Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
Po 3 tygodniach pracy wydaję wersję beta OF mojego autorstwa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Chodzi o to żeby werja do patcha była idealna wink.gif wink.gif.Liczę na wasze szugestie i ocenki rolleyes.gif

http://www.sendspace.com/file/019eff

ZAWARTOŚĆ:
Bundesliga
Wszystkie transfery ze styczniowego okienka transferowego
3 polskie drużyny :Wisla,LEgia,Korona.
Klasyczni zawodnicy zamienieni na młode perełki.
ITD ITD ITD

Niektóre twarze są slabiej zrobione iż tongue.gif posiadam je w feceserverze wink.gif
.:KUNA:.
to daj swojego faceservera prosze.
E 9
Face i Hair server będzie dołączaony do patcha wink.gif wink.gif

rolleyes.gif ocenki mile widziane
Rand
Po wstepnych oględzinach jest dobrze, praktycznie wszystkie transfery są uwzględnione (bynajmniej żadnego braku nie zauważyłem).
moje malutkie zastrzeżenia to:
niektórzy mają źle przypisaną główną pozycję (pozycja jest uwzględniona ale nie jako głowna) np Oddo, Grosso, Zanetti to są właściwie obrońcy z możliwością gry na pomocy nie odwrotnie.
Może sie myle ale Cesar (pomocnik, nie bramkarz!) odszedł z Ineru już w lato, choć moge nie wiedziec o jego jakims powrocie.
Z racji że dokładnie spojrzałem na skład Barcy tak mi sie rzuciło że Ronaldinho ma mniejszą celność strzału niż Gudjohnssen (tylko że Guddy marnuje sytuacje, a Ronnie jest najlepszym strzelcem Barcy:P) ale to szczegóły, tak więc wstępnie moja ocena to bdb smile.gif 8/10 jak kto woli.
PS. No właśnie zapomniałbym, wciąż cos mi nie pasuje z tą predkoscią, i przyspieszeniem, jak to jest że np taka Korona nie ma żadnego biegacza, ktoś powinien miec wiecej niż ten speed 76. Zresztą to samo jest z paroma perełkami, to że młodzi to nie znaczy że wszyscy są wolni. Szybkości cieżko sie nauczyć, moza ją co najwyżej poprawić. Tak więc taki Bojan Krkić jest np. troszke szybszym zawodnikiem. A Błaszczykowski czy Brozek, grali na arenie miedzynarodowej wiele razy i jakoś nie widziałem by wlekli sie za rywalami. Wrecz przeciwnie byli czesto szybsi od nich :]
E 9
Dzięki Rand za rady ;* ;* sie poprawi sie jak znajdę wiecej czasu bo teraz zmienilem klub i jest troszq spraw do zalatwienia wink.gif Pozdro

Dawać dalej z komentarzami co tak malo sad.gif rolleyes.gif
szolpas
QUOTE(E 9 @ Feb 13 2007, 18:40:35) [snapback]122249[/snapback]

Dzięki Rand za rady ;* ;* sie poprawi sie jak znajdę wiecej czasu bo teraz zmienilem klub i jest troszq spraw do zalatwienia wink.gif Pozdro

Dawać dalej z komentarzami co tak malo sad.gif rolleyes.gif

Przenieście jeszcze Cavenaghiego z Celty Vigo do Bordeaux bo niewiem czemu ale on tam właśnie jest wink.gif
E 9
heh u mnie jest w Bordeaux dry.gif dry.gif

EDIT:Sprawdzałem u mnie jest w Bordeaux a nie w Celcie nie wiem ocb. dry.gif
wali-góra
pobrałbym gdyby była ornage ekstraklasa
BoBaN
chciałbym zobaczyc kolejne screeny;) narazie ciekawie sie zapowiada:)
szolpas
QUOTE(E 9 @ Feb 13 2007, 18:50:18) [snapback]122255[/snapback]

heh u mnie jest w Bordeaux dry.gif dry.gif
EDIT:Sprawdzałem u mnie jest w Bordeaux a nie w Celcie nie wiem ocb. dry.gif

Teraz na nowo ściągnołem OFa i zobaczyłem i musiało mi sie coś popier****c biggrin.gif

QUOTE(szolpas @ Feb 13 2007, 19:13:11) [snapback]122266[/snapback]

Teraz na nowo ściągnołem OFa i zobaczyłem i musiało mi sie coś popier****c biggrin.gif

I jeszcze mam jedną uwagę odnośnie taktyk bo zauważyłem np.w Realu Madryt taki Van Nistelrooy i Raul są ustawieni tak samo,a przecież taki RvN to to jest typowy snajper i on powinien byc ustawiony przed Raulem który sie często wraca i rozprowadza sytuacje smile.gif smile.gif smile.gif !!!
EbonH4wK
Możesz napisać jakież to są te młode perełki smile.gif ??
E 9
QUOTE(EbonH4wK @ Feb 13 2007, 19:31:18) [snapback]122271[/snapback]

Możesz napisać jakież to są te młode perełki smile.gif ??

-Chuli Vazquez
-Olivier Moussima
-Thiago Alcantara
-krkic
-3 polacy z realu
-Dennis krol
-Mariusz Gogol
-i wiele wiecej sciagnij i zobacz biggrin.gif biggrin.gif
arm
Odnośnie Cesara z Interu to latem Inter wypożyczył go do Brazylii - nie pamiętam gdzie - a teraz od stycznia gra on w Livorno.
bilak
niezbyt mi sie podoba pomysł z "młodymi perełkami" bo oni raczej bedą jeszcze mieli swoje szanse wink.gif
Beny13
a Bale jest? Perełki to dobry pomysl;p

a Bale jest? Perełki to dobry pomysl;p
maku1988
Tworze własnego OFa w którym mam zamiar mieć dwie polskie drużyny a mianowicie Legie i Wisłe jednak nie posiadam ich herbów dlatego mam prośbę aby (jeślibyś mógł) zamienić herb boca juniors na Wisły i river plate na Legii chodzi mi o takie herby jakie masz we własnym OFie

http://www.sendspace.com/file/h3ip5s - link do mojego OFa

Z góry dzięki
szolpas
QUOTE(maku1988 @ Feb 13 2007, 21:34:16) [snapback]122334[/snapback]

Tworze własnego OFa w którym mam zamiar mieć dwie polskie drużyny a mianowicie Legie i Wisłe jednak nie posiadam ich herbów dlatego mam prośbę aby (jeślibyś mógł) zamienić herb boca juniors na Wisły i river plate na Legii chodzi mi o takie herby jakie masz we własnym OFie

http://www.sendspace.com/file/h3ip5s - link do mojego OFa

Z góry dzięki

MASZ http://www.sendspace.com/file/v9ilk0 smile.gif
kostek
Pomysł z młodymi piłkarzami zajebisty.
Visi0n
jeszcze face server i kitserver i będzie git :]
wali-góra
QUOTE(..::BILAK::.. @ Feb 13 2007, 21:07:28) [snapback]122323[/snapback]

niezbyt mi sie podoba pomysł z "młodymi perełkami" bo oni raczej bedą jeszcze mieli swoje szanse wink.gif

zgadzam sie
Rand
a mi sie ten pomysł podoba, uatrakcyjni gre w master League, po za tym wkurza mnie że grając Master League pełno jest tych starych gwiazd, są zasilne tongue.gif a tak przynajmniej bedzie ich o pare mniej :] Wiem że można wyłaczyc opcję gry z tymi starymi gwiadami ale wsród nich mam też pare perełek jak Kerlon i nie chciałem ich tracić wink.gif
lala6000
dla mnie wystarczy sie pobawic tylko ze speedem i przyspieszeniem...ale temat byl juz poruszany a tak to git( w koncu ktos zauwazyl ze saviola to gracz klasowy tongue.gif )
maku1988
Dzięki za herby
E 9
Jutro nie idę do szkoły więc postanowilem się troszq pobawić z OF'em biggrin.gif biggrin.gif
Na początek udało mi się znaleźć fotkę Gillesa Sunu więc go wyczminilem tongue.gif tongue.gif

Oto i On tongue.gif
IPB Image

Opinie rolleyes.gif
E 9
QUOTE(BoBaN @ Feb 13 2007, 19:09:06) [snapback]122265[/snapback]

chciałbym zobaczyc kolejne screeny;) narazie ciekawie sie zapowiada:)

Napisz co chcesz zobaczyć a zrobię je wink.gif wink.gif POzdro

PS:Sorki że post pod postem rolleyes.gif
Orange_91
QUOTE(E 9 @ Feb 15 2007, 19:58:37) [snapback]122907[/snapback]

Jutro nie idę do szkoły więc postanowilem się troszq pobawić z OF'em biggrin.gif biggrin.gif
Na początek udało mi się znaleźć fotkę Gillesa Sunu więc go wyczminilem tongue.gif tongue.gif

Oto i On tongue.gif
IPB Image
Opinie rolleyes.gif

Mnie zastanawia jedna zecz jak ty robisz te screnny ze one sa takie pixelowate.
Beny13
e9 zrog Geatha Bale
Pro player
OF fajny,tylko że u mnie psuje wszystko!!
Sam mam już też troche gwiazdek porobionych!!
I twój OF tylko u mnie miesza!!

PS.Mam takie pytanie czy ma ktoś OFa(może byc własnej produkcji), żeby była Orange Ekstraklasa, ale za Eredivisie, a nie za Bundeslige?!-bo Eredivisie jest słaba- i wolałbym sie jej pozbyc a nie Bundesligi!! wink.gif mad.gif
rosiaktotti
Pro player :nastepna wersja OE Patcha bedzie wlasnie tak wygladala.Czyli za eredivicie bedzie OE a za other C Bundes liga smile.gif
BoBaN
QUOTE(E 9 @ Feb 15 2007, 20:34:47) [snapback]122931[/snapback]

Napisz co chcesz zobaczyć a zrobię je wink.gif wink.gif POzdro
PS:Sorki że post pod postem rolleyes.gif

pokaż mi screeny Realu Madryt:)
wali-góra
QUOTE(Pro player @ Feb 17 2007, 08:58:37) [snapback]123276[/snapback]

PS.Mam takie pytanie czy ma ktoś OFa(może byc własnej produkcji), żeby była Orange Ekstraklasa, ale za Eredivisie, a nie za Bundeslige?!-bo Eredivisie jest słaba- i wolałbym sie jej pozbyc a nie Bundesligi!! wink.gif mad.gif

więc niedługo będzie OE patch v.2 i wnim będzie dokładnie takk....
E 9
QUOTE(BoBaN @ Feb 17 2007, 12:10:04) [snapback]123360[/snapback]

pokaż mi screeny Realu Madryt:)

JAk sobie król życzy biggrin.gif xD
IPB Image
IPB Image

NApisz co chcesz dokładniej tzn.kogo i co biggrin.gif biggrin.gif

PES tongue.gif : Po zakończeniu prac nad tą wersją planuje dodać do next wersji ukochany zespól (J)agiellonii i młode gwiazdki z MOSP'u Jagiellonii czyli szkółki piłkarskiej w której sam gram biggrin.gif biggrin.gif.JAkie są wasze opinie na ten temat???
Beny13
e9 zrobis Bale ??
E 9
QUOTE(beny13 @ Feb 17 2007, 14:05:51) [snapback]123420[/snapback]

e9 zrobis Bale ??

PEwnie że zrobie ale podaj mi jego dane:Wzrost,Waga,Wiek i jakąś fotkę gdzie dośc dobrze widać twarz i buty wink.gif.No i klub w którym gra:D.Wal szybko to dziś zrobie wink.gif
BoBaN
eDsoN chodzi mi o wychowanków Realu, masz ich zrobionych?? jeśli nie to moge Ci przesłac swojego ofa, tam mam Real Madryt B zamiast Bayernu w others bo mam go w Bundeslidze i mi nie był potrzebny.
Jak chcesz to Wrzuce gdzies na server. Tam wzrost, wiek, waga są prawidłowe. Wygląd tez bróbowałem w Edit Mode. Zapodac??
E 9
QUOTE(BoBaN @ Feb 17 2007, 14:38:42) [snapback]123451[/snapback]

eDsoN chodzi mi o wychowanków Realu, masz ich zrobionych?? jeśli nie to moge Ci przesłac swojego ofa, tam mam Real Madryt B zamiast Bayernu w others bo mam go w Bundeslidze i mi nie był potrzebny.
Jak chcesz to Wrzuce gdzies na server. Tam wzrost, wiek, waga są prawidłowe. Wygląd tez bróbowałem w Edit Mode. Zapodac??

Mam kilku wychowanków biggrin.gif biggrin.gif zaraz walne screeny wink.gif
BoBaN
okey spoko, ogołem jakbyś miał problemy co do edycji Realu, doboru mord, i statystyk to wal do mnie, Realem zajmuje sie od 11 lat wiem o nim Sporo;p
E 9
Spoko na pewno skożystam ;* wink.gif

Młode gwiazdy Królewskich:
Juan Mata - IPB Image
Kamil Glik - IPB Image
Krzysztof Król - IPB Image
Sz. Matuszek - IPB Image
David Moreno - IPB Image
A. Bueno - IPB Image

POzDrO biggrin.gif biggrin.gif Boban czekam na twoje opinie wink.gif i może nowe gwiazy do zrobienia.
BoBaN
Masz w Realu Torresa, De La Reda, Nieto?

Pozniej wrzuce Ci swojego ofa to tam skrobnij z niego Castille.

Edit:
Jak już wspominałem link>>
http://www.speedyshare.com/341694510.html
E 9
QUOTE(BoBaN @ Feb 17 2007, 15:31:48) [snapback]123473[/snapback]

Masz w Realu Torresa, De La Reda, Nieto?

Pozniej wrzuce Ci swojego ofa to tam skrobnij z niego Castille.

Edit:
Jak już wspominałem link>>
http://www.speedyshare.com/341694510.html

Myślałem nawet sam o zrobieniu całej Castilli wink.gif
Mam M.Torresa i De La Red'a a Nieto narazie nie mam.

Co myślicie o tym OF'ie z JAgą???
Szarzan
E9 dasz rade wrzucic swojego faceservera pod tego OF-a ? Pozdro.
E 9
Dam rade wink.gif wink.gif narazie nie mam zbytnio wiele twarzy ale jest ich sporo.Przypomnij mi jutro i ci wrzuce po szkole face i hair biggrin.gif.Ale muisz mi przypomniec wiec napiszesz tu ok wink.gif???

Zero komentarzy na temat wersji 2.0 z Jagą i dodatkami???? rolleyes.gif ph34r.gif
BoBaN
Ja wole wersje z Castilląsmile.gif
E 9
Spoko pomyślimy też nad Castilla.A posiadasz może stadion Castilli???Chociaż chyba go nie ma sad.gif
BoBaN
Właśnie nie mam kurcze tego stadionu. szukam go już od dłużego czasu i nic nie moge znalesc.

Wiem że stadion napewno istnieje. I z tego co się orientuje to nosi imie Alfredo Di Stefano. Otworzyli go chyba miedzy sezonami.
E 9
A skąd wiesz że on juz powstał???Wiem że ten stadion to ten wink.gif wink.gif o którym piszesz bo oglądam mecze Castilli.
BoBaN
Powstawł napewno, bo czytam dużo artykułów;) na róznych stronach Realu, fotorelacje filmy, programy itp. Przez całe wakacje miałem dostęp do Realmadrid TV to nie odchodziłem od tv jak nie miałem nic do roboty;p
E 9
QUOTE(BoBaN @ Feb 18 2007, 21:39:36) [snapback]123903[/snapback]

Powstawł napewno, bo czytam dużo artykułów;) na róznych stronach Realu, fotorelacje filmy, programy itp. Przez całe wakacje miałem dostęp do Realmadrid TV to nie odchodziłem od tv jak nie miałem nic do roboty;p

Wiem że powstal ale chodzi mi o wersję pod PESA wink.gif ajajajaj tongue.gif.B.ładny stadion wiem bo tęz oglądam Real madrid tv.Pozdro
E 9
Chłopaki dziś i mam zamiar dokończyć wersję 1.0 Of by E9 tongue.gif więc piszcie co zrobić bo na tą wersję to będzie koniec.Zaczynam działać i 16 30 więc pisac!!!

EDIT:Zero wskazówek ph34r.gif zero nowości.
Ze swojej strony uaktualnilem mniej ważne lub ważne transfery:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Wieczorem download sad.gif

Plany na wersje 2.0:
-JAgiellonia
-Jakaś drużyna z Ameryki Płd (chyba Internacional)
-nowe perełki

Sugestie na wersje 2.0 mile widziane.
BoBaN
Z ligi brazylijskiej proponuje jakieś 2 dróżyny, najlepiej te w których grają Kerlon, Carlos Alberto
pozniej dodam liste utalentowanych graczy których potrzeba w PESie:)

http://www.cmrev.com/fm2006/talenty/napastnicy.html

eDsoN mam nadzieje ze poczytasz o tych zawodnikach co nieco i wybierzesz najlepszych:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.