Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
torin
QUOTE(zizek @ Feb 12 2006, 22:47:59) [snapback]52647[/snapback]

Torin a mógłbyś powiedzieć na którym szablonie robiłeś strój Realu dla Norka bo ja chciałbym zrobić wyjazdowy a takiego szablonu chyba nie ma w tej paczce z szablonami która dałes do ściągnięcia na pokemon arena???
Please!!! No chyba że to twoja tajemnica zawodowa to wtedy to zrozumiem.
Pozdro!

Szablon robilem sam tongue.gif

Anola (3d model:32):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Linki beda troche pozniej wink.gif
zizek
QUOTE(torin @ Feb 13 2006, 13:01:47) [snapback]52688[/snapback]

Szablon robilem sam tongue.gif

Anola (3d model:32):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Linki beda troche pozniej wink.gif

A czy mógłbyś się podzielić tym szablonem ze mną??!!! tongue.gif
torin
Ghana (3d model:32/hex:20):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Togo (3d model:32/hex:20):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Netherlands Home (3d model:37/hex:25):

IPB Image
kostek
świetne stroje torin smile.gif tak 3maj smile.gif rewelka ;p
=@CiChY@=
Mam problem torin mam przesuniete wszystkie stroje od ciebie nie wiem co zrobic mozesz mi pomoc?
Gwidon
wymiatasz tymi kitsami wink.gif
saviolka
swietne stroje torin naprawde ekstra !! wink.gif
=@CiChY@=
moze ktos w kacu odpowiedziec na moje pytanie?? mad.gif
Kriss91
Sorra, że się wtrącam ale czy jest gdzieś poradnik jak podzielić i wgrać stroje(tekstury) jako biny??
torin
QUOTE(=@CiChY@= @ Feb 19 2006, 19:21:05) [snapback]53397[/snapback]

moze ktos w kacu odpowiedziec na moje pytanie?? mad.gif

Temat byl juz tyle razy walkowany, wystarczy poszukac.

QUOTE(Kriss91 @ Feb 19 2006, 22:07:08) [snapback]53409[/snapback]

Sorra, że się wtrącam ale czy jest gdzieś poradnik jak podzielić i wgrać stroje(tekstury) jako biny??

Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Ale imoportujac bmp za pomoca GGS sama zostanie podzielona. A co do importowania binow to tez nie jest jakas wielka filozofia (tez ze 100 razy omawiane).

Wnioslem kilka poprawek w samym szablonie i nie tylko, Netherlands H&A (3d model:37/hex:25):

IPB Image

IPB Image
=@CiChY@=
szukalem z 2h i nigdzie nie moge znalesc moze ktos pomoc??
Teofilowiak1908
Jeżeli wrzucacie, stroje KitServerem do PES5... trzeba utworzyć dany folder dla klubu bądź państwa... musicie wrzucić wszystkie 4 stroje mianowicie player home i away oraz golkeeper home i away, nie można wrzucić tylko 2 do kitservera bo wtedy te co brakuje będą w grze poprostu czarne... aby stroje były poprawnie wyświetlane w grze musicie edytować plik attrib.cfg przy pomocy np. notatnika, głównie trzeba się posługiwać dwoma modelami (bynajmniej ja tak mam) model 0 bądź 78, jeżeli na 0 źle wygląda, logiczne trzeba zmienić na 78 i powinno być ok... trzeba również w attrib.cfg wpisać numer folderu w którym znajdują sie stroje danego klubu... Zreszta gdy otworzycie config sami dojdziecie do tego.

odpowiedz byla strone wczesniej
Kriss91
Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Ale imoportujac bmp za pomoca GGS sama zostanie podzielona.

Właśnie mi o to chodziło. Dzięki WIELKIE!
Mam problem torin mam przesuniete wszystkie stroje od ciebie nie wiem co zrobic mozesz mi pomoc?

Jeśli NIE wgrywasz przez Kitservera to poszukaj sobie tu:http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2753
qazwsx
Torin a moze kiedys wypuścisz pake do kitservera z twoimi strojami na 06/07 sezon ?? Albo moze ktos moze zamiescic jak wszystkie twoje dotychczasowe stroje wrzucil do kitserwera ?? Bylbym wdzieczny bo niewrzucalem do kitservera narazie stroi torina a jak ktos ma to by mi mogl czasu zaoszczedzic smile.gif
Mani3k
Świetne stroje Holandii, czekam na GK Gome i Away...
Pozdro smile.gif
torin
Dzieki za komentarze wink.gif

FC Barcelona Home (3d model:54/hex:36):

IPB Image

Na podstawie stroju KONAMI, ktory wlasciwie byl niezly ale cos mi brakowalo tongue.gif
mazzyZiom
QUOTE(torin @ Feb 25 2006, 22:45:01) [snapback]54267[/snapback]

Dzieki za komentarze wink.gif

FC Barcelona Home (3d model:54/hex:36):

IPB Image

Na podstawie stroju KONAMI, ktory wlasciwie byl niezly ale cos mi brakowalo tongue.gif

o Chlopie twoje stroje są zajebiste... naprawde...POZDRO TORIN biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
Mani3k
Nom fajowy ten domowy Barcy...
Mogłbyś się pokusić o 2-gi strój bramkarski FCB, żółty, KONAMI się o niego nie postarało... wink.gif
Pozdrawiam smile.gif

PS. Czy można liczyć "również" na stroje Holandii GK Home i Away?
torin
QUOTE(Mani3k @ Feb 26 2006, 08:20:59) [snapback]54318[/snapback]

Nom fajowy ten domowy Barcy...
Mogłbyś się pokusić o 2-gi strój bramkarski FCB, żółty, KONAMI się o niego nie postarało... wink.gif
Pozdrawiam smile.gif

PS. Czy można liczyć "również" na stroje Holandii GK Home i Away?

Mam w planie caly komplet dla Barcy. Ale nie spotkalem sie z zoltym gk, masz moze jakies zdjecie? A co do bramkarski Holendrow, tez brak mi zdjec tongue.gif Pozdrawiam.
bayer9
Torin a czy moglbys dokonczyc caly komplet stroi dla Real'u ? I czy mozesz podac jaki model 3d maja smile.gif
Stroje zajebiste!

Z gory wielkie dzieks
Mani3k
Torin szukałem i guzik znalazłem, drugi stój bramkarski FCB jest identyko jak ten pierwszy, różnią sie tylko kolorem, drugie są pomarańczowe... model ten sam, może da się tylko zmienić kolor stroju?

Tu masz fotke z UEFA.com
http://img106.imageshack.us/my.php?image=a...jorquera1hl.jpg
bayer9
TO jak torin zrobisz reszte stroii dla Realu'u?
rav
Strój domowy Barçy wspaniały smile.gif Czekam na resztę (w szczególności na wyjzadowe, bo IMO są super) smile.gif
grzesio1712
stroje Barcy na najwyzszym poziomie zreszta jak wszystkie twoje tongue.gif
PS. czy ktos mi powie czym sie wyrózniaja stroje "wide back" (czy jakos tak) od zwyklych? dzieki i sory ze nie na temat unsure.gif
Dorin
,apropos polskich uniformów to znalazłem zdjęcie gdzie widać całe stroje może komuś się przyda....

IPB Image
bayer9
Ktos moze wrzucal nowe stroje Brazyli? Kto moze mi powiedziec jaki model 3d one maja? Juz mecze sie z nimi od 2 dni i zawsze sa zwalone tzn przesuniete logo itp. Chodzi mi o to ze niewiem na jaki numer modelu 3d mam zmieniec w Gs!

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Oto link do stroii!
Stroje Brazyli

Z gory wielkie dzieki za pomoc smile.gif
Kriss91
Chociażby model 0. Z tego co wiem to nie da się zmienić modelu przez GGS'a. Ale najpierw spróbuj w Edit Mode (w grze) ustawić koszulki na default.
bayer9
W edit mode probowalem ale to nie przynosi efektu! Torin pewnie by wiedzial ale ostatnio sie nie pojawia na tym forum:)
Kriss91
Masz tutoriala gdzieś na tym forum. Kto szuka ten znajdzie. biggrin.gif
akurat
Ja mam pytanie apropo numerów na koszulce, a mianowice jak je zmienić bo co bym nie zmieniałał w edicie to i tak zostają takie same ?

mam to samo .....
_mAsteR_
torin kiedy sie doczekamy jakis nowych trykowtow?? bo zajebiste robisz wink.gif
torin
Troche czasu nie bylo mnie na forum, ale duzo pracy mialem.
Strasznie martwily mnie kolnierze w strojach Wiselki, ale w koncu sie udalo je poprawic i mysle ze teraz sa o niebo lepsze. Jesli korzystaliscie z poprzedniej wersji tych strojow na pewno zauwazycie roznice wink.gif

IPB Image

Ponadto updatowi ulegly tez bramkarskie, zmienilem model 3d i tez mysle ze prezentuja sie lepiej.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

bramkarskie 3D model:66
graczy 3D model:0

Teraz dokoncze Barcelone. Pozdrawiam wszystkich
norek
Zajebiste stroje! Dogadaj sie z Timakiem i zrob update do patcha wink.gif pozdro
konsej15
torin...popisales sie...swietne stroje wisly smile.gif b.dobra robota :]
saviolka
QUOTE(torin @ Mar 8 2006, 18:01:26) [snapback]55725[/snapback]

Troche czasu nie bylo mnie na forum, ale duzo pracy mialem.
Strasznie martwily mnie kolnierze w strojach Wiselki, ale w koncu sie udalo je poprawic i mysle ze teraz sa o niebo lepsze. Jesli korzystaliscie z poprzedniej wersji tych strojow na pewno zauwazycie roznice wink.gif

IPB Image

Ponadto updatowi ulegly tez bramkarskie, zmienilem model 3d i tez mysle ze prezentuja sie lepiej.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
bramkarskie 3D model:66
graczy 3D model:0

Teraz dokoncze Barcelone. Pozdrawiam wszystkich

Torin super te stroje wisły teraz czekam na stroje Barcelony wink.gif wink.gif
Adanio
Czesc Torin smile.gif Stroje suuuper biggrin.gif Mozesz zrobic stroje ManU domowe i wyjazdowe dry.gif Kurde kazdy kto robi jakies dodatki do pesa to nie robi nigdy pod druzyne ManU sad.gif Z gory dziekuje za te stroje i pozdrawiam smile.gif
torin
Barcelona komplet (3d model:54/hex:36):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
bayer9
Zajebiste stroje! A moglbys na pocieszenie nas po odpadnieciu z LM zrobic REAL'U MADRID PROSZE BŁAGAM!

HALA MADRID !!!
rav
Wsio OK, ale wyjazdowy Blaugrany zrobiłbym bardziej oczojebny (koszulkę).
konsej15
stroje Blaugrany...bdb biggrin.gif...ale zgodze sie z ravem....ze drugie stroje barcy powinny byc bardziej jaskrawe...ale i tak dobra robota...pzdr
Mani3k
Torin stroje Barcy 1-sza klasa, ale ten wyjazdowy wg mnie jest zbyt żółtawy.
Wydaje mi się, że powinien być bardziej seledynowy i ciut jaśniejszy.... (KONAMI zrobiło prawie perfekt - coś w tym stylu)
Pozdrawiam
torin
Dzieki za komentarze wink.gif Co do koloru away to mialem takie zdjecia, ale juz jest update, mysle ze niemal idealnie teraz tongue.gif

IPB ImageIPB Image
Lanek
Znakomite stroje Barçy. Tak 3maj
P.S. Wykonałeś najlepsze stroje dla najlepszej drużyny tongue.gif
saviolka
powtórze się .. tak jak Lanek mówił stroje Barcy wyjechane.. Brawo!!!
p.s wlasnie takich stroji Barcy portrzebowałem.. Pozdro
konsej15
nooo...teraz to inna sprawa...swietna robota...piekne stroje:]
rav
Miód sam w sobie smile.gif Pozdro.
torin
A teraz cos z zupelnie innej beczki tongue.gif W wolnej chwili zdzialalem takie bandy z CL:
IPB ImageIPB ImageIPB Image

BIN
Dorin
ładne smile.gif
Adanio
Torin blagam zrob te stroje Manu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teco
Mam proźbe do wszystkich którzy potrafią robić stroje.Chiałbym aby ktoś wykonał dla mnie stroje mojego zespołu.Proszę Pomóżcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.