Wiem że kits który mi wyszedł nie sięga do pięt comebackowi czy torinowi ale kilka osób ładnie poprosiło no i chciałem pokazać jak się robi szycia bo wielu początkujących kitsmakerów ma z tym problem. Więc tak miałem taką teksturkę: Zrobiłem z niej to: A taki wyszedł mi kits: Tam na końcu zmniejszyłem sobie kitsa do rozmiarów 512x256 ale jak ktos chce mieć HD to niech sobie zostawi 1024x512 No i tu macie Tutorial
kroczek
Jun 9 2007, 12:17
Cytat(GoooooFy @ Jun 8 2007, 22:46:44) [snapback]152880[/snapback]
Wiem że kits który mi wyszedł nie sięga do pięt comebackowi czy torinowi ale kilka osób ładnie poprosiło no i chciałem pokazać jak się robi szycia bo wielu początkujących kitsmakerów ma z tym problem. Więc tak miałem taką teksturkę: Zrobiłem z niej to: A taki wyszedł mi kits: Tam na końcu zmniejszyłem sobie kitsa do rozmiarów 512x256 ale jak ktos chce mieć HD to niech sobie zostawi 1024x512 No i tu macie Tutorial
No calkiem calkiem ten kits.
Flisak
Jun 9 2007, 13:05
Oj! Ty byś tylko tutorjale robił Żart Jeszcze nie ściągnąłem, ale i tak umiem robić szycia. Choć może czegoś nowego się nauczę
HugoJorg
Jun 9 2007, 17:33
Niestety ja nie moge sie po?apac w tym ju? na pocz?tku sie gubie i mi ?le wszystko wychodzi:(
Ogólnie witam wszystkich forumowiczów....
A mam pytanie czy nie ma jakiego? polskiego tutoriala do robienia kitsów do pesa6??
coley
Jun 10 2007, 10:55
Cytat(HugoJorg @ Jun 9 2007, 18:37:10) [snapback]153094[/snapback]
Niestety ja nie moge sie po?apac w tym ju? na pocz?tku sie gubie i mi ?le wszystko wychodzi:( Ogólnie witam wszystkich forumowiczów.... A mam pytanie czy nie ma jakiego? polskiego tutoriala do robienia kitsów do pesa6??
jest off course w wykonaniu Torina, poszukaj na forum gdzies jest a tak wogóle to witamy
P.S. "fajny" avek
HugoJorg
Jun 10 2007, 19:54
ale nigdzie na necie nie moge znalezc polskiego tutoriala:(
A awek to polski mundur nie niemiecki bo z takimi podejrzeniami tez sie spotatkalem
Prosze o pomoc w sprawie tut.
Liver
Nov 29 2007, 20:05
sorry, że odświeżam temat ale ma ktoś może ten tutek ? a jak tak to mógłby wstawić na downloada ?
goofy czy moglbys wrzucic swoj tutorial jeszcze raz bo ten z linku powyzej pobiera sie do pewnego momentu i przestaje nagle i po rozpakowaniui archiwum jest niepelne
P.S. juz nie trzeba
dudekd55
Jun 10 2008, 19:49
dopisuję się i proszę o podesłanie mi jakiegoś tutka do robienia kitsów (razem z szyciem i najchętniej torina)
pozdro
KYOSUKE
Jul 24 2008, 21:09
witam wszystkich mógłby ktoś wrzucić jakis tutorial jak stworzyć kit's bo te już nie działają linki. Prosze niech ktoś wrzuci.
GooFy
Jul 25 2008, 20:12
To dla wszystkich którzy nie zdążyli sciągnąć Tutka. Przestańcie zasypywać mnie pw z pytaniami o Tuta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.