Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mani3k
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
d-note
Super Roman Riquelme. G. Milito znakomitej jakości lecz jakoś coś mi nie gra. wink.gif
szołpas
Riquelme poprostu masakra ph34r.gif ph34r.gif zajebiscie go odwzorowałes ... natomiast Milito niepodobny ale jakosciowo kosmos wink.gif
cnb
najlepszy Milito jakiego widziałem, Roman też świetny, nie odpowiedziałeś mi kiedyś, nie jesteś przypadkiem z barlinka??
Mani3k
Milito nie jest idealny to wiem bo narazie brak ciekawych fot, jak dorwe jakąs dobrą jakościowo to z pewnością zrobię update.
Ważne, że włosy mam... mimo to i tak wygląda nieźle, co? ;-)
Dzięki za komentarze.

cnb tak z Barlinka.
cnb
a to ja już wiem kim jesteś biggrin.gif czekam na paczuchę twarzy biggrin.gif widać, ze chłopak z Barlinka, tylko u nas robi się wszystko w najlepszej jakości wink.gif

P.S. W miarę dobre fotki Milito
1
2
3
4
5
6
pako71
great! but yu can make better in the milito's model
MYSZa7
Cytat(Mani3k @ Sep 8 2007, 13:43:25) [snapback]182392[/snapback]
Milito nie jest idealny to wiem bo narazie brak ciekawych fot, jak dorwe jakąs dobrą jakościowo to z pewnością zrobię update.
Ważne, że włosy mam... mimo to i tak wygląda nieźle, co? ;-)
Dzięki za komentarze.

Nieźle?...świetnie Maniek! biggrin.gif

Fotki Milito:

Mortin
Cytat(Mani3k @ Sep 8 2007, 07:45:47) [snapback]182305[/snapback]

jakie wlosy ohmy.gif ale twarz duzo gorsza, IMO bardzo malo podobny
Cytat(Mani3k @ Sep 8 2007, 07:45:47) [snapback]182305[/snapback]

klasa sama w sobie
GooFy
Twarze wypas biggrin.gif Ale Milto niezbyt podobny ale Technicznie jak najbardziej ok
Mani3k
norek
Cytat(Mani3k @ Sep 9 2007, 12:34:32) [snapback]182578[/snapback]

Cole wyglada wysmienicie jednak Janczyk ma malo ostre bmp. Poprawisz to i bedzie super.
BoBaN
ja natomiast u Cole'a rozjaśniłbym minimalnie twarz bo jest troszke za ciemna, a u Janczyka tak jak mówił norek wyostrzył troche bmp. Pozdro!
Paput
Ładne twarze
szołpas
Wypas mordy biggrin.gif
E 9
Ashley Cole zajebisty bezblędna twarzyczka wink.gif a co do Janczyka to mi sie wydaje ze trza mu wyostrzyc BMP rolleyes.gif
TOMaSSon 94
Cytat(E 9 @ Sep 9 2007, 14:08:56) [snapback]182601[/snapback]
Ashley Cole zajebisty bezblędna twarzyczka wink.gif a co do Janczyka to mi sie wydaje ze trza mu wyostrzyc BMP rolleyes.gif

Dokładnie smile.gif
A do tego ładne Mani3k previewy robisz biggrin.gif
Fuji
Cole i Janczyk niesamowici biggrin.gif
d-note
Super twarze. Fantastyczny Cole
.:KUNA:.
Wole janczyka t-mac'a;]ale jest ok
Jacmen
Oby dwie twarze świetne ale troszkę gorsza Janczyka wink.gif
reS
Oba ryje świetne. Ciężko będzie teraz zdecydować kogo Janczyk najlepszy smile.gif pzdr
don rxf
Bardzo dobre twarze wink.gif
Mortin
janczyk jest wporzo, jednak bmp za malo ostre.. cole nie podoba mi sie w ogole, mysle ze mamy juz lepsza wersje tej twarzy (mysle tutaj o wersji dapa)
pozdro
chatek
Cytat(Mortin @ Sep 10 2007, 08:21:37) [snapback]182813[/snapback]
janczyk jest wporzo, jednak bmp za malo ostre.. cole nie podoba mi sie w ogole, mysle ze mamy juz lepsza wersje tej twarzy (mysle tutaj o wersji dapa)
pozdro

Podzielm zdanie Mortina. Twój Cole ma jakiś taki dziwny wyraz twarzy. Ale Janczyk mi się podoba smile.gif
Mani3k
Mówisz tak jakbym to ja mu zrobił taki wyraz twarzy, a nie jak wygląda na fotce...
Pozdro
dikhet
zajebiste. janczyk mi sie podoba
perONE
Cole idealny jednak Janczyk cos nie tak kolor skory
zywul
Bardzo fajne jejsy. Tylko BMP Janczyka jest chyba za słabo wyostrzone.
Silvioperico
mani3k look at photo...riquelme face is here in game..sorry for my bad english sad.gif
krzyck
Mani3k, czekam z niecierpliwoscia na download Puyola, pozdrawiam.
bilak
narescie ktos uchwycil Dawida tak jak wyglada w realu tongue.gif

model Cole'a zajebisty jednak bmp imo jest zbyt ciemne
cnb
Mani3k błagam cię śpiesz się z paczuszką bo się doczekać nie mogębiggrin.gif ....tam będą wszystkie twarze,które ostatnio zrobiłeś czy tylko niektóre wybrane??
Mani3k
Cytat(cnb @ Sep 11 2007, 17:05:49) [snapback]183120[/snapback]
Mani3k błagam cię śpiesz się z paczuszką bo się doczekać nie mogębiggrin.gif ....tam będą wszystkie twarze,które ostatnio zrobiłeś czy tylko niektóre wybrane??

Prawdopodobnie będzie to facepack, tak więc znajdą się w nim wszystkie niewydane dotąd twarze... ;-)
.::NorD::.
Cytat(Mani3k @ Sep 10 2007, 09:07:02) [snapback]182822[/snapback]
Mówisz tak jakbym to ja mu zrobił taki wyraz twarzy, a nie jak wygląda na fotce...
Pozdro

W takim razie wybrałeś złą fotkę . Wg mnie obie wersje lepiej odwzorował Timak. Mowa oczywiście o Cole i Jańczyku .
kluivert777
Mordki miodzio biggrin.gif
Pytałes chyba wcześniej o fotki Dos Santos'a

może przyokazji zrobił bys tych 2 panów wink.gif

i jeszcze fotka milito dla sprawdzenia podobieństwa laugh.gif

POZDRO tongue.gif
cnb
Cytat(kluivert777 @ Sep 11 2007, 20:13:25) [snapback]183204[/snapback]

POZDRO tongue.gif

sądzę, ze te fotki będą za małe aby stworzyć z nich bardzo dobre twarze.... choć znając życie dla Mańka niema rzeczy nie możliwych xD
JuveR
Cytat(kluivert777 @ Sep 11 2007, 18:13:25) [snapback]183204[/snapback]

POZDRO tongue.gif

Świetnego Iniestę Maniek już wykonał, więc nie wiem o co Ci chodzi, a co do Milito i Valdesa i ich fejsy również są wzorowo wykonane tongue.gif
Ostatnie twarze świetne Mani3k biggrin.gif
Mani3k
Cytat(.::NorD::. @ Sep 11 2007, 18:59:48) [snapback]183171[/snapback]
W takim razie wybrałeś złą fotkę . Wg mnie obie wersje lepiej odwzorował Timak. Mowa oczywiście o Cole i Jańczyku .

Nord rozmawialiśmy już na ten temat na gadu.
PS. Jak już komentujesz to komentuj wszystko, a nie tylko to co ci nie przypasuje i co możesz skrytykować...
Pozdro Nord
Lanek
Nie bylo mnie tu baardzo dawno. Jednak na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo. Mani3k twarze jak zwykle wysmienite.
Mani3k
perONE
o kurde Juan idealny a ten drugi tez dobry( wlosy ma najlepsze takie fikusne)
Mani3k
Co do włosków Dietwald'a to wydaje się, iż tekstura jest niedokładnie wycięta. Na ciemnym tle wygląda świetnie.
CLICK!

perONE
Cytat(Mani3k @ Sep 12 2007, 13:23:35) [snapback]183302[/snapback]
Co do włosków Dietwald'a to wydaje się, iż tekstura jest niedokładnie wycięta. Na ciemnym tle wygląda świetnie.
CLICK!

no na ciemnym tle zdecydowanie wygladaj lepiej bo na jasnym do koncowki wlosow sa takie rozmyte
don rxf
Włosy zajebiste, twarz tez nie gorsza tongue.gif a don Żułan też kozacki tongue.gif
d-note
Juan najlepszy. Tego drugiego włoski zajebiste ale twarz troche gorsza... wink.gif tongue.gif
Fuji
Obie twarze bdb, Juan lepszy, ale ten z Hannoveru ma fajne włoski
dikhet
obie twarze miod malina. brawo
Mortin
wypas juan i dietwald, szczegolnie jego wlosy ohmy.gif
reS
Oba ryje kozackie. Dietwald super włoski.
szołpas
Cytat(Mortin @ Sep 12 2007, 14:22:28) [snapback]183315[/snapback]
wypas juan i dietwald, szczegolnie jego wlosy ohmy.gif

Dokładnie (; Włosy u Dietwalda masakra ohmy.gif( w pozytywnym tego słowa znaczeniu c(-: )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.