Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Podłączyć Pada Do Pes-a 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
jarek1989
jak podłączyć pada do PES-a 6 ??? może ktoś wie ?? bo chciałem z kumplami zagrać a jak podłączam pada do kąpa to pes go nie wykrywa sad.gif w PES 5 i PES 4 nie było żadnych problemów!! a tutaj są sad.gif prosze o pomoc z góry dzieks biggrin.gif
Raffels
"Jak podłączyć pada..." - ciekawe sformułowanie. Ale może byś podał "trochę" więcej informacji np. jaki to pad, czy korzystasz z przejściwki itp. bo po tym co napisałeś to nie wiadomo jaki masz w ogole problem...
perONE
musisz podlaczyc pod usb i wejdz w settings---->player2 i ustaw jak chcesz i teraz przed wyborem stron niech twoj kolega wezmie strzla w prawo i bedzie gosp. ty na kompie gosc twoj kumpel na padzie
neo2114
wejdz w windowsie w start, pozniej w programy odszukaj konami->pro evolution soccer 6-> settings
tam wejdz w player 2, gdzie obok napisu device bedzie okienko z lista kontrolerow,rozwin ja, znajdz swojego pada, ewentualnie ustaw sobie klawisze nacisnij ok i graj
jarek1989
no utawialem w player 2 i nic sad.gif
perONE
moze na poczatek wejdz w start--->panel sterowania--->kontrolery gier i sprwadz czy pad wogole dziala
zagadaj do mne na gg to Ci powiem
jarek1989
Cytat(azaris @ Jul 6 2007, 14:17:45) [snapback]161028[/snapback]
moze na poczatek wejdz w start--->panel sterowania--->kontrolery gier i sprwadz czy pad wogole dziala
zagadaj do mne na gg to Ci powiem

pad a nawet 2 działają biggrin.gif bo działają na PES 5 biggrin.gif
P@vel
A 2 padami można grać ??
jarek1989
Cytat(P@vel @ Jul 6 2007, 14:41:52) [snapback]161039[/snapback]
A 2 padami można grać ??

w PES 5 napewno biggrin.gif nawet we 4 kiedyś graliśmy biggrin.gif
krzywapodkowa
można nawet w ósemkę grać
jarek1989
Cytat(krzywapodkowa @ Jul 6 2007, 19:34:15) [snapback]161163[/snapback]
można nawet w ósemkę grać

niesamowite biggrin.gif jak na to wpadles??? blink.gif blink.gif
P@vel
W 5 wiem bo grałem ale w 6??
Kempu
Podłącz pada, jeśli ci wyskoczy że zainstalowano nowy sprzęr to wejdź w settings i weź player 2 i tam u góry ustaw pada, powinno chodzić, jeśli nie to nie wiem o co chodzi.
artysta germanista
a powie mi ktoś gdzie moge 3 pada podłączyc?? lub 2 klawiature??
zgredzik90
da sie jakosci ustawic wibracjkie
Bartolomeus

#3 pada podłączasz i dajesz w ustawieniach 4 player i tam ustawiasz przyciski!

a wibracje w pesie chyba sie nie da ustawic ale nie jestem pewien
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.