Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kil
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
norek
QUOTE(Pelas @ Apr 4 2007, 18:56:47) [snapback]136101[/snapback]

czoło jest bardzo chujowe....... model od Konami jest zajebisty a więc nie napracowałęś się zbytnio..... spróbuj zrobić kogoś kogo nie ma w pesie

cr7 nie napracowal sie zbytnio bo mial model cecha w pesie on tez sie nie napracowal. Rzal rzal wielki rzal.
Pewnie zaczniesz mi zaraz wyjezdzac ze mam admina itp itd. Wali mnie to. Twoje komentarze rzucaja sie w oczy nie tylko mi. Zwrociles uwage olivieroowi kiedy to wyrazil niesluszna opisnie na temat cecha cr7 Ty robisz tak samo. DO jednej rzeczy sie zgodze, a mianowicie czola. Skoro faktyzcnie jesli gracz ma model w grze to strasznie latwo zrobic face to dlaczego nie dla kazdego to wychodzi?...
Morda jakosciowo jest w porzadku. Blad na czole no i zmapuj oczy gdyz widac czesci z bmp nad galkami.
sawyer
Twarze b. slabe wink.gif. Pracuj tongue.gif
Kil
Zrobiłem kolejna twarz:
IPB Image
chatek
Niezła twarz jakiej fotki użyłeś ?
Pelas
usta i szcena są ok...... reszta w modelu do poprawy
lewusek
Nawet fajny face tylko za bardzo sie swieci na czole tongue.gif
Pozdro biggrin.gif
don rxf
QUOTE(Kil @ Apr 6 2007, 17:07:55) [snapback]136746[/snapback]

Zrobiłem kolejna twarz:
IPB Image

Popraw oczy usta, brwi, włosy
pozdro
.:CR7:.
Mi się nawet model podoba chociaż za bardzo kanciasty jest biggrin.gif
Kil
Julio Cesar ver.2:
IPB Image
reS
Model niezły, popraw prawe oko, bo dziwnie wygląda wink.gif

p.s dawaj większe screeny
olivier
Bmp mogłeś zrobić lepsze,dawaj większe screeny,popraw oczy oraz szczęke.Zrób mu taką bardziej pulchna jak ma na focie.Pozdro.
Kil
Oto trzecia juz wersja:

IPB Image
bobex77
kolor ryja inny niz szyi usta nos oczy brwi nie te oraz broda w ver1 byla lepsza..
przed pokazaniem twarzy na forum screena z gry przyloz do zdjecia i zobacz czy rzeczywiście nie ma nic do poprawy..Cwicz dalej
pozdro
Kil
Hej mam problem. Kiedy wybieram sobie bina wkładam do niego odpowiednie bmp i przerabiam w Oedicie i wrzucam do gry, to w grze mam postac ale bez głowy tylko zęby i oczy. Nigdy wcześnie mi się to nie zdarzało pomocy!!
Mortin
nacisnij czarny kwadrat w game graphic studio przed zaimportowaniem tekstury na model
pozdro
Kil
Oto kolejna pracka:

prosze o dużo ocen
Damian.
To tak: bardziej wtop policzki i czoło , wrzuc jakeis wloski z pesfaces i bedzie b.dobra mordka
.:CR7:.
oczy, nos, usta, PODOBIEŃSTWO do poprawy. Jakościowo nieźle.
reS
Jakościowo naprawdę bardzo ładnie, ale podobieństwo kuleje wink.gif może to właśnie przez włosy.
seen
Mysle ze idzie Ci coraz lepiej biggrin.gif Ale jak juz pisali inni uzytkownicy popraw podobienstwo biggrin.gif
Kil
Mam pytanie. Jak robie twarz i wrzucam przez Kitserver to pomiędzy twarzą, a włosami mam nieznaczną lukę która psuje całą twarz jak się jej pozbyć??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.