Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: =loga Hd By Dj_adriano=
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
dj_adriano
od jakiegos czasu podpatrywałem inne tematy z logami i teraz sam zabrałem się za robienie różnych logosów.. o to pierwsze efekty mojej pracy Postanowiłem robić dwa typy pierwszy raczej zwyczjny
M'brough

WestHam

a te drugi pomysł taki troche bardziej nietypowy dla innych.. wink.gif
Arsenal

ManU

M'brough

mam nadzieje że cos się spodoba i znajdą sie jakies prosby o jakieś loga..
pozdro wink.gif
anthony
Loga całkiem fajne wink.gif
.:KUNA:.
super man utd;]
artysta germanista
a da sie takie loga do pesa wrzucic?? rolleyes.gif rolleyes.gif
frikas
Witam wink.gif dj_adriano
Chcialem sie zapytac czy mozna by bylo zrobic logo Realu Madryt a pod spodem albo jakos fajnie na herbie nazwe klubu z HT : Alma Blanca a pod nazwa mala czcionka data 20.01.2007 . Jak mozesz to napisz numer gg na priva lepiej sie dogadamy;)
dj_adriano
Cytat(e_adrian @ Aug 12 2007, 10:29:16) [snapback]173143[/snapback]

wiesz co..pewnie i się da ale to musiał byś zapytać kogos kto się zna natym jak importować loga bo ja zabardzo nie wiem..
dj_adriano

BoltOn

DeRby
sawyer
Cytat(e_adrian @ Aug 12 2007, 10:29:16) [snapback]173143[/snapback]

Te pierwsze loga trzeba by bylo zmniejszyc na 64x64 i zindeksowac, a te drugie niewiem, moze by poszlo tylko pewnie brzydko by wygladaly tongue.gif
dj_adriano
CheLsea

ManU

tOttENhAM
Jacmen
Bardzo fajne Loga coś nowego wink.gif
TOMaSSon 94
Te loga są zindexowane?
dj_adriano
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 13 2007, 14:39:21) [snapback]173669[/snapback]
Te loga są zindexowane?

nie nie są.. sad.gif

ManCity
TOMaSSon 94
Mógłbyś zrobić pack OE loga?
Tylko naucz się indexować...;/
jano
Ja robie patch, Club Log Patch 2007 rolleyes.gif A indexowac nie jest latwo...Dj_adriano robisz takie loga, a pomysl jak to bedzie wygladac w grze dry.gif wink.gif pozdro
dj_adriano
ej ej ale ktoś ci kazał reklamować sie tu w tym temacie ?! blink.gif dry.gif ..i w ogole czy ja kogos tu zmuszam do wrzucania tych logosów do gry?! dry.gif

AstOn Villa

EvErtOn
jano
Cytat
ej ej ale ktoś ci kazał reklamować sie tu w tym temacie ?! blink.gif dry.gif ..i w ogole czy ja kogos tu zmuszam do wrzucania tych logosów do gry?! dry.gif

Spoko... Fajne loga cool.gif
Ramzik
Całkiem spoko loga, coś nowego, ale jednak chyba użytkownicy woleli by loga do wrzucania do gry wink.gif Poproś o pomoc z indexowaniem jakiegoś doświadczonego logomakera biggrin.gif
Foley
dj adriano czy mógłbyś mi zrobić takie logo do pesa? Bede baaaaaaaardzo wdzieczny!
PS. Loga robisz zaje.....fajne.
Pelas
loga są f pytke ...: skrobinij jeśli możesz coś z CSKA Moskwa...: będe wdzięczny;P
dj_adriano
Cytat(Pitek001 @ Aug 14 2007, 09:31:49) [snapback]173927[/snapback]
dj adriano czy mógłbyś mi zrobić takie logo do pesa? Bede baaaaaaaardzo wdzieczny!
PS. Loga robisz zaje.....fajne.

Cytat(Pelas @ Aug 14 2007, 12:08:22) [snapback]173967[/snapback]
loga są f pytke ...: skrobinij jeśli możesz coś z CSKA Moskwa...: będe wdzięczny;P

CSkA

żąden problem z tymi logami tylko jakby mi ktos powiedział jak je zindexować to też był bym wdzięczny..może tym co to potrafia wydaje sie proste ale ja jednak nie umiem(jak narazie)

LivERPoOL
11A
robisz naprawde fajne loga a i czy dalo by rade zrobic takie logo http://www.centrostal.gda.pl/images/norm/fair_play.jpg tylko ze bez tej "podstawki" tongue.gif

pozdro
dj_adriano
Cytat(alek @ Aug 14 2007, 13:50:38) [snapback]174007[/snapback]
robisz naprawde fajne loga a i czy dalo by rade zrobic takie logo http://www.centrostal.gda.pl/images/norm/fair_play.jpg tylko ze bez tej "podstawki" tongue.gif
pozdro

hmm może być coś takiego??;> bo chyba nic lepszego nie da sie z tego zrobic

pzdr..
LogO faiR PLay
11A
oo bardzo fajnie wyglada jest juz zindeksowane?
Pelas
dziex za logo Cska ... mogę je wykorzystać do prevów??

jeśli tak to czy mógłbyś mi walnąć loga w takim stylu : http://img507.imageshack.us/img507/4815/chelseaom1.png

takich klubów jak : Osasuna Pampeluna, PSV , Barcelona , NEC Nijmegen ... będe wdzięczny....:
dj_adriano
Cytat(alek @ Aug 14 2007, 20:00:42) [snapback]174131[/snapback]
oo bardzo fajnie wyglada jest juz zindeksowane?

no właśnie nie wiem jak zindekoswać sad.gif bo dopiero zacząłem zabawe z logami..
jano
No jak blink.gif Photoshop... 64x64 i kolorki na 128... Pozdro
dj_adriano
Cytat(Pelas @ Aug 14 2007, 20:57:55) [snapback]174145[/snapback]
dziex za logo Cska ... mogę je wykorzystać do prevów??

jeśli tak to czy mógłbyś mi walnąć loga w takim stylu : http://img507.imageshack.us/img507/4815/chelseaom1.png

takich klubów jak : Osasuna Pampeluna, PSV , Barcelona , NEC Nijmegen ... będe wdzięczny....:

NEC

PaMPeLuNa

PSV

BaRCa

Cytat(jano @ Aug 14 2007, 23:45:06) [snapback]174208[/snapback]
No jak blink.gif Photoshop... 64x64 i kolorki na 128... Pozdro

czyli jednak tak jak własnie to robie biggrin.gif a myslalem że tam jeszcze dodatkowo trzeba coś jeszcze zrobić żeby były "zindeksowane"
no ale dzięki Jano pozdro wink.gif
Pelas
dziękuje!!!!
te loga powalają ...>: brawa...:

rozumiem, że mogę je sobie zapożyczyć do swoich prevów....biggrin.gif ??
Foley
Cytat(dj_adriano @ Aug 14 2007, 12:36:37) [snapback]173977[/snapback]
CSkA

żąden problem z tymi logami tylko jakby mi ktos powiedział jak je zindexować to też był bym wdzięczny..może tym co to potrafia wydaje sie proste ale ja jednak nie umiem(jak narazie)
LivERPoOL

DZieki za logo! A zrobisz mi je by pasowało do pes fan editora?
.:KUNA:.
loga swietne ale imo beda zle wygladaly w grze;/
jonhio
ja proszę o logo Bełchatowa z góry dzia
sawyer
Loga bardzo fajne wink.gif
Pelas
witam panownie...>: zrobisz jeszcze logo Realu w takim stylu jak poprzednim??
dj_adriano
Cytat(Pelas @ Aug 15 2007, 11:48:09) [snapback]174285[/snapback]
witam panownie...>: zrobisz jeszcze logo Realu w takim stylu jak poprzednim??

REaL
TOMaSSon 94
A zrobisz Arsenal?
dj_adriano
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 15 2007, 12:05:45) [snapback]174291[/snapback]
A zrobisz Arsenal?

ale takie zwykłe logo czy takie drugie jak np Pelasowi robiłem ;>??
TOMaSSon 94
Cytat(dj_adriano @ Aug 15 2007, 12:01:55) [snapback]174290[/snapback]
REaL

Coś takiego smile.gif
ronaldo_9
jak ktoś może to niech wrzuci loga HD dla ligi angielskiej albo OF-a na nowy sezon z logami HD.
Z góry dzięki
dj_adriano
ArSENaL
jonhio
poproszę o loga wsiły kraków i bełchatowa
TOMaSSon 94
Cytat(dj_adriano @ Aug 15 2007, 12:33:57) [snapback]174309[/snapback]
ArSENaL

Dzięki smile.gif
Pelas
witam...: proszę o logo HD takie jak robiłęś wcześniej dla mnie tylko tym razem ekipy BMW SAUBER:) będe wdzięczny...:
dj_adriano
Cytat(Pelas @ Aug 16 2007, 01:12:36) [snapback]174579[/snapback]
witam...: proszę o logo HD takie jak robiłęś wcześniej dla mnie tylko tym razem ekipy BMW SAUBER:) będe wdzięczny...:

może być cos takiego;>??

bMW SaubER

jano
Sorry dj_adriano ze sie udzielam, ale ogladajac wczesniejsza strone i komentarze podpowiem Ci nie rob takich log bo to naprawde nie bedzie dobrze wygladalo w grze..Ale to tylko moja wskazowka wiec....mozesz mnie olac wink.gif Za to pomysl na loga jest bardzo fajny. Przyznam smile.gif
KSG1946
ale te loga nie muszą być wrzucane do gry. są ładnie zrobione i mogą być wykorzystane w innych celach np można je użyć jako awatar tongue.gif tak jak np logo bmw - chyba nikt go nie wrzuci do gry...
TOMaSSon 94
Tak, tyle żeby je wrzucić do gry trzeba ZINDEXOWAC, a te chyba nie są dry.gif
KSG1946
te prostokątne można łatwo zindexować...
Kowal11

SiEmKa dj_adriano czy możesz zrobić mi to logo tą samą techniką co BMW >>??<< I jak możesz to żeby było w wymiarach 80x80 pixeli.
Pelas
Cytat(jano @ Aug 16 2007, 11:11:30) [snapback]174643[/snapback]
Sorry dj_adriano ze sie udzielam, ale ogladajac wczesniejsza strone i komentarze podpowiem Ci nie rob takich log bo to naprawde nie bedzie dobrze wygladalo w grze..Ale to tylko moja wskazowka wiec....mozesz mnie olac wink.gif Za to pomysl na loga jest bardzo fajny. Przyznam smile.gif

mi akurat są potrzebne do prevów.... i zajebiśćie mi pasują....:
dziex Dj_adriano za te loga...wymiatają...: square.gif circle.gif r1.gif triangle.gif
jano
Spoko tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.