Dawidi
Oct 14 2008, 22:25
CYTAT
A z neta już można ściągnąć... ;/;/
No można i właśnie to robię. Ale tak wolno idzie z torrentów (a mam łącze 4mb/s), że chyba szybciej mi przyślą z gram.pl.
Ale co to ma do mojej wypowiedzi wcześniejszej, to nie rozumiem.
CYTAT
Dzieciaczki nie mogą przeżyć, że ich ulubione kluby nie mają zawyżonych statystyk? Jaka szkoda - jednak Seabass i spółka to nie tacy idioci, jak Wam się wydawało. wink.gif
Niekoniecznie. Mają naprawdę dobrych piłkarzy i straty im się takie nalezą (dziewne, że w lidze tak wspaniale sobie nie radzą. Chociaż 6-1 z chyba Betisem o ile się nie mylę było niezłe

). Ale dziwnie jednak się nią gra. Naprawdę bardzo łatwo. Ale na szczęście nie przepadam za Katalończykami i nimi nie gram. A jest fajny przeciwnik z którym się ciężko gra
rangiz
Oct 14 2008, 22:30
Jak się ma publiczne torrenty, to nie dziwota, że gra do Was "przyjdzie" za tydzień
Kettger
Oct 14 2008, 22:36
CYTAT(Dawidi @ Oct 14 2008, 23:29)

Niekoniecznie. Mają naprawdę dobrych piłkarzy i straty im się takie nalezą (dziewne, że w lidze tak wspaniale sobie nie radzą. Chociaż 6-1 z chyba Betisem o ile się nie mylę było niezłe

).
Z Atletico, drużyną grającą w Lidze Mistrzów...
CYTAT
Ale dziwnie jednak się nią gra. Naprawdę bardzo łatwo.
No co Ty? To weźcie ten swój drugoligowy Juventus i przyjedźcie na Camp Nou. Ciekawe kto wygra. ;]
Dawidi
Oct 14 2008, 22:36
CYTAT
Jak się ma publiczne torrenty, to nie dziwota, że gra do Was "przyjdzie" za tydzień
Ogólnie ściągam większość rzeczy przez programy w systemie p2m (moorhunt, ygoow). Ale tam trzeba trochę poczekać za nowościami więc korzystam z publicznych. Ale się już rozbujało i idzie 150-300 czyli tak zadowalająco.
CYTAT
No co Ty? To weźcie ten swój drugoligowy Juventus i przyjedźcie na Camp Nou. Ciekawe kto wygra. ;]
Pewnie Barca by wygrała. Szczególnie na Camp Nou. Poza tym Juventus gra w pierwszej lidze. I napisałem, że się nią łatwo gra (W PESie) a nie "z nią". Więc po co te ataki.
Tak na boku to kibicuję Juventusowi bo lubię zawodników tam grających. Ale również jestem kibicem Realu. (To tak dla jasności)
Kettger
Oct 14 2008, 22:45
CYTAT(Dawidi @ Oct 14 2008, 23:40)

I napisałem, że się nią łatwo gra (W PESie) a nie "z nią". Więc po co te ataki.
A 'łatwo się nią gra' i 'trudno się z nią gra' to nie to samo?
CYTAT
Ale również jestem kibicem Realu
Wiesz, nie domyśliłem się. ;]
Dawidi
Oct 14 2008, 22:51
To samo, ale chyba się nie zrozumieliśmy

.
A to wyzwanie dotyczyło PESa? Jak tak to bardzo chętnie za kilka dnia
MakssPl
Oct 15 2008, 06:36
Nie chcę nic mówić, ale to wszystko powinniście pisać w Dyskusji, a nie w rozmowach o pre-orderach...
unnamedkk
Oct 15 2008, 06:44
Działu ''Dyskusja'' już nie ma lub ja go nie widzę.
Dawidi
Oct 15 2008, 07:53
Wiem, ale tak się jakoś zaczęło i poszło. Potem się dopiero zorientowałem co to za temat. Sorry za offtop. No i faktycznie nie ma dyskusji. Szkoda.
huragan666
Oct 15 2008, 08:00
PES 2009 już dostępny na magazynach w GRAM.pl jeśli byli szybcy wczoraj mogli wysłać kurierami i dziś możecie dostać swojego PES 2009 a życie pokaże jak to jest bo może dopiero dziś wyślą je do kurierów pozdrawiam idę grać
P.S. Dopiero dziś wysyłka wiec jutro się spodziewać pozdrawiam warto poczekać ja też czekam ale tylko na włączenie serwerów online bo grę już jest u mnie od kilku dni oczywiście PC pozdrawiam
radekPL
Oct 15 2008, 09:29
Witam,
postaramy się wysłać przed premierą. Mam nadzieję, że zamówił Pan kurierem.
Wtedy paczkę będzie Pan miał na piątek.
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Kalinowska
Sklep ULTiMA.PL
Tak odpisali mi na ultimie wiec w piatek bedzie granie
crash5
Oct 15 2008, 10:00
http://allegro.pl/item459827851_pro_evolut...09_juz_jest.htmA ja sobie z tąd zamówiłem

i będe miał na jutro. Oczywiście wersja na PS3
CYTAT(huragan666 @ Oct 15 2008, 09:04)

PES 2009 już dostępny na magazynach w GRAM.pl jeśli byli szybcy wczoraj mogli wysłać kurierami i dziś możecie dostać swojego PES 2009 a życie pokaże jak to jest bo może dopiero dziś wyślą je do kurierów pozdrawiam idę grać
Gry się nie wysyła do kurerów, tylko kurierzy odbierają od nich i rozwożą...
CYTAT(huragan666 @ Oct 15 2008, 09:04)

P.S. Dopiero dziś wysyłka wiec jutro się spodziewać pozdrawiam warto poczekać ja też czekam ale tylko na włączenie serwerów online bo grę już jest u mnie od kilku dni oczywiście PC pozdrawiam
Bajki piszesz...
Wie ktos kiedy bedzie w sprzedazy w MediaMarkt i w jakiej cenie??
CYTAT(iwcio @ Oct 15 2008, 12:13)

Wie ktos kiedy bedzie w sprzedazy w MediaMarkt i w jakiej cenie??
Pewnie w samym dniu premiery nowego Pes-a, no i można się spodziewać ze będzie kosztował 119 zł jak rok temu i 2 lata temu.
W Saturnie Pes ma być po 99 zł, a przynajmniej w tym w Bydgoszczy.
Rafal USSJ
Oct 15 2008, 13:41
CYTAT(komes @ Oct 15 2008, 13:32)

W Saturnie Pes ma być po 99 zł, a przynajmniej w tym w Bydgoszczy.
Są to potwierdzone informacje ? Bo jeśli tak, to jutro jadę do Saturna ( w Poznaniu ).
Ci którzy zakupili PES na gram.pl i wybrali opcje Kurier DPD,Mastelink będa mieli gre jutro(tzn czwartek) w domach.
Status:wyslane
Pozdrawiam.
a ja dodam ze niestety ci, ktorzy wybrali poczte polska (w tym ja

) przesylki moga spodziewac sie od 17 do 20.10 czyli albo piatek albo poniedzialek ;\
CYTAT(Rafal USSJ @ Oct 15 2008, 14:45)

Są to potwierdzone informacje ? Bo jeśli tak, to jutro jadę do Saturna ( w Poznaniu ).
Informacje tą mam z gazetki Saturna, a oferta jest ważna od 17.10.08. Możliwe ze w Poznaniu cena Pes-a będzie taka sama jak w Bydzi.
no na internecie mozna to sprawdzic. ze jest za 99 zl od 17 pazdziernika niestety gazetka w poznaniu i katowicach ma inne oferty
MakssPl
Oct 15 2008, 14:46
A ja jeszcze nie mam statusu że wysłane...
Zaraz wsiądę na rowerek i sprawdzę czy w empiq jest...
Juz mam orginal

musialem sie pochwalic
falcon87pl
Oct 15 2008, 14:53
CYTAT(unm @ Oct 15 2008, 14:55)

Ci którzy zakupili PES na gram.pl i wybrali opcje Kurier DPD,Mastelink będa mieli gre jutro(tzn czwartek) w domach.
Status:wyslane
Pozdrawiam.
u mnie juz jest status ze wysłane dzisiaj.
ta ale to pisac;P czy kupiliscie w sklepie czy przez internet i cene;P
crash5
Oct 15 2008, 14:55
Skad krzyhu?
Komputronik Poznań , jest jescze 18 szt w centrali
Cena 100 fakt ze jestem pracownikiem firmy
saluch
Oct 15 2008, 15:29
hahah status dostępności PES2009 na PC-
Nakład wyczerpany to mówi samo za siebie

ps. ktoś wie w jakich godzinach można się spodziewać kuriera jutro? zdarza się ze przyjezdzają przed 12?
dodgers
Oct 15 2008, 15:40
już widzę te zrywające się ze szkoły tłumy, żeby dostać PESa w łapy

dobrze, że sobie do pracy zamówiłem
crash5
Oct 15 2008, 15:46
Dodgers ja też do pracy zamówiłem

z tym że na PS3. A w empikach niema jeszcze dziś? Sprawdzaliście?
rano bylem w empiku i nie bylo
MakssPl
Oct 15 2008, 16:20
Teraz byłem i koleś mówi najpierw że premiera 17, pogadałem z nim i po sprawdzeniu w komputerze powiedział że będzie jutro.
witek21
Oct 15 2008, 16:34
juz jest pesik 09 na kilku forach juz kacze ściąganie:) a jak wy juz zaciągacie ??
jak wiecie coś na temat spolszczenie do tego pesika to dajcie znac bo jak ta wersja jest na silniku pesa 08 to może nie będzie problemu z wgraniem tego komentarza co sie ciagle robi do wersji pes 08
mylę sie czy to będzie tak łatwo czy kwestia kosmetycznych poprawek??
proszę o odpowiedz

jak to z tym spolszczeniem??
sidnej1
Oct 15 2008, 17:15
CYTAT(m3xXx @ Oct 15 2008, 17:24)

Teraz byłem i koleś mówi najpierw że premiera 17, pogadałem z nim i po sprawdzeniu w komputerze powiedział że będzie jutro.
Jak dostaną z magazynu centralnego, a z tego co się orientuję to magazyn nie wyrabia z żadnymi dostawami na czas więc może być mały problem.
ps. jak się kupi na empik.com to jest 20% rabatu i cena 179,90. jakby ktos nie wiedział
Rafal USSJ
Oct 15 2008, 17:25
A z tym rabatem to jak to wygląda ? Kupie w internecie i mogę odebrać osobiście ? Bo mieszkam 10 minut od empiku ? Ktoś się orientuję ?
Ps. Już nie mogę wytrzymać xD.
witek21
Oct 15 2008, 17:25
CYTAT(sidnej1 @ Oct 15 2008, 18:19)

Jak dostaną z magazynu centralnego, a z tego co się orientuję to magazyn nie wyrabia z żadnymi dostawami na czas więc może być mały problem.
ps. jak się kupi na empik.com to jest 20% rabatu i cena 179,90. jakby ktos nie wiedział

tą cześć pesa akurat ściągnę niestety a nie kupie bo brak funduszu
a jak z tym spolszczeniem??
Rafal USSJ
Oct 15 2008, 17:29
Nie będzie spolszczenia

. Tak jak rok temu nie było to i teraz też z pewnością nie będzie. Zresztą po co spolszczenie do takiej gry...
sidnej1
Oct 15 2008, 17:30
CYTAT(Rafal USSJ @ Oct 15 2008, 18:29)

A z tym rabatem to jak to wygląda ? Kupie w internecie i mogę odebrać osobiście ? Bo mieszkam 10 minut od empiku ? Ktoś się orientuję ?
Ps. Już nie mogę wytrzymać xD.
Kupujesz w necie i zaznaczasz w którym salonie w swoim mieście chcesz odebrac gre, czekasz na maila od nich że gra na ciebie czeka i biegniesz jak po swoje;) proste;)
jest tego jeden feler, że zanim to zatwierdzą to może potrwać ze 2 dni ale 20 zeta niektórym piechotą nie chodzi
Rafal USSJ
Oct 15 2008, 17:33
CYTAT(sidnej1 @ Oct 15 2008, 18:34)

Kupujesz w necie i zaznaczasz w którym salonie w swoim mieście chcesz odebrac gre, czekasz na maila od nich że gra na ciebie czeka i biegniesz jak po swoje;) proste;)
jest tego jeden feler, że zanim to zatwierdzą to może potrwać ze 2 dni ale 20 zeta niektórym piechotą nie chodzi
Dzięki bardzo

.
MakssPl
Oct 15 2008, 17:44
Ja już cały wqrw**ny siedzę, czekałem aż mi status zmienią na gramie że wysłane a tu gówno, a teraz jeszcze nakład wyczerpany... ja pie**ole...
Mam nadzieję że się jednak wywiążą...
mario_90
Oct 15 2008, 17:49
Jak ktoś zamówi w empiku to niech da znać kiedy przysłali, bo jak chce zamówić to jest napisane, że "przewidywana data wysyłki 2008-10-24" Oo
ultima dziś rozsyłała

moja wersja na ps3 ma być u mnie jutro kurierem - zobaczymy
a ja dzisiaj dostalem maila ze zamowienie zostalo wyslane

czyli kurierem jutro raczej bedzie
Dawidi
Oct 15 2008, 18:09
Ja zamawiałem na gram.pl i mam w statusie:
Status Twojego zamówienia: wysłane w dniu 15 października 2008
Przewidywana data dostawy: 16 października 2008 - 17 października 2008
Data złożenia: Śr, 24.09.2008 o godz. 16:26
Mam nadzieję, że już jutro będzie. Tym czasem gram już w pirata. CL super zrobiona

. Mi się bardzo podoba. Czekać teraz jeszcze tylko na patche
MakssPl
Oct 15 2008, 18:18
To ja żeby się nie wqrwiać jeszcze bardziej nie wchodze na forum do czasu kiedy nie dostanę gry...
manio3
Oct 15 2008, 18:42
NIE WAŻNE
edit// Dla tych co grają dajcie statsy Guerreiro
Witam.
Panowie, powiedzcie mi, proszę, o co chodzi z tym czerwonym paskiem doświadczenia w "zostać legendą". Wiem, że to jest jakieś doświadczenie, które mamy z meczu, ale ja mam zawsze go na minimalnym poziomie. Moje statystyki "rosną", w przeraźliwie wolnym tempie. Jak mogę sprawić żeby czerwony pasek doświadczenia był większy?
Pozdrawiam.
Mam pytanie. Czy jest szansa przyjścia do mnie PES-a do końca tego tygodnia, jeśli status na wirtusie "wysłane" widnieje już od wtorku a przesyłka leci Pocztą Polską?
Archilus
Oct 16 2008, 08:17
Właśnie zawitał do mnie kurier od gram.pl

za chwile się będę cieszył pełną wersją
PS. koszulka bardzo fajna
falcon87pl
Oct 16 2008, 08:36
CYTAT(Archilus @ Oct 16 2008, 09:21)

Właśnie zawitał do mnie kurier od gram.pl

za chwile się będę cieszył pełną wersją
PS. koszulka bardzo fajna
ode mnie wlasnie wyszedl kurier z DPD. Potwierdzam koszulka super

ale ja sobie nie zagram bo zaraz na zajecia i megakoło :/ Swoje pierwsza wrazenia wieczorem opisze !
crash5
Oct 16 2008, 10:00
CYTAT(Waluk @ Oct 15 2008, 23:10)

Witam.
Panowie, powiedzcie mi, proszę, o co chodzi z tym czerwonym paskiem doświadczenia w "zostać legendą". Wiem, że to jest jakieś doświadczenie, które mamy z meczu, ale ja mam zawsze go na minimalnym poziomie. Moje statystyki "rosną", w przeraźliwie wolnym tempie. Jak mogę sprawić żeby czerwony pasek doświadczenia był większy?
Pozdrawiam.
Jasne , że jest szansa. Spodziewaj się w piątek. O ile wysłali naprawde we wtorek. A jak nie to przyszły tydzień.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.