panowie....pysznie to się zapowiada.....
walczu
Jan 24 2005, 17:17
Jak moge to tak w skròcie... Nie lada czekolada ;]
Young_KSC
Jan 24 2005, 17:35
Fajne te stroje Pasòw dobra robota
kucharz
Jan 24 2005, 17:50
walczu
Jan 24 2005, 19:46
Znowu miodzio, tylko ten drugi bramkarz w tym niebieskim, może być mniej jaskrawy? Bo jak w nocy będe grał to mnie oczy będą boleć

Ogòlnie znowu wypas, ale Giza będzie chodził... Jak przeciąg!
walczu
Jan 24 2005, 22:26
Co do Legii nie mam zastrzeżeń, chociaż te zielone to mi się ogòlnie nie podobają same w sobie, ale odwzorowanie jest całkiem porządne ;]
walczu
Jan 24 2005, 22:46
Cytat
ogòlnie nie podobają same w sobie
To już nie moja wina, że adidas tak zaprojektował
P@vlo$
pokazesz Gòrnika:D

? o ile masz juz?
walczu
Jan 25 2005, 11:22
Narazie będzie Polonia, następnie Wisła K, potem GKS. Po nich mogę dać Gòrnika Z.
walczu
Jan 25 2005, 13:17
gutted
Jan 25 2005, 19:02
czas na moje 5 groszy: oto stroje mojego autorstwa dla:
zaglebia lubin:
groclinu:
pogoni:
walczu
Jan 25 2005, 19:08
Brawo czekamy na dospel i groclin :]
Stęga64
Jan 25 2005, 19:14
Cytat
Brawo czekamy na [b]dospe[b]l i groclin :]
wrrrr :roll:
gutted
Jan 25 2005, 19:41
GKS Katowice:

zaden tam dospel ;p
kucharz
Jan 25 2005, 20:05
stroje Dyskobolii bardzo dobre..... a co z ubrankami dla bramkarzy :wink: ??

gutted
Jan 25 2005, 20:14
sie zrobi

liberda w adidasach gra, wiec zrobie komplecik pod niego
walczu
Jan 25 2005, 20:45
Ładne kitsy. Dziękuj za loga
stroje gutted-a jak i p@vlo$-a bardzo ładne i nie mam im nic do zarzucenia. Oby tak dalej chłopaki, POOZDRO fo all. patch bedzie super.
gutted
Jan 25 2005, 21:34
dzieki P@vlo$
walczu
Jan 25 2005, 21:40
Domowy bramkarski stròj dla Pogoni Szczecin :wink:
Cytat
stroje gutted-a jak i p@vlo$-a bardzo ładne i nie mam im nic do zarzucenia. Oby tak dalej chłopaki, POOZDRO fo all. patch bedzie super.
Oj będzie, będzie...
Cytat
Cytat
Brawo czekamy na [b]dospe[b]l i groclin :]
wrrrr :roll:
Sorry... GKS KATOWICE :wink:
Jeszcze na dobre zakończenie dnia prezentuję mòj ukochany klub (Legię Warszawa) ja też kocham ten klub a co do tych strojòw Legii to nawet gdy by były chujowe to bym powiedział ze zajebiste ale i tak duża powaga widac małe trza zrobic poprawki ale widze ze juz nieco poprawiles tak się tylko zastanawiam p@wlos moze lepiej na czerwone zmienic zamiast tych zielonych bo są takie jekies dziwne chodzi mi o oglonie nawet realnie lepsze czerwne no ale ty tu żądzisz . A co do strojòw poloni,..... to juz wiesz pewnie jakie moje zdanie jest ja niewiem wogole po co ona jest w tym patch dla mnie ta drużyna nie istnieje Pozdrawiam
A właśnie mam małą prośbe , jak byś miał chwile wolnego czasu to napisz do mnie na gg bo chiałbym bardzo miec Zagłębie Sosnowiec jak bys mògł zrobić to bym ci chyba krate browaròw postawił , a jak ci sie nei bedzie chciało to wal na gg i mnei nauczysz jak te stroje zrobić PS, zawsze moge w czymś pomòc to jak coś to wal na gg pozdro
walczu
Jan 25 2005, 22:48
Odezwe się i pewnie zrobię, ale dopiero jak skończę wszystkie do lp2005
Zagłębie miodne ;] Mam pytanko czy w składach będziecie robić młodych? Taki jeden z Głogowa poszedł do Lubina, koleś jest zajebisty nie powiem hehe ;]
gutted
Jan 25 2005, 23:33
zobaczymy, jak bedzie wygladala sprawa skladow ( 100%-towe transfery itd. ) w momencie gdy zaczniemy brac sie za tworzenie druzyn;P
walczu
Jan 26 2005, 10:19
gutted
Jan 26 2005, 10:47
dobra robota, majstersztyk ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.