Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evolution Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
El Polacco
CYTAT(matiq94 @ Jan 26 2009, 23:47) *
Myślę że staty nie są podkręcone a efekt grywalny według nas bardzo dobry i każda liga jest jedyna w swoim rodzaju i trudno się gra. O co ci chodzi z tym gameplayem ? Jest propozycja żeby wcześniej wydać nieskończony OF aby można było wypróbować niektóre skończone ligi i każdy by się podzielił swoimi refleksjami a my najwyżej byśmy coś zmienili, ale na ten temat jutro bo musimy to przeanalizować w naszym Teamie ;p czy będzie się to opłacało.

A co do Menu napewno naniesiemy kilka drobnych poprawek, to jest tylko pierwsza wersja podstawowa a w przeciągu najbliższego tygodnia pojawi się bardzo duża dawka screenów z menu, tablic i OF smile.gif Dziękujemy za komentarze!

Chodziło mi żebyście nagrali jaki kilkuminutowy filmik gdy gracie na tym patchu na poziomie champion i umieścili na necie, żeby można było zobaczyć fizykę zawodników (no i zaostrzyć apetyty na patch)
Kamiloxx
Bardzo fajny patch się szykuje wink.gif A nie dołożył byś sccrenów Lecha i Cracovii dla mnie??
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Jan 27 2009, 00:50) *
Chodziło mi żebyście nagrali jaki kilkuminutowy filmik gdy gracie na tym patchu na poziomie champion i umieścili na necie, żeby można było zobaczyć fizykę zawodników (no i zaostrzyć apetyty na patch)

Oczywiście nie ma problemu, ale myśle że wsadzimy go dopiero w sobotę. Wczęsniej tylko screeny rolleyes.gif
matiq94
CYTAT(reS @ Jan 27 2009, 00:32) *
laugh.gif

odnośnie tego tematu.. niektóre posty wyglądają tak jak by je pisali twórcy patcha pod różnymi nickami ;o ;D
nie wiem czy tworzenie sztucznego zainteresowania to dobry pomysł.

patrząc po screenach, filmach i przeczytaniu postów informacyjnych wątpię by wasz patch zrobił furorę, a już wstawienie do twarzy adebayora nie zgrywających się z nim włosów pozostawię bez komentarza. biggrin.gif
pzdr.

Nie wiem o co ci chodzi z tymi nickami dry.gif Jak byśmy pisali z innych nicków to byśmy dostali bana bo przecież już mi się to zdarzyło na moim drugim koncie na tym forum a co do adebayora to była tylko próba wszystkie face i hairy zostaną wgrane przed samym wyjściem patcha bo kto wie ile razy np. Adebayor zmieni fryzurę.
matiq94
CYTAT(T_o_M_u_S_1993 @ Jan 26 2009, 21:10) *
Ja także przyłączam się do prośby kolegi i prosze ponadto o screeny piłkarzy Villarealu i Aston Villi :0 ...

Oto proszone screeny Villarealu i Aston Villi:

Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

A niżej równiesz proszone screeny Atletico Madryt ...

Pozostałe proszone screeny pojawią się w jak najkrótszym czasie rolleyes.gif tzn w przeciągu 4 dni tongue.gif
square.gif triangle.gif circle.gif x2.gif l1.gif l2.gif r1.gif r2.gif

mateusz_dragon
Dzięki za screeny fajnie się prezentują ... Czekam na ten filmik i loga lig rolleyes.gif PzDr.
El Polacco
Czy poza zmienionym menu zajmiecie sie innymi upiększaczami graficznymi jak np. scoreboardy, czcionki loga itp? Czy raczej sam of i kitserver?
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Jan 27 2009, 23:47) *
Czy poza zmienionym menu zajmiecie sie innymi upiększaczami graficznymi jak np. scoreboardy, czcionki loga itp? Czy raczej sam of i kitserver?

tak zajmiemy się i scorebordami i czcionkami i logami. Screeny z tych elementów graficznych będą przypuszczalnie w sobote

P.S. a tak przy okazji przeglądnij sobie temat i tam jest jeden screen z scorebordów log tongue.gif

r2.gif r1.gif l2.gif l1.gif x2.gif circle.gif triangle.gif square.gif
empek
Fajnie wygląda ten patch może z korzystam ... Daj cie screen jakiejś repy.
El Polacco
CYTAT(matiq94 @ Jan 28 2009, 17:53) *
tak zajmiemy się i scorebordami i czcionkami i logami. Screeny z tych elementów graficznych będą przypuszczalnie w sobote

P.S. a tak przy okazji przeglądnij sobie temat i tam jest jeden screen z scorebordów log tongue.gif

r2.gif r1.gif l2.gif l1.gif x2.gif circle.gif triangle.gif square.gif

tak, widziałem to już. Jakibyście byli w stanie zrobić scorbord z TVP2 to już w ogóle byłby wypas, w żadnym patchu go nie spotkałem
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Jan 29 2009, 20:03) *
tak, widziałem to już. Jakibyście byli w stanie zrobić scorbord z TVP2 to już w ogóle byłby wypas, w żadnym patchu go nie spotkałem

Oczywiście że będzie oprócz tego poinien znależć sięcanal+sport HD canal+sport2, orange sport, eurosport HD i może jeszcze coś wymyślimy. Podawać propozycje jak jeszcze jakieś stacje mają być. Chętnie rozpatrzymy. tongue.gif

El Polacco
A propos czcionki... Ta czcionka która jest w patchu Ekstraklasa (i na waszych screenach) wygląda spoko ale nie zawiera polskich znaków diakrytycznych, tzn. nie obsługuje takich liter jak ą, ł, ó, ż, ź, ć a także wielu podobnych z innych alfabetów. Może to i szczegół ale czasem przeszkadza. Czcionka podstawowa gry zawiera te znaki ale już chyba wszystkim się przejadła. Dobrze byłoby znaleźć uniwersalną czcionkę (dla wielu alfabetów)
Ryu
Nad literkami pokombinujemy tongue.gif I tak nie możemy dać czcionki z EP więc będzie trzeba coś wymyślić.

I tak żeby nie było że sie obijamy... biggrin.gif :

Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Więcej screenów z tablicami itp. później, bo teraz trzeba z of'em podgonić.
Jamnik
Te logo kontynentów to nie z EP tyle, że z dodaną ramką ?
Ryu
CYTAT(Jamnik @ Jan 31 2009, 13:18) *
Te logo kontynentów to nie z EP tyle, że z dodaną ramką ?

Nie. tongue.gif
T_o_M_u_S_1993
Bardzo ładne scorebordy biggrin.gif Moglibyście dać jeszcze scorebord TVP2 z ligi Mistrzów i Pucharu Uefa oraz zrobić logo N Sport i jakieś screeny repry rolleyes.gif Z góry tNx ! Powodzenia
mateusz_dragon
Ja bym poprosił jeszcze o scorebord Polsat Sport Polsat Sport2 i Polsat Sport Ekstra o ile byłoby to możliwe. No ... przynajmniej jedno z tych ;p tongue.gif
El Polacco
zbliża się decydująca faza w LM więc scoreboard z ligi mistrzów TVP2 + komentarz Szpakowskiego odda klimat. Menusy w niebieskim odcieniu prezentują się spoko. Czasem mniej kolorowo znaczy lepiej
El Polacco
a będzie chociaż jedna drużyna z Ameryki Pł. np. Los Angeles Galaxy albo Toronto FC ?
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Jan 31 2009, 20:35) *
a będzie chociaż jedna drużyna z Ameryki Pł. np. Los Angeles Galaxy albo Toronto FC ?

Poważnie się nad tym zastanawiamy ale najprawdopodobniej będzie w Others B 5 najlepszych drużyn świata z mniej znanych konfederacji jak np. Los Angeles Galaxy, Boca Juniors, River Plate itp. itd tongue.gif np. finalista klubowowych MŚ albo drużyna z Azji bądź Afryki lub Australii .

Screeny z Others B na tąchwile są nieaktualne i właśnie ten pomysł ma być tam wprowadzony biggrin.gif

El Polacco
a będzie zmiana soundtrack'a? Jesli tak to jakie klimaty muzyczne?
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Jan 31 2009, 23:22) *
a będzie zmiana soundtrack'a? Jesli tak to jakie klimaty muzyczne?

Zmiana soundtracka napewno będzie ! Mamy narazie uzbieraną paczkę utworów muzycznych i z niej wybierzemy kilka pioseneczek. Narazie nie chce mówić jakie to będą klimaty ale wszystko okaże się niedługo . Napewno wystawimy listę z piosenkami z soundtracka ale tym zajmiemy się w przyszłym tygodniu biggrin.gif

manio3
szykuje się najelpszy patch do pes6
Kamiloxx
Prawda,najlepszy patch będzie ;] A będzie możliwość wybrania scoreboarda jakiego się chce?
matiq94
CYTAT(Facemaker @ Feb 1 2009, 13:59) *
Prawda,najlepszy patch będzie ;] A będzie możliwość wybrania scoreboarda jakiego się chce?

Tak właśnie nadd tym pracujemy rolleyes.gif przed grą będzie się instalowało scoreborda jakiego się bedzie chciało więc ich liczba przez to będzie mogła być nieograniczona biggrin.gif Ile zrobimy tyle będzie ! Prosimy o jakieś propozycje scorebordów

proevofan
może ESPN ? albo setanta sports ?
matiq94
CYTAT(proevofan @ Feb 1 2009, 19:20) *

Oczywiście, oczywiście ale narazie zajumujemy się tym co najważniejsze czyli OFem i Menu na tablice przyjdzie czas ale napewno zrobimy wszystkie proszone rolleyes.gif

Oto screeny Lecha i Reprezentacji Polski:

Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
mateusz_dragon
Fajne screeny i ładne face rolleyes.gif już nie moge się doczekać ! Będziecie robić jakieś wideo (chodzi mi o to przed grą jak się włącza ale nie wiem jak się to nazywa ;p) czy zostawicie z innego patcha??
matiq94
CYTAT(mateusz_dragon @ Feb 1 2009, 20:46) *
Fajne screeny i ładne face rolleyes.gif już nie moge się doczekać ! Będziecie robić jakieś wideo (chodzi mi o to przed grą jak się włącza ale nie wiem jak się to nazywa ;p) czy zostawicie z innego patcha??

Tak napewno zrobimy jakiś OPMOV reklamujący naszego patcha ale tak jak napisałem wcześniej najpierw to co najważniejsze czyli MENU i OF. O resztę się nie martcie będzie dopracowana do perfekcji ... tongue.gif

A oto screeny z OF w całkiem nowym wydaniu graficznym :

A oprócz tego taka paczka tablic (jeszcze nie do ściągnięcia tongue.gif ) samego CANAL+:

Ryu
CYTAT(T_o_M_u_S_1993 @ Jan 31 2009, 18:35) *
Bardzo ładne scorebordy biggrin.gif Moglibyście dać jeszcze scorebord TVP2 z ligi Mistrzów i Pucharu Uefa oraz zrobić logo N Sport i jakieś screeny repry rolleyes.gif Z góry tNx ! Powodzenia

TVP będzie na pewno. A N co transmituje, z tego co wiem LM, ale przydałby się screen.

CYTAT(mateusz_dragon @ Jan 31 2009, 18:40) *
Ja bym poprosił jeszcze o scorebord Polsat Sport Polsat Sport2 i Polsat Sport Ekstra o ile byłoby to możliwe. No ... przynajmniej jedno z tych ;p tongue.gif

Wszystko jest możliwe, ale tak jak przy N potrzebowałbym screenów.

CYTAT(proevofan @ Feb 1 2009, 19:20) *

ESPN to wiem, ale tego drugiego nie znam i znowu screen mile widziany.
manio3
będzie score SKY HD?
matiq94
CYTAT(manio3 @ Feb 2 2009, 18:39) *
będzie score SKY HD?

Tak znam tą stację ale na wszelki wypadek możesz dać jakiegoś screenka smile.gif
JustMe1987
ten canal+ jest bardzo na "nie" az odrzuca tongue.gif Reszta przyzwoicie..
mateusz_dragon
Tutaj macie scorebordy z polsat sportHD i polsat sport extra chyba najaktualniejsze jakie są (w tym hd to oczywiscie bez tego test porgramu):

Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

Chciałem także wyręczyć Was za kolegę i znaleźć scorebord nSport ale nigdzie nie ma ale napewno taka sama jak w lidze mistrzow tablica jak przy TVP2
proevofan
Ryu pisałeś screen mile widziany więc zarzucam

http://83.245.38.235/images/setanta_logo.gif

mecze często przez neta na tym oglądam to znaczy ten znaczek w rogu jest ;p

matiq94
CYTAT(manio3 @ Feb 3 2009, 10:15) *

Chodzi nam o tablice z wynikami a nie logo stacji tongue.gif

I jakie ligi grają na tym kanale ?
unikat
Dobrze się zapowiada ;]
matiq94
A oto świrzutko wyprodukowana tablica nSport HD tongue.gif versia 1.0 (zawsze jakieś poprawki można zastosować, to jest tylko wgląd dla odwiedzających nasz temat) :

Wkrótce powinny pojawić się tablice TVP2, TVP Sport i Orange Sport smile.gif
El Polacco
Na screenie z Guti'm kibole wiszą w powietrzu, trzeba znaleźć ten sam stadion ale po edicie, jest gdzieś tu na forum chyba, wtedy problem zniknie. Czekam na screen z TVP 2.
El Polacco
CYTAT(matiq94 @ Feb 4 2009, 20:16) *
A oto świrzutko wyprodukowana tablica nSport HD tongue.gif versia 1.0 (zawsze jakieś poprawki można zastosować, to jest tylko wgląd dla odwiedzających nasz temat) :

Wkrótce powinny pojawić się tablice TVP2, TVP Sport i Orange Sport smile.gif

A gdzie jest wynik? Bo widać tylko logo stacji i czas
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Feb 4 2009, 21:43) *
A gdzie jest wynik? Bo widać tylko logo stacji i czas

Wynik jest jeszcze ukryty ale niespodzianką nie będzie że pojawi się tam tablica z Ligi Mistrzów ... tongue.gif
Ryu
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 2 2009, 19:48) *
ten canal+ jest bardzo na "nie" az odrzuca tongue.gif Reszta przyzwoicie..

Masz rację, poprawione i raczej ostateczne. tongue.gif

T_o_M_u_S_1993
No bardzo ładne tablice smile.gif Wszystkie przypadły mi do gustu ... Czekam jeszcze bo chciałem zobaczyć tablice TVP, która mnie najbardziej interesuje ! Ruszyliście coś z menu ? Jakieś nowe screeny ? Pzrd od T_o_M_u_s_1993 tongue.gif
matiq94
CYTAT(T_o_M_u_S_1993 @ Feb 5 2009, 19:23) *
No bardzo ładne tablice smile.gif Wszystkie przypadły mi do gustu ... Czekam jeszcze bo chciałem zobaczyć tablice TVP, która mnie najbardziej interesuje ! Ruszyliście coś z menu ? Jakieś nowe screeny ? Pzrd od T_o_M_u_s_1993 tongue.gif

Mówisz masz ... właśnie skończone ... version 1.0 (możliwe naniesienie kilka porawek) ... biggrin.gif

A co do menu to sięprosze nie martwić . Wszystko idzie w dobrym kierunku. W sobote kolejna dawka screenów z MENU.

Zapraszamy do komentowania naszych prac. rolleyes.gif
El Polacco
TVP2 mi się podoba, oby tablica wyników była na tym samym poziomie
Kamiloxx
1)Jaka jest przypuszczalna data wydania patcha?
2)Ile będzie scoreboardów?
matiq94
CYTAT(Facemaker @ Feb 6 2009, 15:47) *
1)Jaka jest przypuszczalna data wydania patcha?
2)Ile będzie scoreboardów?

1) Przypuszczalna premiera patcha jest nieznana, ale wszystko idzie w dobrym kierunku i jest szansa że wyjdzie on pod koniec lutego (może wcześniej, może później)

2) Scorebordów będzie bardzo dużo biggrin.gif (już jest 7 czyli Canal+Sport, Canal+Sport2, Canal+SportHD, Orange Sport, nSportHD, TVP2 i TVP Sport) i cały czas uzupełniamy naszą kolekcję nowymi. tongue.gif

Dziękujemy za oddane komentarze i prosimy o więcej !
mateusz_dragon
No już nie moge się doczekać ! A robiliście coś z tablicami Polsatu Sport o które Was prosiłem ? Moglibyście zapodać jeszcze jakieś screeny z menu wink.gif ?
Z góry dzięki ! Powodzenia ...

P.S. Kiedy przedstawicie tą listę utworów które będą w soundtracku bo pisaliście że w tym tygodniu, a tydzień się powoli kończy tongue.gif
El Polacco
1) Nie zapomnijcie o czcionce, a dokładnie o tym co napisałem parę dni temu
2) Na screenach z meczu widać że niektóre drużyny nie maja flag kibiców na stadionie. Mam nadzieję że to uzupełnicie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.