Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klinika Dźwięków By Plockiwislak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
plockiWislak
Elo, elo... jestem plockiWislak i pochodzę z grona patchmakerów gier z serii FIFA od EA. Mam wam do zaproponowania kilka miłych dla uszu dźwięków, a mianowicie przyśpiewek do PES. Prawdę mówiąc, przyśpiewki tworzyłem z myślą o FIFA 07, ale przekonwertowałem je do odpowiedniego formatu dla PES. Oto pierwsza propozycja:

Europe Sound Addon 1.0 - zbiór przyśpiewek dla:

-AS Roma
-Atletico Madryt
-Bayern Monachium
-Besiktas Stambuł
-FC Liverpool
-Juventus Turyn
-Napoli
-Olimpique Lyon
-Olimpique Marsylia
-OSC Lille
-PSG
-RC Lens
-Real Madryt
-S. Etienne
-Udinese Calcio
-Werder Brema

Nie wiem, czy wszystkie z wymienionych zespołów są w PES, bo nie gram. Ale jakby co, to proszę o komentarze. Pozdrawiam.

p@blo
Thx.Ja mam wszystkie te zespoly
szołpas
nooo biggrin.gif:D:D dzieki juz pobieram wink.gif
.HuGo.^7^
No no juz pobralem rolleyes.gif
Witam cie na forum!!!
Widze ze znalazlem wreszczie kogos z mojego miasta
Varies.
Zajebi?cie huh.gif,ale jeszcze nie pobralem biggrin.gif
plockiWislak-mog?bys wrzucic same spiewy FC Liverpool?
P.S.Tez jestem z Plocka...Pozdro dla ploczczan tongue.gif
plockiWislak
Dzięki...

CRISS123, czy aby napewno jesteś z Płocka ?? laugh.gif Nie ważne... do tego Liverpoolu dodałem kilka przyśpiewek bonusowo:

FC Liverpool

Varies.
Cytat(plockiWislak @ Jun 15 2007, 13:17:16) [snapback]154563[/snapback]
Dzięki...

CRISS123, czy aby napewno jesteś z Płocka ?? laugh.gif Nie ważne... do tego Liverpoolu dodałem kilka przyśpiewek bonusowo:

Jechaleś kiedys do Sierpca?to mieszkam bliżej Płocka tongue.gif.Dzieki za L'pool'a
krzywapodkowa
mam pytanie
które pliki nale?y podmieni? ?? ( i czy w 0_text czy e_text??)
szołpas
Cytat
00225 | 2 = 00226 | 3 = 00227 | 4 = 00228 | 5 = 00229

Te pliki musisz podmienic w 0_sound , i ile sie nie myle
wink.gif
plockiWislak
Pragnę poinformować wszystkich tych, którzy nie wiedzą, że powstał serwis FIFA, który przedstawia tylko i wyłącznie prace audio do gier FIFA i PES.
Przyśpiewki, Komentarz, PlayListy w menu. Wszystko to u nas. Na FSo, czyli FIFASound. Codziennie nowe zestawy do ściągnięcia od zaraz !!
Najwyższa jakość !! Jesteśmy otwarci na nowych, nawet początkujących, SoundMaker’ów. Wejdź i się przekonaj

PS1. Chętnych ludzi do pracy na największym serwisie tego typu na świecie, prosimy o kontakt gg, lub PW.

www.FIFASound.bnx.pl

PS2. Proszę nie traktować tego ogłoszenia, jako reklamę. Jest to tylko przekierowanie po przyśpiewki. Jesteśmy w każdej chwili gotowi na współpracę z każdym serwisem. Możemy użyczyć przyśpiewek do patchy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.