Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Hawok
Powiem szczeze po obejzeniu twojego meczyka :wink: a bramki zajebsite biggrin.gif ale cos mi smierdzialo strzalami z polowy boiska prawie ( Edit Mode ) ? biggrin.gif

Ps. Co zrobiles ze miales hymn ligi msitrzow ja mam ten patch ale nimom hymnu biggrin.gif
Dj_Dario
CZEKAM NA KOLEJNE BRAMECZKI biggrin.gif

off topic TROSZECZK
Dreed
Cytat
Powiem szczeze  po obejzeniu twojego meczyka  :wink:  a bramki zajebsite biggrin.gif ale cos mi smierdzialo strzalami z polowy boiska prawie ( Edit Mode ) ? biggrin.gif  

Ps. Co zrobiles ze miales hymn ligi msitrzow ja mam ten patch ale nimom hymnu biggrin.gif

Co do stzralow z polowy to ja tak lubie nawalam ile wlezie az na 10-20 meczy sie 2 trafia ale jak sie trafia to wyrabane w kosmos biggrin.gif, a co do hyknu to mam ten patch CL nalozony na WOLFA wiec moze cos tam sie zmienilo zreszta powienienes miec hymn jak nic biggrin.gif.

Jezeli Cie interesuje to jutro moge wrzucic na serwer moj meczyk Barca vs ReaL biggrin.gif ??
Hawok
Tak tak interesujer mnie ten meczyk Barca vs ReaL smile.gif az milo patrzec jak grasz 8) jak mozesz to wrzuc
ZeuS22
qrde.. czym to otworzyć to *.rmvb?
Drakkar
Cytat
qrde.. czym to otworzyć to *.rmvb?

Real Playerem
Rymek
Cytat
Dzięki Rymek , teraz wszystko wporzo.

Zaraz wrzuce kilka ciekawych sytuacji  :)  LOL , Jasna Gòra też działa biggrin.gif  
Dobre to było  :lol:

No wrzucaj , wrzucaj , zobaczymy czy ciekawe (=
Zalozylicie bramkarzowi 'siate' ? ;D Kliknijcie a zobaczycie jak to sie robi tongue.gif
Jocker
No Rymek brameczka zajebista :!: :!: Ale kamera troszku do bani sad.gif
Pik
Popieram propozycje Dreeda, tylko żeby nie było kłòtni, niech najlepsze bramki, wybieraja Ci co beda montować, bo tak kazdy bedzie glosowal na swoje bramke, to bedzie fuu smile.gif
Tomak
Cytat
niech najlepsze bramki, wybieraja Ci co beda montować, bo tak kazdy bedzie glosowal na swoje bramke, to bedzie fuu smile.gif

Zgadzam sie z tobą Pik smile.gif Trzeba znalezć montera (pierwszy był Hawok, moze ktoś inny chętny :?: ) Zgłaszajcie sie , Monterzy :!:

Dziś grałem troche z kazikcky , Ja VS. On , mam dla was kilka brameczek wartych uwagi :
Rzut wolny Schneidera : http://tomar.elblag.pl/forumio/FK_Schneide...er_by_tomak.avi

Puyol zachował sie jak rasowy napastnik, szkoda ze we własnym polu karnym :shock:
http://tomar.elblag.pl/forumio/Own_goal_Pu...by_kazikcky.avi

No comments :
http://tomar.elblag.pl/forumio/Shot_Krzyno...ek_by_tomak.avi

I na koniec ładne uderzenie Voronina :
http://tomar.elblag.pl/forumio/Shot_Voroni...in_by_tomak.avi
Jocker
No Tomak bramki naprawde warte uwagi :!: biggrin.gif Wszystkie są WYJEBANE :!: :!: :!: Oby tak dalej :!:
Tomak
Jocker ty moglbys sie tez postarac o cos ciekawego ... Przejrzyj stare replaye moze sie cos trafi smile.gif
Jocker
No zaraz ponagrywam :!:
LeMie
a pomògł komus moj turtorial??
kazikcky
Pomogl pomogl :wink:

Teraz spokojnie sobie moge kompresowac biggrin.gif I dawac replaye ktore moze sprawia Wam przyjemnosc z ogladania 8)
ZeuS22
No to ja jestem chetny jak cos na montera :twisted: dawać bramki i bedzie cool . Cos fajnego stworzymy hehe

Apropo gg jestem prawie zawsze niewidoczny.

Apropo tych meczò Juventus - Inter --- ta bramka z połowy jest wypaśna :shock: Dreed niezle niezle bedzie co nagrywać smile.gif

Teraz czas na moje małe co nieco...
---Carlos i Zidane - http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/Zidane.avi
---Ronaldinho - http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/Ronaldinho.avi
kazikcky
No to wypas

Mamy montera teraz tylko trzeba jeszcze wiecej goli strzelac biggrin.gif

Niezla stronka Zeus :wink:

A ta bramka Davidsem no to prawdziwe CUDO biggrin.gif
Jocker
To ja nie gadam tylko lece grac :!: I strzelac oczywiscie biggrin.gif

Edit: Oto moje obiecame bramki Giggsa (2), Platiniego, Carlosa, Burchet i Own goal Buffona:

http://tomar.elblag.pl/forumio/FK_Carlos%2...by%20Jocker.avi
http://tomar.elblag.pl/forumio/FK_Giggs%20...by%20Jocker.avi
http://tomar.elblag.pl/forumio/FK_Platini_...i_by_jocker.avi
http://tomar.elblag.pl/forumio/Long%20Shot...by%20Jocker.avi
http://tomar.elblag.pl/forumio/Own%20goal%...by%20Jocker.avi
http://tomar.elblag.pl/forumio/Wolej%20Bur...by%20Jocker.avi

Mam nadzieje że jakaś brama wpadnie do kompilacji :wink:
ZeuS22
Cytat
No to wypas  

Mamy montera teraz tylko trzeba jeszcze wiecej goli strzelac  :D

Niezla stronka Zeus  :wink:

A ta bramka Davidsem no to prawdziwe CUDO  :D

Jeśli chodz o stronke to porażka --- liczy sie to co jest w środku tongue.gif hehe ps. soon next goals smile.gif

Jocker spròbuj bardziej kompresowac te brameczki bo długo sie ssają tongue.gif
Pozdro
Tomak
Cytat
Mam nadzieje że jakaś brama wpadnie do kompilacji  :wink:

Moim zdaniem nie musisz sie o to martwić 8)

Zeus22--> To może moglbyś już powoli zacząć , bramek jest dużo , jest w czym wybierać. Do kompilacji wybierz bramki , ktore twoim zdaniem wymiatają i do roboty biggrin.gif
ZeuS22
Hmmm tak myślisz ze dużo? W sumie moge zacząć robić tylko mile widziane pomysły na rozpoczęcie i zakończenie naszego filmu smile.gif jak będziecie podsuwać jakieś pomysły to szybciej i łatwiej pòjdzie bo nie wszyscy mogą być zadowoleni(nie pòjdzie po ich myśli). Wiecie zawsze ktoś taki sie znajdzie... :twisted:

Aha i musze zessać wszystki bramki smile.gif a to troche zjedzie hihi (polskie łącze :evil: )

Czekam na propozycje i mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś taki ze mi pomoże :wink:

A teraz czas na następne bramki ide je najpierw szczelić laugh.gif
Jocker --- nagrywaj brameczki bez dzwięku ! ale brameczki twoje wymiatają !!! Buffon sucker tongue.gif
Rymek
Cytat
a pomògł komus moj turtorial??

Ba (= ~ BIG THX

===

Vieri -> Adriano

http://www.tkk.pl/~rymek/PES%204/Vieri-Adr...srodkowania.avi
Jocker
Bramka fajna ale kamera do bani sad.gif biggrin.gif
Jocker
[quote]Jocker --- nagrywaj brameczki bez dzwięku ! ale brameczki twoje wymiatają !!! Buffon sucker tongue.gif[/quote]

Wiem :!: Sorry juz bede nagrywal bez dzwięku biggrin.gif[/quote]
Tomak
Zeus22 , na koncu filmika (heh, na początek nie mam pomysłu tongue.gif ) mozna wykorzystać pomysł dreed`a czyli to ze będą leciały napisy końcowe :
kto zmontował wszystkie bramy , kto jest ich autorem , itp. Filmik można wzbogacić jakąś muzą ( z tym że niekoniecznie biggrin.gif )Hmm... Nie wiem,może jak na coś wpadne to jeszcze napisze, ale postaram sie dostarczyć wam jeszcze kilka bramek :roll:
kemot
Temat rodem z CF, gdyby nie naprawde fajne bramki wygladalby jak zapis rozmowy z gg i lizanie pewnej tylniej czesci ciala...
ZeuS22
smile.gif Muzyka bedzie bankowo !! Jeśli chodzi o napisy końcowe to dobry pomysł 8) Ale właśnie ten początek tongue.gif mysle ze jakies fajne logo stworzyć do pesa4 i wrzucić na początek... i co dalej wyjdzie w praniu..
kazikcky
Kemot zawsze musisz sie do czegos przyczepić smile.gif Heh... Czy chodzi ci o plecy ??

Zeus22---->Na poczatek filmiku może być tytuł jakiś np.kompilacja goli z forum IO .Te logo to też dobry pomysł .Można tytuł i logo poprzedzic jakimś intrem czy coś w tym stylu...To jest moja sugestia a jesli chodzi o koncowke no to chyba Tomak juz podal dobry przyklad...Wszystko w twoich rękach Zeusie :wink: A my możemy tylko dostarczać większych ilości bramek...
ZeuS22
Kemot ----> masz szczęście ze jesteś tu jednym z operatoròw bo bym powiedział co myśle. Nie pieprz bzdur ekspercie futbolu i dawaj jakieś bramki cwaniaczku! :twisted:

kozikcky---> no i chyba bedzie dobre rozwiązanie zobaczymy co da sie zrobić.

ps. apropo napisòw końcowych moze jest ktoś chętny do stworzenia takiego czegoś? Ja sie zajme resztą bo to naprade sporo roboty (a raczej czasochłonne)
kemot
ja juz tutaj nie rzadze tylko praw do moderowania nie chca mi odebrac kompetentne osoby, a co do bramek to na jakim poziomie gracie, bo to tez wazne, jak na 3* to temat zamykam biggrin.gif
ZeuS22
Ja chciałem zakończyć kariere w pesa (gram tylko jak wpadną kumple) bo na 6 poziomie komputer poprostu gra beznadziejnie. Czasami ma przebłyski inteligencji ale... ja gram na 6*
Hawok
no to bedzie ZeuS22 VS HAWOK kompilacja bramek :twisted: biggrin.gif dla mnie to pestka 2h i gotowe
ZeuS22
Cytat
no to bedzie ZeuS22 VS HAWOK kompilacja bramek :twisted: biggrin.gif dla mnie to pestka 2h i gotowe

No niby tak ale nie kazdy ma te 2h. Jak się uczy i pracuje i ma sie kobitke i do tego jeszcze siedzenie przed kompem to czasu brak :roll:
Hawok
zabardzo tez nimam co czasu biggrin.gif bo bede robił INTRO do patcha do PES 4Liga Polska 2004/2005 :wink:
ZeuS22
Hoho noto widze ze mam do czynienia z Guru biggrin.gif ja aż taki dobry nie jestem tongue.gif ale zamierzam. Zobaczymy jak sie bedzie to toczyło

Hawok---> odezwij się do mnie na gg bo mam sprawe do ciebie
Stęga64
zaraz postaram sie wrzucic tutaj moją ostatnia brameczke 8)
Dreed
Hawok specjalnie dla Ciebie filmik z meczu Real vs Barca biggrin.gif

Geneza powstania tongue.gif. To byl pierwszy mecz po zainstalowaniu patcha CL do PES4 i jeszcze nie z byt dobzre skonfigurowanym systemie i sie w czasie nagrywania pojawialy gdiz eniegdzie pewne zacinki sad.gif ale ogolnie jest OK! Ten meczy z Barca, a bylo ich sporo, utkwil mi w pamieci, poniewaz od tamtej pory nie mialem podobnego meczu a tym bardziej wyniku, caly czas co gram z Barca to jest albo remis albo w plecy lub jakims cudem daje rade w karnych (poprzeni filmik byl malym dowodem, ze umiem bronic tongue.gif). Tak czy siak filmik jest biggrin.gif. Meczyk znow w dwoch czesciach ale tym razem w jednym pliczku do zassania.

STAD ZASSASZ MECZ ALE DOPIERO OKOLO 18 LUB LEKKO PO !!!!!!

Milego ogladania i czekam na ocenke biggrin.gif
Dj_Dario
biggrin.gif MAm nadzieję, że umieszczona będzie moja bramka biggrin.gif Ale by tak było to muszę dużo strzelać :shock: I zamieszczać na ftp-ku brameczki :twisted: Pozdrawiam :evil: Pomysł z kompilacją ZAJBISTY, WYPAŚNY, SUPER COOL :shock: 3MAJCIE SI
ZeuS22
Cytat

coś nie widać tej twojej brameczki dawaj dawaj

Yeah! Juz wszystkie brameczki zessane teraz się biore do roboty
ps. oczywiście czekam na nowe
Dreed
Cytat
Hawok specjalnie dla Ciebie filmik z meczu Real vs Barca biggrin.gif

Geneza powstania tongue.gif. To byl pierwszy mecz po zainstalowaniu patcha CL do PES4 i jeszcze nie z byt dobzre skonfigurowanym systemie i sie w czasie nagrywania pojawialy gdiz eniegdzie pewne zacinki sad.gif ale ogolnie jest OK! Ten meczy z Barca, a bylo ich sporo, utkwil mi w pamieci, poniewaz od tamtej pory nie mialem podobnego meczu a tym bardziej wyniku, caly czas co gram z Barca to jest albo remis albo w plecy lub jakims cudem daje rade w karnych (poprzeni filmik byl malym dowodem, ze umiem bronic tongue.gif). Tak czy siak filmik jest biggrin.gif. Meczyk znow w dwoch czesciach ale tym razem w jednym pliczku do zassania.

STAD ZASSASZ MECZ ALE DOPIERO OKOLO 18 LUB LEKKO PO !!!!!!

Milego ogladania i czekam na ocenke biggrin.gif

Sorry bardzo ale wynikly pewne koplikacje i bede mial maly poslizg, mam nadzieje, ze na 19 bedzie juz meczyk w calosci na ftpq biggrin.gif
jeszcze raz sorry za zwloke !!!!!!

PS: Teraz tak zauwazylem ze pzrez te pier*** zaciacia dzwiek albo jest za szybko albo sie puzni, ch*** to wyszlo ale to poczatki nagrywania ! tongue.gif mam nadzieje ze akcje zawarte w meczyku zrekompensuja ten blad !
Hawok
Cytat
Cytat

coś nie widać tej twojej brameczki dawaj dawaj

Yeah! Juz wszystkie brameczki zessane teraz się biore do roboty
ps. oczywiście czekam na nowe

Pytam was sie czy mam tez robic kompilacje tych brameczek 8) ??
ZeuS22
nie laugh.gif hehe jak babcia uważa masz czas i ochote to ròb smile.gif
Hawok
ile ten mecz ma MB biggrin.gif ? bo tak patrze i patrze a te cyferki dojechaly juz do 77 MB biggrin.gif
Dreed
Serwer mi sie zwiesil i nie moge wrzucic do konca 20 mb nomrlanie KOSZMAR, jak tylko pojawi sie mecz na serwerze to z miejsca Wam o Tym napisze !
Bakel
Chłopaki - monterzy, zapraszam Was do obejrzenia naszych kompilacji, w ktòrej głòwną rolę gra WE2002.
Możecie zaczerpnąć inspirację z tego klipu, coś może Wam wpadnie w oko i zrobicie coś naprawdę fajnego.
Niech nie przeraża Was rozmiar pliku, warto obejrzeć smile.gif

FOOTBALL TRIBE by Bakel&Yaczes
Dreed
No i KU******* NICI z Mecza dzisiaj serwer padl i nie da sie na niego nic wrzucic bo rozlancza usera ale zassysac mozna sad.gif na serwerze jest tylko 19 % calego 100Megowego filmiku, jednym SLOWEM MAM PECHA. Serwer ma stanac jutro okolo 6 rano, weic o tej tezzaczne wrzucac moze sie uda wrzuccic calego zebyscie mogli zassac, jestem dobrej mysli !
Kjs
widze ze temat dobrze sie rozwija, oby tak dalej smile.gif Wiecej filmow, lepsze bramki smile.gif
ZeuS22
Cytat
Chłopaki - monterzy, zapraszam Was do obejrzenia naszych kompilacji, w ktòrej głòwną rolę gra WE2002.
Możecie zaczerpnąć inspirację z tego klipu, coś może Wam wpadnie w oko i zrobicie coś naprawdę fajnego.
Niech nie przeraża Was rozmiar pliku, warto obejrzeć smile.gif

FOOTBALL TRIBE by Bakel&Yaczes

Mògłbyś poprawić linka bo coś nietenteges
Pik
zamiast napisow na koncu, lepiej zrobic tak, ze podczas tego jak leci bramka, to u dolu ekranu (najlepiej po prawej stronie) bylo podpisane kto i jak np. Kowalski, czy by Kowalski :]
ZeuS22
Cytat
zamiast napisow na koncu, lepiej zrobic tak, ze podczas tego jak leci bramka, to u dolu ekranu (najlepiej po prawej stronie) bylo podpisane kto i jak np. Kowalski, czy by Kowalski :]

Własnie juz to robie 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.