Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
PeDeKa

Siema moglby ktos dac link to tego ofa i cracka co byl dla jednej wersji gry bo skasowalem go i teraz nie moge znalezc. Z gory dzieki !!
EDIT
Okej juz znalazlem
Luccius
QUOTE(lukasz0 @ Jul 20 2006, 13:00:56) [snapback]79308[/snapback]

musisz klinkac SETUP w Kitserver i wybrac PES5.exe

tak też uczyniłem, wierz mi wiele razy, ale juz jest progres w postaci przyśpiewek, band i flag tylko te stadiony ehhh a tak by było fajnie usłyszeć KOLEJORZ!!! na własnym stadionie - no nic widze ze musze się obejść smakiem stadionowym smile.gif

pozdrawiam i lece zdobywac mistrzostwo OE!!

dla (s)twórców tego dodatku mega paczka piwska się należy !! BRAWO PANOWIE!!
pablo TS
QUOTE(PeDeKa @ Jul 20 2006, 15:15:04) [snapback]79350[/snapback]

Siema moglby ktos dac link to tego ofa i cracka co byl dla jednej wersji gry bo skasowalem go i teraz nie moge znalezc. Z gory dzieki !!
EDIT
Okej juz znalazlem

PLIKI DO 1 wersji PES5 na kompie
http://rapidshare.de/files/26297766/1_WERJSA_GRY.rar.html
jak mamy jedna wersje nie uzywamy gameservera
Counter
eh... widzę że nikt nie zwraca uwagi moje posty, chyba muszę się pogodzić że nie będe miał patcha. sad.gif
INTELEKT
Czy komuś gra się zawiesza lub zawieszała po wgraniu patcha?
hikario
mi czasami..a najgorsze że nie mam żadnych "sejwów" żeby wywalić...
crissi
wgralem patcha tak jak w tym toutrialu wszystko smiga jest ok ale nie ma stadionów Cracovi i reszty cos zrobilem zle?? odpiszcie thx
pablo TS
QUOTE(Czarny Profesor @ Jul 20 2006, 15:29:51) [snapback]79357[/snapback]

eh... widzę że nikt nie zwraca uwagi moje posty, chyba muszę się pogodzić że nie będe miał patcha. sad.gif

Wystarczy poszukać (strona wcześniej) !! mad.gif mad.gif Podziękuj Fajnickiemu.
saper
QUOTE(crissi @ Jul 20 2006, 18:25:08) [snapback]79369[/snapback]

wgralem patcha tak jak w tym toutrialu wszystko smiga jest ok ale nie ma stadionów Cracovi i reszty cos zrobilem zle?? odpiszcie thx

Musisz mieć stadiumserver i skopiować pliki do kitservera

http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1152838651

Pozdrawiam,
saper
Petersen
Może ktoś napisać, dlaczego po każdym wyłączeniu PES'a kasują się ustawienia opcji oraz kiedy dodałem sobie trochę kasy w PesFan Editor też nie działa.
Węgluś
zainstalowałem OEP tak jak PP i nie mam nazwisk na koszulkach WIDZEWa, Groclinu, Wisły Płock, Zagłębia Sosnowiec, Piasta Gliwice. Czy to jest przyczyną? Nawet jak wpisuje to sie nie pojawiają
dawdi17
Słychajcie gdybyście wgrali wszystko wg tutorialu to by wam działało. Nie puszczajcie takich ściem, bo tym tylko wkurzacie innych. Naprawdę tak trudno obejrzeć filmik ze zrozumieniem?
Węgluś
QUOTE(dawdi17 @ Jul 20 2006, 17:53:57) [snapback]79387[/snapback]

Słychajcie gdybyście wgrali wszystko wg tutorialu to by wam działało. Nie puszczajcie takich ściem, bo tym tylko wkurzacie innych. Naprawdę tak trudno obejrzeć filmik ze zrozumieniem?

ale po co sie pierdzielić z folderami 50-oma jak można zrobić tak jak w PP? inni chyba mają nazwiska na koszulkach
Zukuuu
powtarzam pytanie

wszystko ladnie, pieknie smiga w menu ... ale kiedy włączam mecz lub wchodze do EDIt wyrzuca mnie bez niczego do windowsa ...

moze ktos pomóc lub wytlumaczyc dlaczego sie tak dzieje
lukasz0
QUOTE(Luccius @ Jul 20 2006, 15:15:35) [snapback]79351[/snapback]

tak też uczyniłem, wierz mi wiele razy, ale juz jest progres w postaci przyśpiewek, band i flag tylko te stadiony ehhh a tak by było fajnie usłyszeć KOLEJORZ!!! na własnym stadionie - no nic widze ze musze się obejść smakiem stadionowym smile.gif

pozdrawiam i lece zdobywac mistrzostwo OE!!

dla (s)twórców tego dodatku mega paczka piwska się należy !! BRAWO PANOWIE!!

hmmm no wierz mi, Tworcy tego patcha zrobili niesamowite przyspiewki KKS ! - za to im skrzyna piwa! smile.gif
naprawde super sa przyspiewki LECHA !!

ps. stadiony zmienia sie klawiszami - 7,8,9,0
Grabi
Najpierw zainstalujcie poprawnie patcha ;] to chyba logiczne, że jak ktoś ma jedną wersję gry to obowiązuje go mniej więcej połowa filmiku (tutoriala) ;] Na pierwszy rzut oka tutorial może wydawać się niezrozumiały, ale wystarczy 2 razy go obejrzeć i od razu człowiek się domyśla a po co to, a po co tamto ;] Osobiście zainstalowałem Orange Ekstraklase na czystego PES-a. Oglądając te wszystkie tutoriale już można się nauczyć co trzeba kopiować i co trzeba robić. To nie jest nic trudnego, wystarczy pomyśleć. Mi patch działa bez zarzutu, wszystko jest poprawnie, nawet stadion Cracovii (kibice), nic się nie wiesza, nie wywala do Windowsa. A to dziwne nie ? Wgrajcie poprawnie i dopiero piszcie o swoich problemach. Pozdro ;]
Scooby-Doo
Węgluś o ile sie niemyle te drużyny w poprzednim sezonie grały w strojach bez nazwisk niektóre teamy w Polsce takie stroje poprostu mają ;]
Węgluś
QUOTE(Zukuuu @ Jul 20 2006, 18:04:25) [snapback]79391[/snapback]

powtarzam pytanie

wszystko ladnie, pieknie smiga w menu ... ale kiedy włączam mecz lub wchodze do EDIt wyrzuca mnie bez niczego do windowsa ...

moze ktos pomóc lub wytlumaczyc dlaczego sie tak dzieje

otwórz gre przez 3dAnalyze!!!!
QUOTE(Scooby-Doo @ Jul 20 2006, 18:40:51) [snapback]79399[/snapback]

Węgluś o ile sie niemyle te drużyny w poprzednim sezonie grały w strojach bez nazwisk niektóre teamy w Polsce takie stroje poprostu mają ;]

a myślałem, że te mają wink.gif
MaTiX89
Siemka. Mój kolega ma WE9 i chciałby również pograć na OE. Z PP sobie poradził pozamieniał nazwy i spokojnie śmigał na PP. Czy teraz też jak po zamienia pliki będzie mógł grać na OE czy są jakieś potrzebne pliki,których on nie ma w WE9 ?! Proszę o odpowiedź.
torin
QUOTE(Węgluś @ Jul 20 2006, 17:44:43) [snapback]79385[/snapback]

zainstalowałem OEP tak jak PP i nie mam nazwisk na koszulkach WIDZEWa, Groclinu, Wisły Płock, Zagłębia Sosnowiec, Piasta Gliwice. Czy to jest przyczyną? Nawet jak wpisuje to sie nie pojawiają

Bo oni po prostu nie maja nazwisk na koszulkach, proste. Ekstraklasa SA wprowadzila od sezonu 06/07 obowiazek posiadania nazwisk na koszulkach, tylko w Ekstraklasie. No ale sezon 06/07 to juz inny temat - update tongue.gif

QUOTE(Grabi @ Jul 20 2006, 18:25:56) [snapback]79396[/snapback]

Najpierw zainstalujcie poprawnie patcha ;] to chyba logiczne, że jak ktoś ma jedną wersję gry to obowiązuje go mniej więcej połowa filmiku (tutoriala) ;] Na pierwszy rzut oka tutorial może wydawać się niezrozumiały, ale wystarczy 2 razy go obejrzeć i od razu człowiek się domyśla a po co to, a po co tamto ;] Osobiście zainstalowałem Orange Ekstraklase na czystego PES-a. Oglądając te wszystkie tutoriale już można się nauczyć co trzeba kopiować i co trzeba robić. To nie jest nic trudnego, wystarczy pomyśleć. Mi patch działa bez zarzutu, wszystko jest poprawnie, nawet stadion Cracovii (kibice), nic się nie wiesza, nie wywala do Windowsa. A to dziwne nie ? Wgrajcie poprawnie i dopiero piszcie o swoich problemach. Pozdro ;]

Swiete slowa smile.gif Polejcie temu Panu tongue.gif
vager
Ja zainstalowałem na PP 2.6 i wszystko śmiga aż miło. Jak czytam to forum to trochę mi was żal, bo widzę że problemów jest naprawdę baaardzo dużo. Kolejną wadą OF jest fakt, że Ribbery z Francji jest tak słaby. Przecież on na WC 2006 był jednym z najlepszych w swojej drużynie! Mam nadzieję, że zostanie to naprawione w uptade. I nie zapomnijcie zamienić flag ŁKSu i Widzewa!
PeDeKa
Zainstalowalem patcha tak jak w tutku na czystego PES ale gra przy przejsciu do edit mode lub do meczu wychodzila do windowsa.Uruchomilem przez 3dAnalyzera i to samo.Ale znalazlem sposob zeby gra chodzila,poprostu skopiowalem tylko kitservera i e_text a juz przez Dkz nie patchowalem.Niestety nie mam przez to herbow klubowych.Dlatego mam prosbe do tworcow patcha:moglibyscie zrobic tak zeby herby byly w option file a nie w O_texcie.Z gory dzieki !!
Riki101
QUOTE(PeDeKa @ Jul 20 2006, 21:33:17) [snapback]79408[/snapback]

Zainstalowalem patcha tak jak w tutku na czystego PES ale gra przy przejsciu do edit mode lub do meczu wychodzila do windowsa.Uruchomilem przez 3dAnalyzera i to samo.Ale znalazlem sposob zeby gra chodzila,poprostu skopiowalem tylko kitservera i e_text a juz przez Dkz nie patchowalem.Niestety nie mam przez to herbow klubowych.Dlatego mam prosbe do tworcow patcha:moglibyscie zrobic tak zeby herby byly w option file a nie w O_texcie.Z gory dzieki !!

Z tego co wiem to herby nie sa w 0_texcie tylko w option file`u
PeDeKa
Raczej nie bo jak mialem tego o_texta z patcha to herby byly a jak wzialem podstawowego to juz nie ma (chodzi mi o polskie kluby).Poza tym przeciez mam option fila i widze ze nie ma herbow.
grzesio1712
PeDeKa moze poprostu użyj Kitservera 5.2.1 u mnie z kitserverem 5.2.2 gra wywala przy wejsciu do meczu (juz jest pokazany stadion i pyk, pulpit!). Wiem, że to przez kitserver 5.2.2 bo było tak u mnie na PowerPatchu zanim wgrałem OEPatch.
PS. Jak nie pomoże to nie wiem, format! tongue.gif

Ale niektórzy ludzie są niezaradni tongue.gif
Mike85
A ja zainstalowalem calego patcha, zrobilem wszystko jak trzeba a stadionow tych 4 polskich druzyn nie mam :/ wrzucilem tez stadiumservera ale to samo:. Czy moglby ktos mi pomoc? dzieki z gory
Loko18
Wie ktoś może jakie opcje trzeba wybrac w 3D Analyzer'ze żeby gra normalnie chodziła??
Mike85
Ponawiam swoje pytanie wgralem wszystko tak jak to przedstawia tutorial, ale nie mam stadionów polskich druzyn :/ probowalem tez wrzucic inny stadiumserver ale to samo :/ A wgrywalem identycznie jak w tutorialu oraz na czystego pesa. Trzeba cos dopisywac czy jak ??? Z gory dzieki za pomoc
ekrek4
Fajnie, że można też grać w World Cup Patch smile.gif
Naimad
Po pierwsze chcialbym pogratulowac tworcom Patcha, ukonczenia ciezkiej pracy.
Po drugie niestety, musze zglosic problem - aplikuje patcha "na jedna wersje gry", czyli kopiuje e_text.afs, do folderu dat w glownym katalogu gry (bez bawienia sie w tworzenie nowych folderow), aplikuje Orange Ekstraklasa do tego samego katalogu, kopiuje kit server, instaluje, wlaczam gre, wszystko cacy, menu, polskie stadiony, teamy, zawodnicy - ale qzwa mam francuskie przyspiewki i poczatkowe wymawianie nazw klubow (tzn. zamiast Legia, komentator mowi Monaco). Zarowno patch, jak i pesa instalowalem 3 razy i ciagle to samo mad.gif Prosze o pomoc
INTELEKT
A próbowałeś zmienic te stadiony przyciskami 0 i 9 przed meczem w tym samym tle gdzie wybiera się stroje?
stQ
qrde co z tymi polskimi herbami? bo ja nie mam ich a wszystko wgralem tak jak na filmiku :/ i buty mam stare... te co byly od poczatku w pes5
Mike85
loooooooooooooooool biggrin.gif dzieki INTELEKT dziala, czlowiek czasem nie światowy to tak ma smile.gif piłki jak sie zmienia to wiedzialem ale o tych stadionach to nie smile.gif dzieki jeszcze raz

Respect za ten dodatek, naprawde dobra robota, tylko te sklady...:/ ale mam nadzieje ze jak wyjdzie update wszystko bedzie gralo jak trzeba. Pozdro
Węgluś
QUOTE(PeDeKa @ Jul 20 2006, 19:33:17) [snapback]79408[/snapback]

nic nie kopiuj zrób tak jak na tutku i otwórz przez 3dAnalyze

QUOTE(Loko18 @ Jul 20 2006, 21:17:14) [snapback]79435[/snapback]

Wie ktoś może jakie opcje trzeba wybrac w 3D Analyzer'ze żeby gra normalnie chodziła??

jak będziesz otwierał opcje to będziesz wiedział wink.gif dałbym screena ale po formacie nie instalowałem 3dAnalyze. ustaw tylko ścieżki!!
Mike85
Ehhhh znowu problem :/ zawsze jak wchodze w edit mode i daje na twarz Jelenia, albo jak chce zagrac Polska a w składzie jest Jelen to wywala do windowsa z komunikatem blad pliku pes5.exe :/ Co robic ? Czemu tak sie dzieje ?
torin
QUOTE(Naimad @ Jul 20 2006, 22:50:12) [snapback]79446[/snapback]

Po pierwsze chcialbym pogratulowac tworcom Patcha, ukonczenia ciezkiej pracy.
Po drugie niestety, musze zglosic problem - aplikuje patcha "na jedna wersje gry", czyli kopiuje e_text.afs, do folderu dat w glownym katalogu gry (bez bawienia sie w tworzenie nowych folderow), aplikuje Orange Ekstraklasa do tego samego katalogu, kopiuje kit server, instaluje, wlaczam gre, wszystko cacy, menu, polskie stadiony, teamy, zawodnicy - ale qzwa mam francuskie przyspiewki i poczatkowe wymawianie nazw klubow (tzn. zamiast Legia, komentator mowi Monaco). Zarowno patch, jak i pesa instalowalem 3 razy i ciagle to samo mad.gif Prosze o pomoc

A plik PES5.exe moze bys tak jeszcze przegral rolleyes.gif
Harold-NH
Witam
Też mam poważny problem przez który nie moge grać OE . Z początku wszystko działa pięknie , do momentu meczu . Gdy zaczynam spotkanie gra zaczyna sie strasznie ciąć , nie da sie tak grać . Próbowałem zmieniać grafe , nic to nie dało chodz w podstawowym PESie gra działała świetnie . Może zna ktoś sposób jak temu zaradzić ?? Byłbym bardzo wdzięczny .
=@CiChY@=
W ktorym pliku sounds jest doping ŁKS-u i jaki ma numer?? Czaly czas na meczu ŁKS-u krzycza mi wisła kraków dry.gif
mic_TS
Ja mam tylko przyspiewki Wisly, Legii, Lecha i Zaglebia. Inne druzyny maja "standardowe". O co chodzi ?
Scooby-Doo
mic_TS wiecej przyśpiewek chyba nie ma. Może jak wyjdzie update to bedzie wiecej. A propo updata czy aktualizowane składy bedą tylko Polskich drużyn czy moze bedzie to jakoś połączone z PP 3.0 i będa też składy europejskich drużyn?
Kriss91
Jeśli chcecie uruchomić grę przez 3D Analyzer to uruchomcie nie plik Orange.exe (czy cuś takiego), a plik Pes5.exe w folderze z Orange Ekstraklasą. Włączcie opcje: Force SW TnL i Emulate HW TnL Caps. A co do samego patcha to nie powiem, że jest zły biggrin.gif
Maharadza
QUOTE(grzesio1712 @ Jul 20 2006, 20:17:24) [snapback]79422[/snapback]

PeDeKa moze poprostu użyj Kitservera 5.2.1 u mnie z kitserverem 5.2.2 gra wywala przy wejsciu do meczu (juz jest pokazany stadion i pyk, pulpit!). Wiem, że to przez kitserver 5.2.2 bo było tak u mnie na PowerPatchu zanim wgrałem OEPatch.
PS. Jak nie pomoże to nie wiem, format! tongue.gif

Ale niektórzy ludzie są niezaradni tongue.gif

ja tak mialem przy kitserverze 5.2.1 i przy niektorych meczach np. barca-real wywalalo mnie do wina,ale to bylo przez faceserver,usunolem go i gra smigala normalnie ,ale ten nowy kitserver 5.2.2 jest zajebisty bo chodzi mi i faceserver i cala reszta i nic nie wywala.pozdro :]
grzesio1712
No widzisz a u mnie na odwrót. 5.2.2 nie chodzi i co dziwne tez przy meczu Barca - Real tongue.gif A teraz 5.2.1 mi w zupelnosci wystarczy, chyba ze wyjdzie jakaś poprawka 5.2.2.1 tongue.gif
PS. który plik jest odpowiedzialny za siatki w stadiumserverze?
jacekz40
QUOTE(Maharadza @ Jul 21 2006, 09:58:42) [snapback]79492[/snapback]

ja tak mialem przy kitserverze 5.2.1 i przy niektorych meczach np. barca-real wywalalo mnie do wina,ale to bylo przez faceserver,usunolem go i gra smigala normalnie ,ale ten nowy kitserver 5.2.2 jest zajebisty bo chodzi mi i faceserver i cala reszta i nic nie wywala.pozdro :]

po raz kolejny ten sam problem, ludziska kochane, sami sobie życie utrudniacie, z KITSERWERA wywalić twarzyczki, zostawić tylko piłki i stadiony, i wszystko musi chodzić jak złoto.
grzesio1712
jacekz40 u mnie kitserver 5.2.2 nawet nie działa bez twarzyczek. Miałem tylko piłki, ale dla mnie i tak nie ma zadnej róznicy miedzy KS 5.2.1 a 5.2.2 więc nie ma zadnego problemu
crissi
Kiedy mozemy sie spodziewac update ja bardzo chcial bym w nim zobaczyc aktualne składy ze 2 nowe stadiony np:Legi i WIsly noi fajnie by bylo jak by kazda druzyna w lidze miala chociaz po 1 swojej przyspiewca pozdrawiam!!!!!!
mic_TS
Ludzie... wezcie sie zastanowcie nad soba. Przed wypuszczeniem Patcha codziennie bylo po pare postow typu "kiedy wyjdzie...." itp. Teraz, jak juz wyszedl, w co drugim poscie jest "Kiedy bedzie update...". Dajcie sobie na wstrzymanie, wyjdzie jak wyjdzie, narazie cieszcie sie tym co macie. Pozdro
Bo0os
QUOTE(mic_TS @ Jul 21 2006, 09:56:03) [snapback]79517[/snapback]

Ludzie... wezcie sie zastanowcie nad soba. Przed wypuszczeniem Patcha codziennie bylo po pare postow typu "kiedy wyjdzie...." itp. Teraz, jak juz wyszedl, w co drugim poscie jest "Kiedy bedzie update...". Dajcie sobie na wstrzymanie, wyjdzie jak wyjdzie, narazie cieszcie sie tym co macie. Pozdro

Patch jest naprawde zrobiony solidnie, a jeżeli komuś nie odpowiadają nieaktualne składy do niech sam sobie UAKTUALNI... jeśli komuś zależy to można chwile poświęcić wink.gif

Patch jest wykurwisty!, gram moim powiatem.. smile.gif- GKS-em Bełchatów biggrin.gif i gra sie świetnie, już strzeliłem pare ładnych bramej jak na statystyki graczy.

Przy takiej ekipie jak ISS Online, PES niemoże sie znudzić wink.gif
TargeT
Może ktoś wrzucić Option File z 99999 PESów?? Please smile.gif
mic_TS
QUOTE(Bo0os @ Jul 21 2006, 12:31:11) [snapback]79525[/snapback]

Patch jest naprawde zrobiony solidnie, a jeżeli komuś nie odpowiadają nieaktualne składy do niech sam sobie UAKTUALNI... jeśli komuś zależy to można chwile poświęcić wink.gif

Patch jest wykurwisty!, gram moim powiatem.. smile.gif- GKS-em Bełchatów biggrin.gif i gra sie świetnie, już strzeliłem pare ładnych bramej jak na statystyki graczy.

Przy takiej ekipie jak ISS Online, PES niemoże sie znudzić wink.gif

wlasnie o tym mowie, sam na wlasna reke sobie uaktualnilem wazniejsze transfery w OE (Wisla, Legia itp) i gram juz drugi sezon. Oczywiscie patch ma troche niedociagniec. Jakbysmy chcieli miec wszystko zrobione na 100% bez zadnych bledow itp, to trzeba byloby czekac jeszcze z miesiac pewnie. Ale przeciez da sie grac, sklady, wyglad itp samemu mozna poprawic przeciez.

Szacuek dla ludzi ktorzy nad tym pracowali.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.