Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2008 Stadium Pack 2/2 - Download!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
szołpas
no to chociaz spruboj cam nou i bernabeu no i emirates biggrin.gif
p@blo
Cytat(Vadiim @ May 26 2007, 14:56:14) [snapback]149913[/snapback]
Delle Allpi?
Tą staroc? unsure.gif

To jak chcesz to zrób nowy stadion dell alpi co maja go budowac!!
.:KUNA:.
co z old trafford kiedy wydasz??
krolu
Cytat(Vadiim @ May 26 2007, 14:56:14) [snapback]149913[/snapback]
Stadiony od KONAMI edytuje sie kijowo ..
Czesto jest nie widoczna alpha textura, która swoim "brakiem" psuje caly efekt dobrej murawy ..

Delle Allpi?
Tą staroc? unsure.gif

no no ja tez jestem za della alpi...a jak nie to ukuj to emirates...wink.gif
11A
to tak dla mnie najlepszy jaki moze byc estadio santiago bernabeu poprosze tongue.gif
zembi
Moja Lechia wygląda całkiem przyzwoicie, ale czy mógłbyś zarzucić screenem z kamery wide?
11A
jak tam bernabeu dla mnie sad.gif
Vadiim
Nowe wersje nowo opracowanego "turfu" ..
Na tej samej "alfie" .

No i ta Ate?ska, któr? mogli Pa?stwo podziwiac wcze?niej..

..
Je?eli by sie komus spodoba?a która? wersja i chcia?by aby wybrana ver znalaz?a sie na wybranym obiekcie to prosze dac znac..

I nie prosic o stadiony od KONAMI typu Bernabeu, Old Trafford, Camp Nou etc..

Dlaczego?

A dlatego, ze sie nie da zmienic proporcjii trawy na taka jak sie chce.
Nie jest widoczny BMP alphy na stadionach by Japanase blink.gif
11A
ja niechce od konami tylko moze byc od miguela czy od kogos innego ale zeby byl fajny i dobry
krolu
trawka na fotce numer 2 prezentuję się najlepiej wink.gif zaaplikuj ja do jakiegos stadionu.Do jakiego...sam wybierz...
lukasso
@Vadim, a może być bez "kurwa"?
mcraczek
Świetne prace kiedy doczekamy sie wydania któregoś z twych dzieł?
Vadiim
Sam w sumie nie wiem jaki stadion mam wyedytowac..
Dodac nowa trawe, zmienic siatki czy tam jakies elementy...

Moze jakis pomysl macie? ..

Oprocz tych od Konami typu Camp Nou, OT, SB...
kostek
Stadion Mistrza Polski, który zrobił Gwidon.
Dominoz
Ja polecam zmiane murawy na stadionie Lecha, Gwidona.
Vadiim
POL - Stadion Zagłębia, Lubin (by Gwidon - Thanks. ) Edit Textures -

.preview.

No więc wziąłem się za stadionik obecnego Mistrza Polski (?..) ..
Tak jak polecał kostek

Kilka słów o obiekcie..

No, wiec wiadome, że wykonał go Gwidon (dla niego wieeelkie podziękowania.. za konwert..)

Wyedytowałem tak ..

• Trawa
  • Alpha Texture
  • Siatki
  • Linie

Download będzie późnym wieczorem.. Musze jeszcze na podfolderach 1,2,3,5,6 wyedytowac te w/w elementy.

Na dodatek pedzie na Dni Miasta (Big Cyc i te sprawy ; DD) . .

Potem wrzuce std..

Jeżeli się oczywiście podoba...

Pozdrawiam.
mcraczek
Świetnie to się prezentuje. Skoro nie masz pomysłu na kolejny stadion proponuję wyedytowanie po kolei wszystkich polskich aren smile.gif Na pierwszy ogień może stadion Korony?
Vadiim
Najlepiej gdybyście wrzucali zdjęcia stadionów, które miałbym ew. zedytowac..

Zdjęcia aktualne (gdzies z ostatrnich meczow..) tak aby byla widoczna trawka, siatki i tam rozne elementy smile.gif .. .

było by mi łatwiej (o wiele..) odwzorowac jakas arenke pod wzgledem graficznym ..
Vadiim
Najlepiej gdybyście wrzucali zdjęcia stadionów, które miałbym ew. zedytowac..

Zdjęcia aktualne (gdzies z ostatrnich meczow..) tak aby byla widoczna trawka, siatki i tam rozne elementy smile.gif .. .

było by mi łatwiej (o wiele..) odwzorowac jakas arenke pod wzgledem graficznym ..
.:KUNA:.
a jak idzie z old trafford?
(tym od miquel)
p@blo
A podjąłbyś się zrobienia nowego stadionu cracovi??
kostek
Zajebioza, dawaj download.

/Tak btw, jak edytujesz alphe na stadionie? Chciałem sobie własnie na Zagłębiu zmienić i ni chuja, albo 'ilość kolorów' nie taka, albo za duży obrazek... ;|
OskaR
Cytat(Vadiim @ May 26 2007, 12:34:40) [snapback]149867[/snapback]
igor14

tak by to wygladalo ; P

Wrzucisz to OT ? Plz
Vadiim
POL - Stadion Zagłębia, Lubin (by Gwidon) - Edit Textures by Vadim - DOWNLOAD

.preview.

---------------------------------------------------------------------------------

Cytat
/Tak btw, jak edytujesz alphe na stadionie? Chciałem sobie własnie na Zagłębiu zmienić i ni chuja, albo 'ilość kolorów' nie taka, albo za duży obrazek... ;|

Texture Alpha edytuje w Game Graphic Studio.
Dokładniej w pliku w 0_text *8064 unknow* wgrywam sobie plik od stadionu z SS (plik bin oczywiscie) który chce wyedytowac.
Plik w/w, który jest pod cyferka 8064 wczesniej oczywiscie zmodyfikowalem do takiej wielkosci (Reserved space) aby przekraczał on 1 MB.
Wtedy gdy nałożę na ten file z 0_text'ta bina od stadionu to mogę wyedtowac każdą texturę bez żadnych OoPsów i błędów.
Potem po operacjii tegoż wgranego pliku exportuje pliczek do podrzędnego folderu z SS.
Myśle, że zrozumiałeś o co mi chodzi. wink.gif

A co do Alphy na stadionie Zagłębia to Gwidon zrobił taki trick, aby textura ta (kryjąca się pod cyferką 12) była nie widoczna w grze ( co dawało oczywiscie rezultat taki, że nie było na trawie zadnych pasków, kwadratow itp etc.)
Ja ten opacity zwiekszylem na 100% i wgrałem nową alphę.

Kolejny obiekt do edycjii :

POL - Stadion Legii, Warszawa.

11A
bardzo fajnie edytujesz tak realistycznie przerobisz tez ten http://www.nt89.net/index.php?pes_id=61&am...amp;stuff_id=64 ?
szołpas
Dokladnie bardzo fajne te twoje edycje ;-)
Moglby ktos wrzucic ten stadionik na jakis inny serv rolleyes.gif ?
Kriss91
Bajerek trawka. Ładne, żywe i miłe dla oka kolorki. Aż chce się grać smile.gif
Good work wink.gif

PZDR
Vadiim
Wykona?em wymy?lony strój Reprezetnacjii Polski ..
Wk?ada?em du?o si? do tego, aby kits ten wyszed? w miare jako tako ..
Wiadome, ?e nie zajmuje si? tym na codzie?, lecz tworze jakie? tam ma?e dodatki raz za czas..
Takim dodatkiem jest w?a?nie trykot naszej Kadry z moj? Husari? laugh.gif ..

Version HD

Normal Version (512 x 256)

..

Stara?em si? aby wszelkiego typu loga (równie? i herb i tam reszta elementów) fajnie si? l?czy?a z tym "zmi?tym" materia?em na koszulce i aby w?a?nie takowe loga rownie? oddawa?y wra?enie "zmi?tego" .. ..

Prosi?bym o wskazówki dotycz?ce tego kitsu.
Co poprawic, co jest b??dne..

Edit :

ew. takie ver:

zembi
Ogólnie fajny pomysł, ale stroje kiepskie. Ten ostatni z daleka jeszcze jako tako wygląda, ale po powiększeniu widać że jest strasznie przeostrzony.
Vadiim
Cytat(zembi @ Jun 7 2007, 09:16:23) [snapback]152272[/snapback]
Ogólnie fajny pomysł, ale stroje kiepskie. Ten ostatni z daleka jeszcze jako tako wygląda, ale po powiększeniu widać że jest strasznie przeostrzony.

Owszem w tej o kolorach bardziej "żywszych" - przeostrzyłem .. Racja... smile.gif
ALe w tym pierwszym, gdzie kolor jest taki "matowy" przeostrzenia raczej nie ma ? ..
Dzieki za ocene zembi smile.gif
kostek
Edytowanie stadionów (najlepiej polskich) wychodzi Ci znacznie lepiej. wink.gif
Vadiim
Cytat(kostek @ Jun 7 2007, 11:03:34) [snapback]152286[/snapback]
Edytowanie stadionów (najlepiej polskich) wychodzi Ci znacznie lepiej. wink.gif

Stroje robie tak bardzo wyrywkowo, więc wiadome, że poziom ich nie jest nawet dostateczny smile.gif ..

Dzis już wracam "do rzeczywistości" jak to mówią..

Czyli zajmę się obiektem Warszawskiej E(L)ki .
Vadiim
Dzis sie po raz kolejny bawilem kitsem (heh jakos mnie tak z nudow do tego ciagnie) blink.gif

Wisła Kraków Home 06/07 - beta

Zamazałem tak ponieważ sie fajnie prezentuje (oczywiscie w ver. full zamazannia nie będzie) ..

Jak sie prezentuje na pierwszy rzut oka ?
ComeBack
Skad wiesz, ze Wisla bedzie miala takie stroje?
POZDRAWIAM;)
Vadiim
Cytat(ComeBack @ Jun 7 2007, 14:51:11) [snapback]152381[/snapback]
Skad wiesz, ze Wisla bedzie miala takie stroje?
POZDRAWIAM;)

Cytat
Wisła Kraków Home 06/07 - beta

Ten strój ComeBack jest na ten sezon, który już minał czyli na 2006/2007 .. Nie 07/08 smile.gif ..

Wiem, że byc moze mało podobny tez kits moj, no ale jak juz pisalem .. Nie zajmuje sie tym "zawodowo" ;P ..
Dorin
Cytat(Vadiim @ Jun 4 2007, 22:30:24) [snapback]151901[/snapback]

Kolejny obiekt do edycjii :

POL - Stadion Legii, Warszawa.

i co z tą Legią ? tongue.gif
Pelas
Moim zadniem ten blur owszem i może daje jakieś efekty ale za dużo nasadziłęś tego bluru...:
Dorin
a co do stroju wisły to naprawdę ładnie wykonany tylko szkoda że ten blure daleś bo w grze to fatalnie wygląda....
Vadiim
Cytat(Dorin @ Jun 7 2007, 15:52:51) [snapback]152397[/snapback]
a co do stroju wisły to naprawdę ładnie wykonany tylko szkoda że ten blure daleś bo w grze to fatalnie wygląda....

Ja ten blur dalem tylko na razie do ver. beta aby ladnie to na pierwszy rzut oka wygladalo biggrin.gif ..

Strój jeszcze dokoncze i wydam bez blury oczywiscie biggrin.gif

Choc i tak wiem, ze mało osob z niego skorzysta, ale chooj.
D4vID
wydaj wydaj ja skorzystam tongue.gif
Vadiim
Co sądzicie o tej murawie ? Nada się do kolejnego edytowane obiektu ? (Legia)

Preview

Pogoda Deszczowa (Only!)

p@blo
Dla mnie git
Grabi
Witam !

Mógłbyś Vadim wyedytować stadion Wisły Kraków ? Chodzi głównie o murawę, by była realistyczna (pionowe pasy jasno-zielone i ciemno-zielone). Może być nawet taka jak na stadionie Zagłębia tylko, że z bardziej wyrazistymi pasami. Pozdrawiam.
D4vID
trawka zajebista tak 3maj
Vadiim
Cytat(Grabi @ Jun 9 2007, 10:38:57) [snapback]152949[/snapback]
Witam !

Mógłbyś Vadim wyedytować stadion Wisły Kraków ? Chodzi głównie o murawę, by była realistyczna (pionowe pasy jasno-zielone i ciemno-zielone). Może być nawet taka jak na stadionie Zagłębia tylko, że z bardziej wyrazistymi pasami. Pozdrawiam.

Witam..

Odnośnie stadionu Krakowskiej Wisły (by seen oczywiscie) ..
Planowałem już kiedys zrobic taka małą "przebudowe" na tym stadionie..
Co prawda nie zabrałem się do tego, no ale oczywiscie wiem, ze tak wspanialy stadion musi miec swietna dobrana trawke ;D
Teraz zabieram sie za obiekt Legii (dobieram trawe do alphy i jakos mi to w sposob oczekiwany wyjsc nie moze \:) ..
A za stadion Wisły pozwólcie, ze zabiore sie wtedy gdy wyjdzie nowa wersja (która jest juz gotowa) - czekamy tylko na oświetlenie.
Gdy ujrzy światło dzienne nowa odsłona stadionu Wiślaków no to zabiore się dosc pieczołowicie do pracy .
I bardzo prawodpodobne, ze znajdzie sie w nowej wersji ta trawka, która jest wyzej (Pogoda deszczowa)

Wiec na razie mysle, ze nie ma sensu zabierac sie za stara wersje w/w stadionu, poniewaz lada chwila pojawi sie wielkie update
Vadiim
POL - Stadion Legii, Warszawa - Nev Textures .preview.

kostek
Fajne, żywe kolorki. wink.gif
perONE
nie niezla murawka bardzo "trawiasta" super pasy
Vadiim
No i tutaj jeszcze kolejne previewy (jezeli komus sie ta trawa spodoba, moge ja wrzucic np na stadion Legii ) ..

Mnie osobiscie trawa ta sie podoba:) ..
11A
wydaje mi sie ze jak na polska lige to te kolorki sa za zywe ale to moja opinia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.