Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Katalończyk
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
norek
QUOTE(Katalończyk @ Jan 19 2007, 11:16:47) [snapback]114445[/snapback]

A właśnie się mylisz siedze w Oedit 30 min, ale i tak gówno z tego wychodzi bo w Oedit jest inna twarz a w grze inna mad.gif

A to już kolejy mój "pokemon" Ronaldinho Final
IPB Image

Wszystko to co pisali koledzy wyzej + screeny w w najwyzszej jakosci...Gdyz sam fakt ze screeny sa juz w slabej jakosci ujmuje na starcie twarzy bardzo duzo.
Katalończyk
Jeszcze nie wylatuję więc poćwiczyłem, posiedziałem nad tym zawodnikiem, no nic więcej tylko proszę o komenty i oczywiście co do Poprawy !!
Guti Ver 1
IPB Image
BoBaN
szczerze, to wszystko do poprawy, całość jest zabardzo rozmyta, twarz wogole nie podobna, zero pracy nad modelem. Pracuj dalej.
Dominoz
QUOTE(BoBaN @ Jan 20 2007, 17:41:21) [snapback]114902[/snapback]

szczerze, to wszystko do poprawy, całość jest zabardzo rozmyta, twarz wogole nie podobna, zero pracy nad modelem. Pracuj dalej.

Nic dodac nic ujac... :]
Po prostu kiepsko xD
Katalończyk
On w grze wygląda inaczej i w Oedicie inaczej mad.gif
Guti Ver 2
IPB ImageIPB Image
A tu fotka z której go robiłem:
IPB Image
majcher_
bo w oedicie jest lustrzane odbicie tego co jest w pesie .............
luke
QUOTE(Katalończyk @ Jan 20 2007, 20:13:06) [snapback]114909[/snapback]

Guti Ver 2
IPB ImageIPB Image
IPB Image

I to pokazuje że nic a nic nie pracujesz w Oedicie... To że jest pewna różnica między Oeditem a PESem to prawda(nie chodzi o odbicie lustrzane), no ale cóż nie każdy program jest doskonały, ale spójrz na to tak że nawet najlepsi facemakerzy na nim pracują i mordki dobre im wychodzią wink.gif .
norek
QUOTE(Katalończyk @ Jan 20 2007, 18:13:06) [snapback]114909[/snapback]

Guti Ver 2
IPB ImageIPB Image
IPB Image

Zobacz ze Twoja wersja nawet w oedicie nie wyglada jak z foty.
A co do lustrzanego odbicia to juz powtarzalem wiele razy...aby sie tego
pozbyc wystarczy w OEDIT wejsc w OPTIONS/Perspective view i zaznaczyc opcje INVERT Y.
Katalończyk
Dziękuje Norek biggrin.gif
Katalończyk
Sorki że post pod postem ale muszę wam pokazać moje nowe niestety niezbyt udane, dzieło !!
GUTI FINAL
IPB Image

Wg mnie to chyba najlepsze moje dzieło, i nie jest wkońcu rozmazane biggrin.gif
majcher_
co sie zmienilo oprocz prawej dziurki w nosie i wlosow ??
Katalończyk
QUOTE(majcher_ @ Jan 20 2007, 20:54:03) [snapback]114972[/snapback]

co sie zmienilo oprocz prawej dziurki w nosie i wlosow ??

IPB Image IPB Image
Trochę ruszyłeś usta i nos... nic poza tym... słabo.
I popracuj nad twarzą, a nie pokazujesz 'inną' wersje co dwie godziny...
ryba
QUOTE(alter @ Jan 21 2007, 00:10:22) [snapback]115037[/snapback]

Trochę ruszyłeś usta i nos... nic poza tym... słabo.
I popracuj nad twarzą, a nie pokazujesz 'inną' wersje co dwie godziny...

Dokladnie,bardzo mala roznica jesli hodzi o twarze.Popracuj dluzej i pokaz jedna ale porzadna wersje.
majcher_
ja tu naprawde nie widze roznicy oprocz wlosow i prawej(naszej) dziurki w nosie...
Bartezz
srednio slabe twarze
KKSFan
Najlepiej go zostaw w spokoju i zrób kogoś innego, albo zrób Gutiego od nowa.
Pozdro
BoBaN
ten twoj guti przypomina mi menela odemnie z osiedla, gosc ma identyczny wyraz twarzy:D,

nie no licho, pracuj bo podobienstwa zero.
Dominoz
Na razie slabiutko...
Pracuj dalej, to moze cos z tego bedzie xD
Simon
w gutim popraw przede wsyzstkim oczy. te zmarszczki sa sbyt wyrazne. za staro wyglada. cale oczy popraw tongue.gif wtedy zobaczymy jak to bedzie wygladalo
Katalończyk
Witam, witam to znów ja mam dla was twarzyczkę, teraz będe się starał i żadne słowa krytyki mnie nie zabiją tongue.gif
Oto ona:
Smoti
cienizna,bmp słabiutkie,o modelu nie wspomne,podobienstwo jest ale to nie dziwi bo Lampard ma przeciez dobry model od konami. Ciezka praca przed Toba. szczałka smile.gif
reS
Przede wszystkim dawaj mniejsze screeny. Wydaje mi się, że po raz kolejny nie nasiedziałeś się nad tą mordką.. Bmp rozmyte, model nie ten.. siedź więcej w oedicie.
Katalończyk
Postaram się go zrobić, ale niestety od nowa rolleyes.gif
Smoti
zrob kogos kogo nie ma w grze!! napewno dostaniesz lepsze oceny robiac gosci znanych,majacych swoje twarze w PESie i w dodatku wykonanych perfekcyjnie jak np.Lampard przez Mystiqa czy Norka sam sobie zanizasz ocene a w dodatku forumowiczy smiesza tak słabe wykonania owych graczy.
Pomysl wink.gif
olivier
Zrób może jakieś młode gwiazdy.Np.mógłbyś zrobić Salomona Kalou z Chelsea albo kogoś mniej znanego np.Diufa ponieważ nie ma jego dobrej mordy ale chyba fot jego dobrych też nie ma.Postaraj się aby każda morda była lepsza,siedź dłużej nad jedną.

Co do Lamparda tak jak Smoti napisał każdy obniży ci ocene.
Więc tak bmp rozmazane i nie wyraziste,postaraj się wyostrzać ale z umiarem.Ale za to nie jest bardzo brudne?,Czoło jakieś porozciągane.Bmp oceniam na 3.5/10.

Co do modelu mordy:Popraw usta,no i wogóle cały model.Tutaj chyba oceny nie dam,no ale jeśli chcesz to -4/10(naciągnięte na -4)Pracuj bo jesteś początkujący,włączaj Oedita,Photoshopa i modeluj morde.
Katalończyk
Cytat(Smoti @ Apr 23 2007, 13:12:58) [snapback]141082[/snapback]
zrob kogos kogo nie ma w grze!! napewno dostaniesz lepsze oceny robiac gosci znanych,majacych swoje twarze w PESie i w dodatku wykonanych perfekcyjnie jak np.Lampard przez Mystiqa czy Norka sam sobie zanizasz ocene a w dodatku forumowiczy smiesza tak słabe wykonania owych graczy.
Pomysl wink.gif

Cytat(olivier @ Apr 23 2007, 13:19:47) [snapback]141083[/snapback]
Zrób może jakieś młode gwiazdy.Np.mógłbyś zrobić Salomona Kalou z Chelsea albo kogoś mniej znanego np.Diufa ponieważ nie ma jego dobrej mordy ale chyba fot jego dobrych też nie ma.Postaraj się aby każda morda była lepsza,siedź dłużej nad jedną.

Co do Lamparda tak jak Smoti napisał każdy obniży ci ocene.
Więc tak bmp rozmazane i nie wyraziste,postaraj się wyostrzać ale z umiarem.Ale za to nie jest bardzo brudne?,Czoło jakieś porozciągane.Bmp oceniam na 3.5/10.

Co do modelu mordy:Popraw usta,no i wogóle cały model.Tutaj chyba oceny nie dam,no ale jeśli chcesz to -4/10(naciągnięte na -4)Pracuj bo jesteś początkujący,włączaj Oedita,Photoshopa i modeluj morde.

Dobrze postaram się zrobić kogoś młodego, tylko nie wiem kogo jeszcze tongue.gif
Kurde mógłbym prosić o takie coś, co wyglądało jak tył Face ale kurde nie wiem sam co to było smile.gif
Z góry dziękuje biggrin.gif
Katalończyk
Oto nowe dzieło:

KUBA BŁASZCZYKOWSKI VER. 1

Mówcie co do poprawy !
szolpas
Cytat(Katalończyk @ Apr 23 2007, 13:28:25) [snapback]141098[/snapback]
Oto nowe dzieło:

KUBA BŁASZCZYKOWSKI VER. 1

Mówcie co do poprawy !

WSZYSTKO :/
Smoti
ło Boze,niepotrzebnie pokazujesz twarze skoro sa tak potwornie nieudane,no chyba ze chcesz je zobaczyc w termacie "best ever"to rozumiem
zgadzam sie z przedmowca,praca totalnie nie udana ,ale nie musisz nic poprawiac bo nie ma to sensu,rob od nowa!
olo
moge dac ta przyjemnosc, zaraz dam w owym temaciku biggrin.gif
twarz fatalna, nic nie podobny... ja bym sie wstydzil takie cos pokazac, sorki huh.gif
Katalończyk
Wasza krytyka mi tylko pomaga wink.gif
reS
Cytat(Katalończyk @ Apr 23 2007, 15:03:28) [snapback]141112[/snapback]

Brawo za podejście do sprawy laugh.gif

Twarz niestety z serii pokemon arena.
Katalończyk
Cytat(Osc @ Apr 23 2007, 15:43:49) [snapback]141119[/snapback]
Brawo za podejście do sprawy laugh.gif

Twarz niestety z serii pokemon arena.

Nie pokemon arena, tylko POKEMON TAZO tongue.gif
chatek
Bardzo słaba twarz czyt. pokemon. ćwicz
jarek1989
ich 150 jest albo wiecej jest POKEMON biggrin.gif biggrin.gif

a tak na serio to ćwicz biggrin.gif życze powodzenia z mordkami biggrin.gif biggrin.gif
Katalończyk
Cytat(jarek1989 @ Apr 23 2007, 16:33:05) [snapback]141136[/snapback]
ich 150 jest albo wiecej jest POKEMON biggrin.gif biggrin.gif

a tak na serio to ćwicz biggrin.gif życze powodzenia z mordkami biggrin.gif biggrin.gif

Dzięki
Karol Johnn
Cytat(Katalończyk @ Apr 23 2007, 17:03:28) [snapback]141112[/snapback]

Ty chyba sie tak nastawiles bo w kazdym temacie praktycznie pisano ze po to sa posty krytyczne by nakierowac facemakera na lepsza droge tylko ja nie wiem czy ty to zrozumiales... czy poprostu sie cieszysz jak ktos cie opierdziela bo tak pisali i tak trzeba pozytywnie podchodzic? Co do mord to z mordy na morde to gorzej ci to idzie a ten blaszczykowski to calkowity ogier ale co tam... rob mordy i sie ciesz z tego!
pzdr
Katalończyk
Cytat(Karol Johnn @ Apr 23 2007, 17:59:14) [snapback]141152[/snapback]
Ty chyba sie tak nastawiles bo w kazdym temacie praktycznie pisano ze po to sa posty krytyczne by nakierowac facemakera na lepsza droge tylko ja nie wiem czy ty to zrozumiales... czy poprostu sie cieszysz jak ktos cie opierdziela bo tak pisali i tak trzeba pozytywnie podchodzic? Co do mord to z mordy na morde to gorzej ci to idzie a ten blaszczykowski to calkowity ogier ale co tam... rob mordy i sie ciesz z tego!
pzdr

Widać Mojżesz się nam tutaj znalazł dry.gif
Katalończyk
Cesc Fabregas ver. 1

Katalończyk
Cesc Fabregas ver 2 Not Finished

Koło Fabregas`a to on nawet nie stał. I tak w ogóle to on jest biały ohmy.gif

PS. Wcześniej widziałem tu zajebistego Inieste :]
bilak
w pizdu ohmy.gif
chcialbys miec taką twarz w PESie ?? laugh.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(Katalończyk @ Apr 25 2007, 17:29:56) [snapback]141647[/snapback]
Cesc Fabregas ver 2 Not Finished

KOlejny do best ever
chatek
Zgadzam się twarz do tematu best ever. Masz już 5 stron tematu a z twarzami coraz gorzej.
MYSZa7
Włosy twoje,czy s'n ??
Katalończyk
Cytat(MYSZa7 @ Apr 25 2007, 18:08:53) [snapback]141665[/snapback]
Włosy twoje,czy s'n ??

S'N, Zrobię coś innego =)
Katalończyk
Nani version 1 - Hair by Mortin and Don RXF

chatek
No niestety każdy element w tej twarzy ma jakieś błędy.
Katalończyk
Ale chyba nie jest az taki zły ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.