Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [tutorial] Tworzenie Strojów Do Pes 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
GooFy
Wiem że kits który mi wyszedł nie sięga do pięt comebackowi czy torinowi ale kilka osób ładnie poprosiło tongue.gif no i chciałem pokazać jak się robi szycia bo wielu początkujących kitsmakerów ma z tym problem.
Więc tak miałem taką teksturkę:

Zrobiłem z niej to:

A taki wyszedł mi kits:

Tam na końcu zmniejszyłem sobie kitsa do rozmiarów 512x256 ale jak ktos chce mieć HD to niech sobie zostawi 1024x512
No i tu macie Tutorial
kroczek
Cytat(GoooooFy @ Jun 8 2007, 22:46:44) [snapback]152880[/snapback]
Wiem że kits który mi wyszedł nie sięga do pięt comebackowi czy torinowi ale kilka osób ładnie poprosiło tongue.gif no i chciałem pokazać jak się robi szycia bo wielu początkujących kitsmakerów ma z tym problem.
Więc tak miałem taką teksturkę:

Zrobiłem z niej to:

A taki wyszedł mi kits:

Tam na końcu zmniejszyłem sobie kitsa do rozmiarów 512x256 ale jak ktos chce mieć HD to niech sobie zostawi 1024x512
No i tu macie Tutorial

No calkiem calkiem ten kits.
Flisak
Oj! Ty byś tylko tutorjale robił tongue.gif Żart tongue.gif Jeszcze nie ściągnąłem, ale i tak umiem robić szycia. Choć może czegoś nowego się nauczę laugh.gif
HugoJorg
Niestety ja nie moge sie po?apac w tym ju? na pocz?tku sie gubie i mi ?le wszystko wychodzi:(

Ogólnie witam wszystkich forumowiczów....

A mam pytanie czy nie ma jakiego? polskiego tutoriala do robienia kitsów do pesa6??
coley
Cytat(HugoJorg @ Jun 9 2007, 18:37:10) [snapback]153094[/snapback]
Niestety ja nie moge sie po?apac w tym ju? na pocz?tku sie gubie i mi ?le wszystko wychodzi:(
Ogólnie witam wszystkich forumowiczów....
A mam pytanie czy nie ma jakiego? polskiego tutoriala do robienia kitsów do pesa6??

jest off course
w wykonaniu Torina, poszukaj na forum gdzies jest
a tak wogóle to witamy wink.gif

P.S.
"fajny" avek ph34r.gif
HugoJorg
ale nigdzie na necie nie moge znalezc polskiego tutoriala:(

A awek to polski mundur nie niemiecki bo z takimi podejrzeniami tez sie spotatkalem

Prosze o pomoc w sprawie tut.
Liver
sorry, że odświeżam temat wink.gif ale ma ktoś może ten tutek ? a jak tak to mógłby wstawić na downloada ?
artysta germanista
tutorial możesz pobrać klikając tutaj
Dorin
DEL
stoproTypeK
Cytat(e_adrian @ Dec 15 2007, 16:15:36) *
tutorial możesz pobrać klikając tutaj

goofy czy moglbys wrzucic swoj tutorial jeszcze raz bo ten z linku powyzej pobiera sie do pewnego momentu i przestaje nagle i po rozpakowaniui archiwum jest niepelne

P.S. juz nie trzeba
dudekd55
dopisuję się i proszę o podesłanie mi jakiegoś tutka do robienia kitsów (razem z szyciem i najchętniej torina)

pozdro
KYOSUKE
witam wszystkich
mógłby ktoś wrzucić jakis tutorial jak stworzyć kit's bo te już nie działają linki. Prosze niech ktoś wrzuci. rolleyes.gif
GooFy
To dla wszystkich którzy nie zdążyli sciągnąć Tutka. Przestańcie zasypywać mnie pw z pytaniami o Tuta tongue.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.