wszystkim ktorzy mnie krytykowali za róż!odpowiadam:
wyraznie było napisane ze to twarz NIESKONCZONA!i bardzo dobrze widzialem ze kolorek jest nie teges,prosze czytajcie uwaznie moje posty. POZDRO
Abreola (final)
Pobierzi nie piszcie mi prosze ze włosy nie te,bo przeciez kazdy moze sobie ustawic jakie mu beda pasowac
_DEVIL_
Jan 29 2006, 12:30
dzieki za kolejnego Królewskiego! Pozdro!
Mortin
Jan 29 2006, 14:01
heh nadal uwazam ze za duzo rozu ale dobra ... a wlasnie ja Cie nie krytykowalem za kolor skroy i bardzo dobrze widzialem ze to nie wersja koncowa, wiec dlatego pisalem zebys to poprawil do wersji finalnej

pozdro
jastrzab
Jan 29 2006, 14:53
Bardzo ładna twarz

Coraz piękniejsze ryjki

Wiadomo za Arbeloa nia ma duzo fajnych fotek w necie, ale zajebiscie podołałes zadaniu.
3m sie
konsej15
Jan 29 2006, 17:50
dobra robota Smoti...super mordka
Adanio
Jan 30 2006, 02:45
proponuje zebys zrobil patcha z twarzami do kazdej znanej druzyny czyli barca real i takie tam i to nie po 5 czy 6 twarzy tylko w wiekszosci zawodnikow.Jesli chodzi o mordki to sa wypasne w ch.. pozdrawiam
dzieki za wszystkie komentarze
REIZIGER(w produkcji)
_DEVIL_
Jan 30 2006, 14:31
QUOTE(Smoti @ Jan 30 2006, 12:45:22) [snapback]50909[/snapback]
dzieki za wszystkie komentarze
REIZIGER(w produkcji)

usta to on ma jak kalarepy!
saviolka
Jan 30 2006, 14:41
noi finałowa wersja :)poprawiem BMP i troszke krztałt w oedicie,nie wiem tylko jakie ma włosy,jak cos to sobie zmienice juz w grze
Nuno Valente(w produkcji)

niedlugo dam Bina do Kalou troche go tylko poprawie
saviolka
Feb 1 2006, 22:58
Nuno Valente bardzo bardzo fajny .. daj biny do mordek..
Reizeger nawet ładny, ale usta nadal za duże, a Nuno Valente ładny, włosy konami czy twoje, bo takie troche nie ciekawe. Ale ogólnie nawet niezłe twarze robisz.
dawdi17
Feb 1 2006, 23:23
No Valente robi wrażenie, szczerze mówiąc mogłaby to być odrazu wersja "FINAL". A nie da się nic już zrobić z tymi ustami Reizigera?
kyle87pl
Feb 2 2006, 00:14
Bardzo dobre mordy Smoti

Nuno Valente świetny a Reiziger powinien mieć bardziej szpiczasty nos.
Nie wiem czemu się czepiacie ust Reizigera on ma takie wielki.
Reiziger
dawdi17
Feb 2 2006, 08:07
Po pokazaniu zdjęcia Reizeigera przez kyle87pl zwracam Smoti honor. Szczerze mówiąc bardzo rzadko widzę tego piłkarza i jego usta na tym face'ie wydały mi się trochę nienaturalne. A może koło twarzy umieszczaj Smoti foty z których robiłeś twarz będzie wtedy łatwiej ocenić.
konsej15
Feb 2 2006, 12:48
ostatnie twarze bardzo dobre...oby tak dalej
dzieki za komentarze,odp:
1.Reizigera nie bede poprawiał bo jest według mnie bdb...
2.Zrobie jeszcze ze 2 mordki i dam pack z binami..
3.włosy Nuno Valente sa od konami ale w wersji finałowej moze ja zmienie(na zdjeciu z ktorego robiłem ma bardzo podobne)
4.nad zdjeciami kolo twarzy z ktorych robie,zastanowie sie moze to niezla mysl
Pozdro.

Valente(final)

Salomon Kalou(bin na specjalna prosbe)
Pobierz
Fernando Morientes(final)
saviolka
Feb 2 2006, 22:02
Morientes bardzo aldny 8,5/10
Ebi by Smoti(w produkcji)

w sumie to BMP mi sie nie podoba,reszta jest ok(jak dla mnie.
_DEVIL_
Feb 2 2006, 22:29
Smoti szczerze to Morientes bardzo dobry , ale smolarek slaby! Jedynie co mi sie podoba w polaku to wlosy! heheh mysle ze go poproawisz(chodzi mi o BMP)!! pozdrawiam!
dawdi17
Feb 2 2006, 22:30
A więc Smoti bardzo fajna twarz morro (gładka i wyraźna nie taaka jak od konami, która postarzała go o chyba ze 40 lat:)) wiem ze nie trudnisz sie fruzura, ale te wlosy niby jego a jednak nie jego (sam nie wiem) moze da rade cos z tym zrobic?
A nasze utalentowane orlątko też jest bomba. Jest tylko jedno "ale", on na zdjęciach jest często "niewyspany" i jego face'y tym się właśnie odznaczają i powiedzmy to jest taki znak rozpoznawczy. I teraz sam nie wiem czy to wada czy zaleta. Poprostu takie mam przyzwyczajenie (tylko takie face były podobne). Świetny dobór włosków (wiem że od konami) dobrze "sklejają" twarz. Ogólnie świetny Euzebiusz ci wyszedł!!!
konsej15
Feb 2 2006, 22:34
Morientes bardzo dobry

, ale juz ze smolarkiem nie jest tak dobrze...mysle ze go poprawisz...bo stac cie na wiele wiecej...
Eusebiusz Smolarek (final)moze to nieskromne ale uwazam osobiescie ze to najlepszy Ebi do PESa

jeszcze jedna twarz i dam packa

szczała
bobex77
Feb 3 2006, 21:47
Smolarek bardzo dobrze wykonany
Mnie sie podobq
dawdi17
Feb 3 2006, 22:47
A więc dotrzymałeś słowa i go poprawiłeś. Teraz jest jaśniejszy i mniej "mroczny" (mniej wkurw....). I zgadzam się z twoim nieskromnym zdaniem. Oby tak dalej. Już za chwilę paczka...
konsej15
Feb 3 2006, 23:35
widze poprawki--troche go odmodziles...i jest o wiele lepiej...lepszego smolarka jeszce nie widzialem...dobra robota! pzdr Smoti
Karol Johnn
Feb 3 2006, 23:50
QUOTE(Smoti @ Feb 4 2006, 00:00:13) [snapback]51435[/snapback]
Eusebiusz Smolarek (final)moze to nieskromne ale uwazam osobiescie ze to najlepszy Ebi do PESa

szczała
Moze i dobry ale jakos nie podobny...
possdro
_DEVIL_
Feb 4 2006, 00:10
No smoti teraz Ebi wyglada zajebiście!
QUOTE(Smoti @ Feb 3 2006, 23:00:13) [snapback]51435[/snapback]

szczała
zajebista jakosc no ale moze sprobuj wyraz Twrzy zrobic mu z tej foty co ludzie z niej robili i bedzie perfekt...chociaz juz i teraz go bardzo przypomina...pozdro
QUOTE(norek @ Feb 4 2006, 10:02:44) [snapback]51468[/snapback]
zajebista jakosc no ale moze sprobuj wyraz Twrzy zrobic mu z tej foty co ludzie z niej robili i bedzie perfekt...chociaz juz i teraz go bardzo przypomina...pozdro
p.s pierwsza wersja wygadala realisyczniej lecz byla w dziwnym kolorze
W moich oczach Twój Smolarek jest niezbyt podobny. Wygląda jak zupełnie inna osoba. Jak na razie, to IMO mój pozostaje najbardziej podobny (
http://img62.imageshack.us/img62/1649/smolarek3byrav1bl.jpg ). Pozdro.
QUOTE(rav16 @ Feb 4 2006, 11:01:23) [snapback]51470[/snapback]
W moich oczach Twój Smolarek jest niezbyt podobny. Wygląda jak zupełnie inna osoba. Jak na razie, to IMO mój pozostaje najbardziej podobny (
hah rozumiem ze to Twoje zdanie ale wogole go nie respektuje...
po primo byles wogole nie skromny
po secundo toz to pokemon w porownaniu do pracy Smotiego czy Timaka.... i wyglada jak jakis 12 letni chloptaś
dziekuje
pozdro xD
moze to nieskromne
po primo byles wogole nie skromny
Czy ja coś gdziekolwiek o skromności pisałem

Jakościowo praca Smoti'ego jest bardzo przyzwoita, ale podobieństwo, jak dla mnie, nikłe

Ja nie zgadzam się ze zdaniem Smoti'ego, a Ty nie zgadzasz się z moim, ale każdy ma własne, więc EOT. Pozdro.
dawdi17
Feb 4 2006, 12:44
Wg mnie Smoti'ego Smolarek jest obecnie najlepszy. A rav twoja nieskromność polegała iż ogłosiłeś się samozwańczo najlepszym "twórcom" twarzy Ebiego. A tak poza Smoti przynajmniej publikuje swoje twarze, a nie mówi "będzie w patchu" , bo szczerze mówiąc dobija mnie to. Wszyscy się denerwują jak ktoś spyta kiedy patch, a gdyby ktoś w końcu to powiedział nie byłoby problemów, ale nie bo wy macie pomału kompleks gwiazdy(moje zdanie). Już dawno norek nic nie wpuszczał do downloadu "bo wszystko idzie do patcha" i nie tylko on, a przydałoby się, bo chciałbym coś sobie spoko ściągnąć! A Smoti wypuszcza twarze w tempie masowym i są świetnie zrobione. I Apeluje do przyczepienia jego tematu. Mówiliście kiedyś o tym, ale nic z tego nie wynikło, a wydaje mi sie że chłopak sobie na to zasłużył!!!
A rav twój Ebi mi przypomina strusia.... Sorry, ale tak mi się kojarzy
_DEVIL_
Feb 4 2006, 14:05
QUOTE(rav16 @ Feb 4 2006, 11:01:23) [snapback]51470[/snapback]
Rav twoj smolarek moze i dobry ale przypomina mi chlopaka ktory ma 16 lat! Smotiego praca jest o wiele llepsza!
dzieki za ta fale wypowiedzi

wszystkie sa bardzo ciekawe i fajnie sie je czyta..Ebiemu sprobuje przywrocic w oedicie poprzednie rysy twarzy(tak jak podsunał mi to Norek),i bedzie pewnie lepszy,nio ale napewno nie bedzie sie mogł rownac z tym Rav'a bo jego Smolarek jest niestety poza zasiegiem
............................................................................................................................................................
Eusebiusz ver.2(final)

mnie sie podoba

i dlatego taki bedzie w packu. Sija
Rivaldo(w produkcji)

paczka na dniach
A zrobil bys dobra twarz dudka??plis
Usta fioletowe, zbyt gładka twarz, bardziej kwadratowy model ...
Pozdro.
editQUOTE
Eusebiusz ver.2(final)
Aha ...
QUOTE(adis @ Feb 5 2006, 22:57:28) [snapback]51676[/snapback]
A zrobil bys dobra twarz dudka??plis
zrobiłem Dudka?bedzie w packu :)poszukaj na stronach wczesniej

a co do opini rav'a powiem krotko bez komentarza(zbyt gładka twarz.... hehe)
pozdro.
Rob Rivaldo dalej jest fajny!taki starczy z kad mozna scignac
bobex77
Feb 5 2006, 21:11
QUOTE(Smoti @ Feb 5 2006, 20:52:59) [snapback]51674[/snapback]
Rivaldo(w produkcji)

paczka na dniach

wydaje mi sie ze jest za bardzo rozmazany
Rivaldo ma bardzo charakterystyczne''gruzki po bokach twarzy:)
za ladnego go zrobiles;p
ten dudek zero podobny zrob narmalnego
albo zrob jeszcze cisse z modnymi wlosami prosze
i zkad moge sciagnac tego rivaldo
QUOTE(adis @ Feb 5 2006, 23:42:49) [snapback]51692[/snapback]
ten dudek zero podobny zrob narmalnego
albo zrob jeszcze cisse z modnymi wlosami prosze
i zkad moge sciagnac tego rivaldo
człowieku jak nie umiesz czytac to sie dopytuj o tego Rivaldo jeszcze kilka razy!a jak ci sie moj dudek nie podoba(nie musi) to sciagnij sobie wersje Kemocika!
dawdi17
Feb 5 2006, 23:04
Wiesz sorry, że tak piszę, ale ten Rivaldo trochę "gumowo" wygląda

odrobinę za młody (jak za najlepszych lat w Barcelonie) no i fakt usta za bardzo fioletowe. Ten od Konami wygląda dojrzalej.
Dudka i Rivaldo nie dałem bo sie wam nie podobały te twarze,gdyby jednak ktos chciał ktoras z nich to dam osobnego BINa.Pozdro

]
Pobierz RAZ!Pobierz DWA!
mi daj twarz Rivaldo na
[email protected] na tegeo meila przeslij plis
Zrobiles go zajebistego!dzieki
mi daj twarz Rivaldo na
[email protected] na tegeo meila przeslij plis
Zrobiles go zajebistego!dzieki
Mowisz i masz:
Rivaldo
Rivaldo by Smoti
Dida(w produkcji)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.