Po wstepnych oględzinach jest dobrze, praktycznie wszystkie transfery są uwzględnione (bynajmniej żadnego braku nie zauważyłem).
moje malutkie zastrzeżenia to:
niektórzy mają źle przypisaną główną pozycję (pozycja jest uwzględniona ale nie jako głowna) np Oddo, Grosso, Zanetti to są właściwie obrońcy z możliwością gry na pomocy nie odwrotnie.
Może sie myle ale Cesar (pomocnik, nie bramkarz!) odszedł z Ineru już w lato, choć moge nie wiedziec o jego jakims powrocie.
Z racji że dokładnie spojrzałem na skład Barcy tak mi sie rzuciło że Ronaldinho ma mniejszą celność strzału niż Gudjohnssen (tylko że Guddy marnuje sytuacje, a Ronnie jest najlepszym strzelcem Barcy:P) ale to szczegóły, tak więc wstępnie moja ocena to bdb

8/10 jak kto woli.
PS. No właśnie zapomniałbym, wciąż cos mi nie pasuje z tą predkoscią, i przyspieszeniem, jak to jest że np taka Korona nie ma żadnego biegacza, ktoś powinien miec wiecej niż ten speed 76. Zresztą to samo jest z paroma perełkami, to że młodzi to nie znaczy że wszyscy są wolni. Szybkości cieżko sie nauczyć, moza ją co najwyżej poprawić. Tak więc taki Bojan Krkić jest np. troszke szybszym zawodnikiem. A Błaszczykowski czy Brozek, grali na arenie miedzynarodowej wiele razy i jakoś nie widziałem by wlekli sie za rywalami. Wrecz przeciwnie byli czesto szybsi od nich :]