Ostatnie bandy słabe, nie podobają mi się. Dziwna banda OE, Niebieska banda słaba, Orlen ucięte, boxy Orange za jaskrawe, Przez logo Verwa nie widać tekstury, nie ma efektów na bandach. Pracuj dalej ; )
Biore sie teraz za Athletico MAdryt.
Kamil o jakie ci efekty chodzi???Blask,faza i plaskorzezba????
Biore sie teraz za Athletico MAdryt.
Kamil o jakie ci efekty chodzi???Blask,faza i plaskorzezba????
Elektrycznego templatu tu nei moglem wrzuci bo nei maja takich band.
oprucz tego co napisal Kamil to
1 i 4 banda powinny byc pobrudzone i logo na 3 bandzie uciete
Nom, ogólnie sporo pracy przed tobą.
Poprawilem Wiselke

Dominet Bank od Kamila(nie wiem skad to masz

)
I jak teraz lepiej???
the-bhoys
Jul 17 2007, 18:41
Bardzo ładne bandy
Nierealne bandy. Banda Orange Ekstraklasa nie taka, Orange za jaskrawe, niebieska banda wciąż słaba.
Pozdrówka
Liedson +10
Jul 17 2007, 19:06
bandy orange i oe bez komentarza. dominet bank wyglada troche inaczej, w ogole one nie sa REALNE. REALNE są w 100% designem i kolorem ze stadionu odwzorowane. ogolnie krzywe loga jeszcze. Te bandy ci slabo wyszly.
Mialem takie fotki wiec takie zrobilem
.:KUNA:.
Jul 17 2007, 19:12
No ladne zapodaj binka;]
Nei bede nic zapodawal...to byly moje ostanie bandy w mojej historii.
Prosze ADMINOW o usuniecie tematu
Tak się szybko poddajesz?
.:KUNA:.
Jul 17 2007, 19:38
Mam dla ciebie rade popróbuj na czyste bez forum bedziesz spokojniejszy a potem jesli bedziesz chial to je wydasz i pokazesz a napewno sie podszkolisz, jakos mam przeczucie, ze chcesz to robic, ale po ocenach zrezygnowalles;]Victim do boju!!!!
A mówią, ze krytyka pomaga.
Tak jak napisalem Kamilowi...nie bede tego robil bo to nie moja robota...robilem te bandy tylko dlatego zeby sie czyms zajac.
Po II jedna bande robie okolo 3goidzny(udoskonalam ja itp,itd) lecz patrzac bo ocenach to nie warto abym tyle czasu marnowal.
Byly loga,bandy moze teraz kitsy???
MOJ 100 POSTpodro
A czy ja powiedzialem ze musisz wierzyc???
Nawaliles 4emki i wielka radosc???
Ja nie mam sponsorow tlyko tez ich musze znalezc...to zajmuje z godzinke...zreszta..KONIEC OT
TEMAT DO KOSZA PROSZE
Pozdro Victim

Powodzenia w kitsach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.