QUOTE(WMM @ Apr 1 2007, 14:36:24) [snapback]135356[/snapback]
Dobra już wszystko dziala. Poprostu w GGS nie nacisnąłem na bina i nie wybrałem export selected files to.
Ale ze mnie gapa
Ale ciągle niewiem jak robić te włosy w o edit . Co trzebga nacisnąć żeby w tym oedit zamiast modelu twarzy był model głowy

W ggsie wyjmujesz bina włosów (czyli całej głowy), a nie twarzy. W Pes/oedit converterze dajesz open i wskazujesz miejsce bina włosów.
QUOTE(WMM @ Apr 1 2007, 17:26:08) [snapback]135403[/snapback]
Czy wam teą oedit sie troche tnie , czy to ja mam takiego słabego kompa??
Jak np. zaznaczam jedną krope i ją przesywam to po sakiś 2 sekundach widać gzie sie przesuneło.

Wina kompa, a raczej lub jego zaśmiecenia lub uruchomienia zbyt wielu aplikacji naraz. Też tak mam jak włącze Pesa, countera, gg, muze, photoshopa, przegladarke i pare innych aplikacji.
QUOTE(WMM @ Apr 1 2007, 18:44:25) [snapback]135429[/snapback]
Ma ktoś lub wie gdzie jest jakis tutek jak robić włosy w OEdit ???
Z tego co mi wiadomo do robienia włosków tutka z OEdita nie ma (ale w czym tutaj ma być problem to nie wiem, że Ci potrzebny tutorial)
QUOTE(WMM @ Apr 3 2007, 18:42:47) [snapback]135841[/snapback]
Czy do robienia włosów w OEdit trzeba mieć jakąś inną wersje niż ten do robienia twarzy??

Nie.
QUOTE(WMM @ Apr 3 2007, 18:52:57) [snapback]135847[/snapback]
Hola hola . Gdyby ktos był tak uprzejmy i odpisał na pierwszy z tych czterech pod rząd tobym nie pisał następnych . Czy to takie trudne pytanie dla zawodowych facemakerów czy poprostu niechce wam sie odpisywać. A może ty MAT92 mi na to pytanie odpowiesz wtedy nie bedziesz sie miał już czego czepiać.

Ja jestem na tyle uprzejmy, że odpisuje, jednak następnym razem używaj funkcji Edytuj, bo % za takie coś się dostaje.