Orange_91
Aug 23 2007, 15:27
A do czego PES6.exe??
jarek1989
Aug 23 2007, 15:31
bo mnie proszone żeby to wrzucić też bo OE pathem nie będzie śmigać czy cos tam

a więc wrzuciłem

pozdro
Orange_91
Aug 23 2007, 15:37
Cytat(jarek1989 @ Aug 23 2007, 16:35:25) [snapback]177109[/snapback]
bo mnie proszone żeby to wrzucić też bo OE pathem nie będzie śmigać czy cos tam

a więc wrzuciłem

pozdro

To nie rozumiem po co komu exe w ktorym nic nie jest zmienione
. Przeciez chyba kazdy ma czysty w grze.
A tak wogole gratuluje wydania patcha
.
Flisak
Aug 23 2007, 15:44
No nareszcie! Mam nadzieję, że stroje, które wykonałem dla tego patch was usatysfakcjonują. Za jakiś czas wydam update, w którym (najprawdopodobniej) wszystkie kitsy będą wykonana przeze mnie(bo w chwili obecnej nie są).
Miłego grania
barman_2000
Aug 23 2007, 16:03
patch bardzo fajny, ale ja znalazlem kilka błedów w kadrze GKS Katowice, to tak, Bartnik już nie gra w tym klubie, Tomasz Prasnal to pomocnik, Krzysztof Kaliciak to napastnik, Piotr Polczak to obrońca, a kapitan GKS nazywa się Jaromin nie Jaromim, nie wiem jak jest z innymi klubami bo się nimi nie interesuje, ale patch bardzo dobry, gratulacje Jarek
jarek1989
Aug 23 2007, 16:06
dzięi chłopaki

i czekam na kolejne oceny
upatka się zrobi

przedewszystkim stroje

no i składy i te małe błędy które już dojrzeliście

pozdro
drewko
Aug 23 2007, 16:22
No patch swietna sprawa tylko ja juz tez bledy znalazlem mianowicie w Piascie Gliwice Sklad lekko nie aktualny jak i pozycje i do tego stroje sa juz nieaktualne a tak poza tym to swietna robota
Spoko że patch już wyszedł jednak tylko przeglądnąłem chwilke i już zauważam sporo błędów.
Po 1 Pogoń nie gra w II lidze, zamiast niej jest Kmita Zabierzów.
Poza tym to niestety jest cała masa błędów w składach zespołów... Skład Śląska np. lekko z kosmosu. Wspomne tylko o Ilkowie Gołębiu i Galusiu którzy w patchu są w pierwszym składzie a tymczasem grają w rezerwach i nie pamiętam kiedy wogóle ostanio grali w meczu pierwszej drużyny. Oprócz tego nie ma paru znaczących zawodników (np. Szewczuk) a wygląd tych co są (siwe włosy coniektórych

) też nie zachwyca. Rzuciłem jeszcze okiem na skład Motoru i też brakuje paru zawodników. Niezbyt aktualna pierwsza 11.
Szkoda bo będe musiał sam sobie wszystko edytować

Mogliście popracować nad tymi składami troszkę bardziej (wystarczyło zobaczyć np na 90minut.pl w jakich składach wybiegały wszystkie II ligowe zespoły). Jak już robić (i to jeszcze przez pare miesięcy) to porządnie. Ale dobrze że wogóle chociaż takie coś jest:)
Żeby nie było że narzekam a sam nic nie robię, to jeszcze dzisiaj wystawie patch z przyśpiewkami dla wszystkich II ligowych zespołów (poza Podbeskidziem i Kmitą - ale tej i tak nie ma w patchu:P)
jarek1989
Aug 23 2007, 16:27
Kmity z Pogonia nie chciało mi się już zamieniać

i tak nie można grać nimi ligi bezpośrednio:) więc można sobie wybrać tą Kmitę zamiast Pogoni
mówie te błędy małe jeszcze poprawie:)
pozdro
RavenFCB
Aug 23 2007, 17:22
bardzo fajne

dzieki
i nejake spiewy tam nie masz ? Ja jestem Chants makerem i jak bede czas to mozu uploadnout spiewy dla GieKSy ,Jastr. Piast....etc .)
INTELEKT
Aug 23 2007, 17:55
Jarek miałeś mi dac stroje Polkowic

, ja dopiero ściągam, jak ściągne to ocenię.
Aaa Widzisz Jarek doczekałeś się

Zrobiłem te kitsy i patch jest

Niedługo moze zapodam ci jeszcze kilka Motoru
Flisak
Aug 23 2007, 19:54
Cytat(GoooooFy @ Aug 23 2007, 20:06:31) [snapback]177237[/snapback]
Aaa Widzisz Jarek doczekałeś się

Zrobiłem te kitsy i patch jest

Niedługo moze zapodam ci jeszcze kilka Motoru

Możesz mi powiedzieć, które stroje ty robiłeś?
szołpas
Aug 23 2007, 20:05
Świetna robota Jarek

Jednak patcha nie ściągne bo mało gram Polska liga ;pp
no to ściągamy i oceniamy

szkoda tylko jednego, że nie będzie kompatybilny z OE

byłoby cudo

I i II liga
Gadałem z Orange 91 i t-mac'iem nie zgodzili się
Czego niema do ściągnięcia faces&hair
jarek1989
Aug 24 2007, 12:49
bo nie dostałem jeszcze pozwolenia na face&hair
INTELEKT
Aug 26 2007, 19:46
Patch taki sobie, wszystko psują stroje, które w większości są słabe, lub nieaktualne (oprócz kisów Flisaka i Goofiego)
bmwsauber77
Aug 27 2007, 11:02
Zrobilem wszystko tak jak jest napisane w read me i nie mam kitsow,nowego wygladu menu,stadionow,pilek;/:(

co mam zrobić prosze o pomoc:(!!!
jarek1989
Aug 27 2007, 12:52
Cytat(bmwsauber77 @ Aug 27 2007, 12:06:47) [snapback]178645[/snapback]
Zrobilem wszystko tak jak jest napisane w read me i nie mam kitsow,nowego wygladu menu,stadionow,pilek;/:(

co mam zrobić prosze o pomoc:(!!!
włączyłeś "setup'em" kitserver ??
bmwsauber77
Aug 27 2007, 13:41
W kitserver jest taki plik setup no i ja dalem install i nic. O ten setup ci chodzi? Wiesz to jest moj pierwszy patch, ktory instluje do pesa
bmwsauber77
Aug 27 2007, 18:45
Kitsy juz mam bo troche pokombinowalem ale caly czas nie mam stadionow(na ktorych mi najbardziej zalezy) pilek, i nowego wygladu menu:(
bmwsauber77
Aug 27 2007, 19:37
jarek1989 sory ze jestem troche natretny, ale zalezy mi na stadionach. U mnie to wyglada tak mam foldery kitserver/GDB/stadiums i tam mam 4 stadiony, ktore byly w 2 LIGA PATCH m.in POL - Stadion GKS ul.Bukowa oraz plik map. I nie wiem dlaczego nie mam tych stadionow w grze:(
TOMaSSon 94
Aug 27 2007, 19:52
Cytat(bmwsauber77 @ Aug 27 2007, 20:41:56) [snapback]178851[/snapback]
jarek1989 sory ze jestem troche natretny, ale zalezy mi na stadionach. U mnie to wyglada tak mam foldery kitserver/GDB/stadiums i tam mam 4 stadiony, ktore byly w 2 LIGA PATCH m.in POL - Stadion GKS ul.Bukowa oraz plik map. I nie wiem dlaczego nie mam tych stadionow w grze:(
A zamieniłeś plik PES6.exe na ten co jest w Patchu?
Jeśli nie, to przy okazji zainstaluj kitserver(klikając na setup)
PS. Edytuj posty, bo % będą
bmwsauber77
Aug 27 2007, 19:57
Tak zmienilem na ten co jest w patchu i zainstalowalem kitserver i nie pomoglo
barman_2000
Aug 27 2007, 20:25
to wedź do gry i podczas wyboru stroi naciskaj page down do momentu az będzie pisało stadiums, potem wybierz stadion klawiszami 9 i 0
jarek1989
Aug 27 2007, 20:31
masz tu do tego map :
163,"POL - Bukowa, Gks Katowice"
198,"POL - Piast Gliwice"
184,"POL - Śląsk Wrocław"
197,"POL - Pogon Szczecin"
bo już nie pamiętam czy wrzuciłem tam do folderu
pozdro
bmwsauber77
Aug 27 2007, 20:34
dzieki barman 2000. WIELKIE dzieki

! pomogło
troche duzo tych bledow .... Najwiekszy to ten ze znalazlem Damiana Staniszewskiego z dwóch klubach Unii Janikowo i Wiśle Płock . Obejrzałem też cały skład Zawiszy i lekko mówiąc jest on z przed 1,5 sezonu chociaż podałem wszystkie transfery i caly sklad wonbrz`owi na gg i opisalem poszczególne pozycje zawodnikow . Po tak dlugim okresie czekania jednak ten patch mnie troche zawiódł . Mam nadzieje że poprawicie wszystkie te rażące błędy w update
Pozdrawiam
Mam pytanie - jakie w Patchu są stadiony

??
barman_2000
Aug 28 2007, 13:25
GKS Katowice, Śląska Wrocław, Pogoni Szczecin i Piasta Gliwice
A czemu nie ma stadionu Lechii Gdansk?
PS. spróboje zacząc dzis import Stali
Po dokładnym przejzeniu tego patcha stwierdzam ze jego poziom (oprócz kitsów) jest bardzo niski - prawie sięga dna . Po tak długim okresie robienia tego patcha spodziewałem się o wiele więcej . Oczywiście innym moze sie ten patch podobac - to jest tylko moja opinia . Czeka was ogrom pracy . Prześledziłem całą drużyne Zawiszy ( wiek , wzrost , waga itd.) i nie znalazłem choćby jednej !

zgadzającej się z prawdą wiadomości o piłkarzu . Tu nie chodzi juz nawet o rok czy dwa różnicy ale nawet o 10 lat . Patch byl robiony na odpierdal (przynajmniej nie ktore druzyny) . Takie jest moje zdanie . Nie czekam na update - sam zrobie sobie "mini patch" .
Po[Z]drawiam
Rafciu666
Nov 3 2007, 22:17
Sorry że odświezam temat ale moglibyście wrzucić jeszcze raz stroje na jakiś serv bo z tamtego nie moge ściagnac... Chciałbym tylko stroje polskiej 2 ligii
kroczek
Feb 5 2008, 18:10
Siema mógłby ktoś dac linki do kitservera i ofa.Bardzo prosze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.